Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
De ott ám barátom és minden kedves arcnak,lesznek ismerősök,úgy látom!
![]()
Sziasztok!
Kocsival megyek, végre először ![]()
Engem a léptetőmotork érdekelnének, amennyiben van köztük olyan, ami 5 V-ról járatható.
Sziasztok!
Nem tudom, megfelelő helyre írok-e. Nem szeretnék börzézni, de lenne egy darab eladó eszközöm, amit kivinnék a találkozóra, ha érdekel valakit: Volna egy eladó Realm m213 típusú kézben elférő mutatós multiméterem, amit kivinnék a találkozóra. Érdekel valakit? nem feltétlen pénzt kérnék érte, elfogadok egy akár 2.4 V-os olyan dugasztápot, ami alkalmas 2 db csavarbehajtóba való NiMh akkupakk sorban töltésére.
Azt vettem észre hogy melegszik a netes router és egy komolyabb hűtő ventillátor ha akad elfekvőben meglátjuk mire jutunk. De majd a börzén kiderül.
12 vagy 24 voltosat szeretnél? Van mindkettő.
Adapterről tehát 12. És ha már ott leszünk megpróbáljuk a semmiből használhatóvá tenni. Mivel már nem otthon lakok ezért korlátozottak a mozgási lehetőségeim az anyagok tekintetében.
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Mindjárt nézek és rakom bele dobozba.
AUB1212M tipus, 12V 0,27A 12 cm. Jó lesz?
Az a "régi" bejárat. Egyenesen a régi "felvonulás tér"-re nyílik. Bal kéz felől egy épület, az volt a régi ebédlő. (A kicsi halastó nem tudom, hol van, a google mapon sem ismerek fel biztonságosan halastavat. Valami kékség van, de inkább csak a Park Uszoda a biztosan felismerhető vízfelület.) Mindezekhez képest hol fog főni a gulyás?
Jó, tudom, a szakácsnak nem szólunk be, de arra az esetre, ha mócsingos husiból fő az a gulyás, remélem lesznek kóbor macskák is a környéken ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
A halastó a teniszpályák mellett van, előtte rotyog az üst. Az uszoda fedett, de van nyitott strand része. A pörkölt, gulyás állagát a mócsing adja, különben 'vékony'. Macska van. Én direkt nagyobbra szelem az inas, mócsingos részeket, és csak az kapja, aki szereti.
![]()
2 éves gyereknek is töltsek jelentkezési lapot? Remélem nemkéső.. Lehet elballagnánk miis.
Az ingyen elvihetős asztal hogyan működik? Megtölti mindenki és egy időpontban nyit az asztal, vagy ahogy csepeg be, úgymár viszik is? Hogy lehet ezt igazságossá tenni? Félreértés neessék, vinni szeretnék- vagy hozni, vagy mi. : ) A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Az asztal nyitáskor nyit (akár 7-kor). Valaki letesz valami(ke)t, másvalaki elviszi, ha kell neki, résen kell lenni. Nincs tolongás, van megegyezés, és van hogy ott marad, mert nem volt 'kapós'.
Nem kell, de lehet érkezéskor is regisztrálni. Tömegesen ellenjavallt, de egy tucat belefér. Szokott is lenni.
Regisztráltam mindhármónkat. Barbinak emlitettem a találkozót. Kapott az alkalmon és megfűzött, hogy holnap állatkert, szombaton HE. Minél korábban odamennénk. Lenne esetleg hűtő? Tudod szomjas egyed vagyok, és felmelegedne a hörpintgetnivalóm délutánig.. Láttam, hogy van ott büfé. Az működik ilyenkor?
Sajnos nincs köztük 5V motor,csak 12 és 24V van.
Nem egészséges melegben hideget inni, mert a szervezet hőtermeléssel válaszol, így rögtön kiizzadom a sört pl.
![]() ![]()
Kamera ugyenem CRT kukkeres... : )) Nálam is leledzik pár stepper. A gondom, hogy vonattal mennénk most. Vinnem kell a kiságyat, kutyát, gyereket, magamat + még amit szánok nektek.
Granpa: Azért majd szólj a büfésnek, hogy az én szervezetem terminátor. Bár egy ládát már énis kiizzadok. Szóval készüljön rámis. : )) A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
A kutyát bízd a szomszédra (a kert kutyamentes övezet). Ládát/rekeszt még nem ittam (nem is 'kenyér', nem is folyékony, csak sört.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Sziasztok szép estét jön valaki Cegléd Szolnok útvonalon a találkozóra ? őrülnék ha valaki el vinne
![]()
Tudod, hogyan értettem. A kutyát nemhagyhatom itt. Apósra bízom erre a hétvégére. Szegényt a baglyok megennék mire hazaérünk. Nemittál még ládát? Kék, barna, sárga - a legfinomabb a faláda. Jólvanakkor. Tovább nemis 'offolok.
én autóra gondoltam ha nem jön össze akkor vonat meg kerékpár
Cica elvitte az írásjeleket, meg a shift billentyűt?
![]()
Kis csepel camping kerékpár
Tudom/láttam, csak azért érdekel a méret, mert mondtad: bizonyos méret alatt nem kell bringajegy.
Énmeg azhittem valami rejtett üzenet.. " -os brigád.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Tudom, az <strike>öreg</strike>, régi tagoknak már sokminden egyértelmű egy ilyen találkozón, de mint új belépő felmerült bennem a kérdés: a kitűzőn a fórumos nevünk lesz vagy a tényleges?
Mert van akit szeretnék megismerni de csak a nick nevét tudom. ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Én regisztráltam direkt a 'csajom Zambó Árpi névvel, hogy legyen kitűzője...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |