Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: Pontosan Mindent megnéznek, amit van kedvük azt tovább engednek, amihez nincs, azt feltartsák, vagy megtartsák. Van egy olyan gyanúm, hogy már több csomagomat is megette a posta. Másfél hónapja várok most egy "csomagot" egy alumíniumdarabka az egész, garanciális alkatrészcsere. A múltkor még jelentkeztek, hogy elküldték, egy hónapra rá, kezdtem érdeklődni, hogy mégis merre lehet, járjanak utána a postán, még választ se kapok. „A vám, az vám.”
Sziasztok! Nem tudom, mi a baj az elmebajjal? Nem először próbálja...
Puerto Ricoban is így kezdték... biztos sok Puertorico rumot ittak.Arcebo
De ez is csak 300 MHz - 1 GHz között figyel. Messze ide még a 10 MHz.
Itt se lesz jó, most meg már túl szakmai a téma
Ok. A felső lesz a megoldás...
Most már csak az érdekelne milyen algoritmussal közelítsem (létra) a vájling síkmetszetét leíró függvényt, hogy a szimuláció pontos eredményeket adjon.
Szerintem vedd figyelembe a szig szalag fv.-t. És ne hanyagold el a kábelkötegelő hányadost sem, mert akkor pontatlan lesz. A kábelkötegelő hányados jele: Kk
Még szerencse, hogy időben lefeküdtem, mert az alanti eszmecserétől biztosan kimerült volna tegnap bennem az elem.
Jajj, de jó. Kaptam egy ajándék figyelmeztetést Köszönöm Action2K-nak.
Na látod, már csak ezért is megérte figyelni a számlálót. Egyébként én is gratulálok az 1000000.-hoz.
Reméljük lesz még vagy 10 millió h.sz.
Gratulálok!
Külön örömömre szolgál,hogy e kis fórum közösség tagja lehetek! HE!
Valami konrétabbra gondoltam, mert nem csak féknél használják, és kell valami hivatalos nevének lennie, én erre vagyok kiváncsi
Nem mérgelődök, mert tudom, hogy ezt nem csak fékcsőhöz használják, hanem a pici adagolóján is ilyen vége van a gázolajcsőnek. Valamilyen normális nevének kell lennie
Fém cső. Megmondod a falvastagságot, meg az anyagminőséget, meg az átmérőt. Illetve hogy milyen csatlakozási felület kell. (whitworth menet, vagy metrikus, esetleg nem szabványos....stb.) Ennél nem lehet pontosabban meghatározni. Mivel amennyi gép, annyi fajta típus létezik.
Elmagyarázod majd a boltosnak, hogy csővég, ami ilyen lyuk van, amin csavart lehet átdugni. És majd lefolytattok valami hasonló színvonalú beszélgetést, mint itt: Bővebben: Link
No de akkor mit keres az adagolón?
Hát a gázolaj is olaj. Egyik is, másik is olajat vezet magában.
Szia. Nálunk fékcső hollanderként ismerik . A belső átmérője 5 vagy 6 mm . Azt megkérdezik jobb helyeken ,hogy mekkora csőhöz kell.
Sziasztok, a rendelési számot nézve ezzel lett kiegészítve: Vámkezelve. Most ez mit is takar valójában?
Előzmény itt: Bővebben: Link
Azt, hogy várd a postást. Nem kell fizetned semmit pluszban.
Nagyon szuper.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |