Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha már macskáknál járunk és a tudsz olyanokat írni, hogy csak les az ember verziónál akkor, nekem már csak 8 életem maradt hátra.
Megtanultam hogy ha 60 darab láda maghasadásra van bírva egy targoncával 100kg -nyi színtiszta szabadon mozgó acéllal "köretnek", akkor az fájhat. ![]()
Szerintem allergiás szegény jószág. Egy kis kecske tejjel javítható az állapota. Persze, ha felétek még kapni olyat.
Én is örülök, mert sikerült összerakni a fél éve szétszedett állapotban lévő fűnyírómotort.
![]() ![]()
Köszi a segítséget, ez lehet előfordulhat.
Az az érdekes, hogy az anyja is ilyen volt.
Vihihi, fűnyíró szerelő...
![]() Mondjuk, énis alkotnék, ha valaki kijavította volna már a nyákot, amire 1 napja várok.. :S
Embernél is öröklődik, sajnos.
Hehe... Ha majd a barátnőd is ilyen lesz, hogy rád fekszik, elkezd dorombolni és már csöpög, akkor nyert ügyed van! :hehe: Te maccsó...
![]()
Erre tudtam volna valami szaftosat írni, de nem teszem, mert lefejezne érte a hobbi szakszervezet.
![]()
Nem tudom, ki hogy van ezzel a fokozott kerékpáros ellenőrzéssel, de nekem nem kicsit okoz problémát.
Egyszerűen nem tudom a hátsó kereket ellátni fékkel, mert egyszerűen erre kiépített lehetőség nincsen. ![]() Szerintetek az elég lehet, ha sárga LED -el megvilágítom a kerekeket? Egész jól láthatóan világítanak a küllők mikor tekerek a bucóval.
Én minden szerelő vagyok. Tegnap hegesztettem is, ma motor összeszerelés, holnap meg ki tudja mit kell csinálnom. Pár napja kellett készítenem egy árajánlatot motoros kapunyitóra. Április végén elvileg azt is meg kell csinálnom. Ennyi bugyuta embert még nem láttam. Van már neki komplett kapunyitó, csak vacakol a motor. Erre le kell cserélni az egész cuccot vezérléssel, vezetékezéssel infrasorompókkal együtt az egészet. Amikor meghallottam csak néztem, hogy micsoda??? Ha am otor a rossz, akkor miért kell mindent kidobni?
![]()
Mi az, hogy nincs lehetőség? Bringás boltban jártál már?
![]()
Motorokhoz egyáltalán nem értek...
![]() Amúgy eltörtem a kezem, mert a kádban elcsúsztam. ÁPRILILILILILI..... ![]()
A hátsó kerék tartószerkezete úgy van kialakítva, hogy csak tárcsaféket lehessen felszerelni. Az meg hiányzik, mert a tengely évekkel ezelőtt összeszakadt teljesen a túlzott igénybevétel miatt. A "régi" gumipofás féket nem tudom rá felrakni.
Nincs rajta hátsó villa? Egy patkóféket csak fel lehet szerelni.
Én nagyon sok mindenhez értek, mert muszáj volt beletanulnom. Ha valami olyan feladatot kapok, ami nekem is új ,akkor elkezdek utánaolvasni a dolgoknak és belejövök. Amikor a kapunyitókat kezdtem csinálni, akkor sem tudtam semmit, de mára már elég jól belejöttem. Egy távirányító feltanításáért 4-5ezret el lehet kérni, ami általában két-három gombnyomás.
![]()
Hát, akkor kívánok sok jó munkát !!!
![]() ![]() ![]()
Van de ahhoz is kell felfogató hely.
![]()
Nekem az a bajom, hogy nem találok olyan embert aki a feltanításért ennyit fizetne.
![]() Pedig úgy feltanítanám! ![]()
Igen 89-es. De ennyi idősen én sem értettem még sok mindenhez, de pár dolgot már akkor is tudtam.
![]()
Hegesz rá akkor.
![]()
Az egy darab görbe lemez a közepén lyukkal, amit te is elkészíthetsz. Az igaz, hogy a régebbi gépeken hegesztve volt, de a csavar is a helyére fogja. :yes:
Hihi, a lényeg az, hogy most már mindent tudsz ! :yes:
Nekem csak egy darab hegésztőgépem van, de az fémhez nem jó.
![]()
Szép estét!
Na mit fogdostam ma? ![]() ![]()
Tudtuk. Meg a repülős műszerek számlapja. cézium gerjeszti a világítóanyagot.
Valahogy majd csak sikerül látványelemként egyet felhelyeznem a bringára.
:hehe: Zoli bácsi, te mindig viccelgetsz..
![]()
A hátsóféken úgyis csak a fékerő 30%-a van.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |