Fórum témák
» Több friss téma |
Értem tudom hogy lehet kapni ilyet máshol.
De ahol szoktam vásárolni ott nincs. Csak azt szeretném megtudni mivel tudom helyettesíteni.
Mi a választék abban a csodálatos boltban? Remélem nem a sarki fűszeresnél kérted ezt a típust. Kérd betűvel együtt, így: CD4009 vagy HCF4009. Ennek nincs igazán helyettesítője a CMOS-os típusok közül, úgyhogy valahogyan csak be kellene szerezni.
Nem a fűszeresnél hanem az újságosnál kérdeztem meg. pfff Nem valami vicces.
Sürgősen kellet volna holnap épp arra járok és ha lett volna helytesitője akkor elhozom. Rendelni tovább tart... Kérhetek hozzá betűtésztát is de hiába végignézte az öreg neki nincs ilyen. Esetleg ha annyira boltot akarsz ajánlani akkor Kisvárda környékén vagy Szabolcsba mondhatnál ilyet.
Arra felé nem vagyok ismerős Sajnos nincs helyettesítője.
Nyíregyházán Pápai Lászlónál próbáltad már? Az univerzumtól nem messze egy piac felé. (Szerintem baromi drága bolt, de amikor sürgős, akkor ez van.)
Még ott nem, de az hol is van pontosabban?Elég baj az am hogy a környéken nincs ezzel foglalkozó nagyobb bolt, De még kisebb se. :S
sziasztok egy kis segitség kellene,adot egy projektor tv samsung 2001,AA41-00529A TIPUSÚ, megymukődik csak a convergcia modul egyik ic é roszal kodik ha lefujom hütö spravel akor rendesen helyre álla kép a be melegszik egyből elugrik pontosan nem tudom melyik ic de ahová fujtam csak három van:
1:Y2932 21K DBC4 2:ATWEL108 24C16N S127 3:0037B 2250CS BCN EzeKröl volna szó csak nem tudom hol lehetne venni ebben kérném segitségeteket Előre is kőszőnőm.
És ha tennél rájuk hűtőbordát? Lehet kispórolta a gyártó.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a következő IC-t mivel lehetne helyettesíteni? "SL443A" Igen, ez a Weller forrasztóállomás egyik integrált áramköre..., de sajnos ilyet már nem lehet kapni, pedig szeretném megépíteni ezt a hőfokszabályzót! Várom mielőbbi válaszotokat! Üdv. Gábor
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de lehetne helyetesíteni a HEF4053bp - t egy HCF4053BE - vel. A kettő közt mi külömbség van? :help: Továbi szép napot!
Ugyanaz mindkettő, mert itt is a számok számítanak.
Nem mindig!
Van mikor a betűk CMOS illetve TTL fajtát jeleznek.
A 4053-nál csak CMOS kivitel van. a 74-es TTL sorozatnak van CMOS altrnatívája. 74-es sorozat
74LS13-ra tudna valaki helyettesítő IC-t mondani, ami kapható SMD tokozásban is?
Sziasztok!
Hozzám került egy nixie csöves műszer, amelyben M53241 IC-k hajtják meg a kijelzőt. Lehet még ilyet kapni? Ha nem, mivel tudnám helyettesíteni? Jó lenne, ha a lábkioszása is megegyezne.
Nagy valoszinuseggel a 7441 japan (Mitsubishi) megfeleloje.
Nixie csövekhez a 74141 jobb, mert a kimenetein Zener diódás feszültségkorlátozás van, külső alkatrészek felhasználása nélkül vezérelheti a csövet.
A 7441 csak 50 - 55 V -ig használható, a kimeneteire a korlátozást kell kiépíteni.
Sziasztok nem tudom hogy jó helyre írok e de az lenne a kérdésem hogy SG2525AN vezérlő ícét helyettesíthetek eTL494 vezérlő ícével??
Sziasztok lenne egy nagy problémám kellene nekem egy UC3906-os íc de sehol se találok ilyet és nem igazán tudom mivel lehetne helyettesíteni esetleg valaki ha tud valamit akkor azt megköszönném..
Sziasztok!
DVD lejátszó kapcsolóüzemű tápjának primer körében meghibásodott SD4841P67K65 jelű IC. Tudtok helyettesítőt mondani? Más lábkiosztás sem probléma csak működjön. Köszi! stoky
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy az LM4250-ic-t mivel lehetne helyettesíteni?
Sziasztok!
Szükségem lenne a következő típusú IC-re : HIP4080AIP Hol lehet kapni ilyet, vagy mivel lehetne helyettesíteni? Előre is köszönöm a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |