Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Az rendben van hogy finálé, meg közeledik. De sajnos a 70 fős "legénység" nincs meg
![]()
Ti mindig jók voltatok. "Legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít..."
![]() Idézet: „Más szórakozásom nemigen van.” Dehogy nincs. ![]()
Nana, az nem publikus.
![]() ![]()
Rendben főnök! :kalap: Maga pedig koncentráljon a jó bogrács receptjére
![]()
Mostanában ritkán, de benézek.
![]()
Dúrom át a cucaimat mi az ami már nem fog kelleni vagyis mi az amit viszek meg el kell döntenem mi a találkozora mi a 7. ei puskás börzére menjen.
Már egy nagy zacskonyi bontott ic meg huszon néhány pc tápból lévö trafo hever kikészitetten.
Én meg azon lepödök meg hogy mik kerülnek elö (amikröl már azt hittem hogy kidobtam).
Ha már te is csomagolsz, akkor én is viszek pár cuccot. szétnézek mi nem kell már
![]()
Én a szobámat pakoltam ki múltkor falfestés, parkettázás, stb. előzményeként, már két zsáknyi szemetet (de szó szerint szemetet) levittem, elektronikai cuccokból már szintén egy jó adagot a pincébe levittem, mikor anyám benézett a szobába, szétnézett és azt mondta "ennyi szart"
![]()
Szerintem Nálad jópáran szívesen csomagolnánk...
![]()
Nálam is hasonló a helyzet, csak nálam a szoba meg a gardrob van tele de nincs pince ahova lehetne valamit el(át)suvasztani.
Kb. reggeltől késő délutánig, összesen 10 órára miénk itt a tér (avagy Miénkitta tér, by DuMatyi).
A találkozási pontok úgy vannak, ahogy leírtad. Esetleg ha van vállalkozó, akkor az egy helyről jövőket begyűjti, kocsival kiviszi.
Oké, köszönöm az infót! Ott leszek!
![]() Az indulás a Keletitől már meg van dumálva? Szóval hogy hányra kellene odaérni?
Keletitől kb. 20-25 perc kocsival az út. Ez azt jelenti, hogy azért jó lenne, ha 8-kor az összegyűjtő ember el tudna indulni a Bókay-kert irányába.
Egyébként a rendezvény hivatalosan 8:00-kor kezdődik, papírforma szerint legalábbis, de addigra úgysem lesz ott mindenki.
Jó, akkor 7:30/7:45-re ott leszek.
Majd valószínű én is a keletitől mennék, meg lehet jön sprofan is viszont én a keletibe vonattal 8:00-ra érek be +/- 10 perc. Ha valakinek ez megfelelne és eltudna vinni minket, azt megköszönnénk, korábban nem tudunk menni így is 4-kor fogok kelni, hogy így felérjek.
Szerk.: Belegondolva, kicsit korainak tartom a 8 órás indulást a gyűjtőpontoktól, mert tényleg ha 8-kor kezdődik az egész akkor nem sokan lesznek még ott a kezdéskor, másrészt azért gyűjtőpont, mert az ország egész részéről érkeznek emberek, szerintem lesznek még rajtam kívül mások is, akik nem autóval jönnek és lehet gondot okoz a 8 órai indulás.
Persze, szerintem megfelel. De akkor úgy kell majd véglegesíteni a vonatot, már akinek sűrűbben jár pl. vagy nem annyira távolról érkezik, hogy lehetőleg egyszerre érkezzetek a PU-ra, hogy ne kelljen 40-50 perceket egymásra várni. Ha késik a vonat, azzal nincs baj, annak a mértékét sosem lehet előre megmondani.
Rendben! Amivel én illetve sprofan mennénk, az 6:45-kor indul Vámosgyörkről, ez azt jelenti, hogy menetrend szerint 7:55-re vagy 8:00-ra kell beérnie a Keletibe, de gyakran késik 5-10 perceket.
Ha jól tudom a vonatok késése iránti igényeket Frankye-vel kell egyeztetni
![]() Mellesleg tavaly 9-re volt meghirdetve és én voltam az első pedig bőven nyolc után indultam el otthonról...
Lehet, hogy idén is ez lesz.
Nem áll semmiből módosítani (eltolni) az időpontot. Hozzácsatoljuk a szerződéshez, hogy az időpontok 1-1 órával eltoltak legyenek, azaz ne 8:00-tól 18:00-ig, hanem 9:00-tól 19:00-ig tartson a rendezvény.
Már csak egy dolgon kellene igazán "agyalni".
Hűtőberendezés. Mert ami tavaly volt, kicsi volt, és gyenge volt. Ehelyett kellene valamit szervezkedni... akár hűtő, akár fagyasztóláda, bármi... Az én ötletem, hogy valami Bp-i emberkétől kéne egy ilyet szerválni, akinél esetleg van valami nem használt típus éppen, garázsban, pincében vagy bárhol; 1 napra, kölcsön, a találkozó idejére. Utánfutó az lenne, tehát el lehetne hozni, csak kérdés, hogy kitől, honnan, milyet, stb.?
HE STORE is megjelenhetne a legkelendobb aruvalasztekaval mert az uzlet az uzlet...
![]()
A HEStore-tól én teljesen független vagyok, semmit sem tudok róla, és nem is folyok bele ebbe az ügybe semmilyen mélységben.
A hűtőt megkérdezem, de ha sikerül szerezni a szállítást sajna nem tudom megoldani.
Rendben, köszönjük. :yes:
Ha minden igaz, Frankye tudna szállítani majd.
Akkor Frankye, megkérünk, késsen Szebence vonata, ha megoldható.
![]()
Sziasztok!
Nagyon szeretnék eljutni a találkozóra,ezért szeretném pontosan tudni a következőket. Elsőnek kitöltöm a neten az űrlapot és elküldöm,következő lépés a postai rozsaszin csekken befizetem az 1500 forintot. A konkrét címet nem tudom,esetleg helyszínen is lehet? Az utazásról csak annyit hogy ha autóval megyek közelben van e parkolási lehetőség ? Vagy a busszal jobban járok? Mindent előre is köszönök. |
Bejelentkezés
Hirdetés |