Fórum témák
» Több friss téma |
Az biztos, hogy nem valós érték. Valamit elrontottál.
Akkor nem tudom.
Becsatolom két képen, hogy mit mutat a műszerem.
Rossz állásban van a műszered, mert váltóban mérsz. És a biztonság kedvéért dugd át a 20A-es lyukba a zsinórt.
Szerintem ne mA-t mérj mert kifüstölhet a biztosítékod. Inkább a 20A-es bemenetet használd.
Ahh, hogy ez miért nem tűnt fel.
A 29,3 - 29,7mA az már reális? Így lehet viszonyítani? spepe - 20A-be próbáltam először, 0,02-t mutatott, majd áttettem a 200mA-be és kijött a fenti, pontos érték.
Jobbat nem tudok, képpel illusztrálom, ez ennyi.
12V-on.
A barna ellenállás egy darab fekete csíkkal 0ohmot (átkötést) jelent ugye?
Sziasztok!
orion tv-ben kipukkant 1 alkatrész . Ez van ráírva .: ST 6zh304 Chína . P6no És a táp részben van hütőbordára szerelve. Mi lehet ez és holtudok ilyet vásárolni. Előrre is köszönöm.
Helyettesítsd BUZ90A típusú FET-el a benne lévőt. Rajz: Bővebben: Link Beszerzés: Bővebben: Link A javítás során cseréld ki az összes kis elektrolitkondenzátort a primer oldalon.
Üdv.
Ez milyen alkatrész mert a burkolatán egy hangvilla formájú jel van (van belölle pár darabb)
nagyon szépen köszönöm a segítséget. Lenne még 1 kérdésem ki jukadt az eleje a fetnek ezt mi okozhatta?
[OFF]A FET-ek is, mint a legtöbb félvezető füsttel működik. Anyagfáradás miatt kilyukad a tokozásuk és ezen lyukon keresztül nagy nyomással eltávozik a füst a belsejéből. Cserével lehet javítani.[OFF]
Ez csak vicc volt. Egyszerűen kiolvadt a tokozás a nagyfokú helyi melegedéstől.
Hello!
Lenne egy hangszóróm ami kb 25-30 éves lehet szerintem, de nagyon szépen szól. Semmi felirat nincs rajta ami által utána tudnék nézni milyen típus, és az adatai érdekelnének. Keresem a párját. Aki felismeri megköszönném 38cm Öntvénykosaras -ennyi
Szerintem tényleg hangvilla, egy oscillátor a kvarc előtti időkből. Láttam ilyet már órában, de az nagyobb volt... és mintha ezt piezo kerámiával rezgetnék tekercsek helyett (tuning fork oscillator)
Igen ugy néz ki, hogy mind a két szárán van egy-egy kis kristály.
MAX7219/MAX7221 IC-ről tudna valaki felvilágosítást adni ( kapcsolási rajz , lábkiosztás, magyar nyelven, felhasználási lehetőségek , programozás , programozáshoz szoftver lehetőségek és minden ami ezzel az ic-vel kapcsolatos ).
Esetleg megfelel? Ugyan nem magyar nyelven, de segít a gugli, és a fordítója is.
Helló mindenki, találtam egy ilyet(kép)(felirat: 772 2L p csak sajna lehet megfőtt Esetleg szeretném nagyobb teljesítményűre cserélni, azt is jólenne tudni miez pontosan hogy tudjak helyette keresni valamit(egy RC repülő elektronikájában volt 2 a motorokat kapcsolta ki/be) Kösi előre is minden segítséget.
Sose veszem észre hogy mindig lemarad valami
Na, mégegy kérdés: van egy kapcsolás(csatolva) Van benne néhány zener ezekkel az adatokkal:
Z1: 6VB Z2: 5V1 Z3: 24V HEStore-rol rendelem és azt szeretném tudni ott melyek ezek az alkatrészek. Csakmert ha így rákeresek semmi. Köszi előre is mindent. |
Bejelentkezés
Hirdetés |