Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1590 / 3611
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Ha már macskáknál járunk és a tudsz olyanokat írni, hogy csak les az ember verziónál akkor, nekem már csak 8 életem maradt hátra.

Megtanultam hogy ha 60 darab láda maghasadásra van bírva egy targoncával 100kg -nyi színtiszta szabadon mozgó acéllal "köretnek", akkor az fájhat.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Szerintem allergiás szegény jószág. Egy kis kecske tejjel javítható az állapota. Persze, ha felétek még kapni olyat.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Én is örülök, mert sikerült összerakni a fél éve szétszedett állapotban lévő fűnyírómotort. Egy fél órát tököltem, mert nem volt szikra, erre meg csak meg kellett fordítani a trafót a helyén és már működött is. De ehhez kellett egy fél óra, mire rájöttem. Már csak benzin kell és jöhet a próba. Kapott vadi új gyűrűket és minden tömítés ki lett cserélve. Két éve volt gyűrűcsere, de a boltos valamit benézett, vagy hibás volt, mert a hézag 0,3mm helyett 1,5mm volt. És csodálkoztam, hogy nem volt ereje. Most már mennie kell.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Köszi a segítséget, ez lehet előfordulhat.
Az az érdekes, hogy az anyja is ilyen volt.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Vihihi, fűnyíró szerelő...

Mondjuk, énis alkotnék, ha valaki kijavította volna már a nyákot, amire 1 napja várok.. :S

Embernél is öröklődik, sajnos.
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Hehe... Ha majd a barátnőd is ilyen lesz, hogy rád fekszik, elkezd dorombolni és már csöpög, akkor nyert ügyed van! :hehe: Te maccsó...
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Erre tudtam volna valami szaftosat írni, de nem teszem, mert lefejezne érte a hobbi szakszervezet.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Ápr 1, 2011 /

Nem tudom, ki hogy van ezzel a fokozott kerékpáros ellenőrzéssel, de nekem nem kicsit okoz problémát.

Egyszerűen nem tudom a hátsó kereket ellátni fékkel, mert egyszerűen erre kiépített lehetőség nincsen.

Szerintetek az elég lehet, ha sárga LED -el megvilágítom a kerekeket? Egész jól láthatóan világítanak a küllők mikor tekerek a bucóval.

Én minden szerelő vagyok. Tegnap hegesztettem is, ma motor összeszerelés, holnap meg ki tudja mit kell csinálnom. Pár napja kellett készítenem egy árajánlatot motoros kapunyitóra. Április végén elvileg azt is meg kell csinálnom. Ennyi bugyuta embert még nem láttam. Van már neki komplett kapunyitó, csak vacakol a motor. Erre le kell cserélni az egész cuccot vezérléssel, vezetékezéssel infrasorompókkal együtt az egészet. Amikor meghallottam csak néztem, hogy micsoda??? Ha am otor a rossz, akkor miért kell mindent kidobni?

Mi az, hogy nincs lehetőség? Bringás boltban jártál már?

Motorokhoz egyáltalán nem értek...

Amúgy eltörtem a kezem, mert a kádban elcsúsztam.

ÁPRILILILILILI.....

A hátsó kerék tartószerkezete úgy van kialakítva, hogy csak tárcsaféket lehessen felszerelni. Az meg hiányzik, mert a tengely évekkel ezelőtt összeszakadt teljesen a túlzott igénybevétel miatt. A "régi" gumipofás féket nem tudom rá felrakni.

Nincs rajta hátsó villa? Egy patkóféket csak fel lehet szerelni.

Én nagyon sok mindenhez értek, mert muszáj volt beletanulnom. Ha valami olyan feladatot kapok, ami nekem is új ,akkor elkezdek utánaolvasni a dolgoknak és belejövök. Amikor a kapunyitókat kezdtem csinálni, akkor sem tudtam semmit, de mára már elég jól belejöttem. Egy távirányító feltanításáért 4-5ezret el lehet kérni, ami általában két-három gombnyomás.

Hát, akkor kívánok sok jó munkát !!! 89-es vagy? Akkor nagyon szép, ha ennyi mindenhez értesz. Én 8.-os vagyok, 15. életévemet töltöm idén. Elektrózok, meg sportolok, meg DJ-zek. Ezek a hobbijaim..

Van de ahhoz is kell felfogató hely.
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Nekem az a bajom, hogy nem találok olyan embert aki a feltanításért ennyit fizetne.
Pedig úgy feltanítanám!

Igen 89-es. De ennyi idősen én sem értettem még sok mindenhez, de pár dolgot már akkor is tudtam.
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Hegesz rá akkor.
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Macskatejet kapjon! Az a legjobb.

Az egy darab görbe lemez a közepén lyukkal, amit te is elkészíthetsz. Az igaz, hogy a régebbi gépeken hegesztve volt, de a csavar is a helyére fogja. :yes:

Hihi, a lényeg az, hogy most már mindent tudsz ! :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Nekem csak egy darab hegésztőgépem van, de az fémhez nem jó.
(#) MaTe193 hozzászólása Ápr 1, 2011 /

Szép estét!
Na mit fogdostam ma? Cézium 137-es izotópot.Rádioaktiv rendesesn...Persze az egészségügyi határértéken belül.Meg méregettem Geiger-Müller számlálóval.Tudtátok,hogy a világítós óraszámlap is sugároz?
(#) zolika60 válasza MaTe193 hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Persze. különben hogyan világítana?
(#) pucuka válasza MaTe193 hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

Tudtuk. Meg a repülős műszerek számlapja. cézium gerjeszti a világítóanyagot.

Valahogy majd csak sikerül látványelemként egyet felhelyeznem a bringára.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /

:hehe: Zoli bácsi, te mindig viccelgetsz..

A hátsóféken úgyis csak a fékerő 30%-a van.
Következő: »»   1590 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem