Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ne irigykedj. Nem csak a húszéveseké a világ. Bővebben: Link
Szevasz Janikám.
Aki a képen van az a keresztfiam,de most,hogy említed le is cserélem... mert idehaza meg bővült a "galeri" egy kis puncissal,úgyhogy most Ő a favorit. A Danika egyébkénk a mi fajtánk lesz... mert imádja a "gügyüket" ahogy Ő mondja.
Ezt megfogalmaztad ám rendesen. Akkor Danikát tanítsd meg elektrózni ! Kell az utánpótlás !!!
Idézet: ,ha még tudnád ,hogy rendszeres írója vagyok egy helyi lapnak...,igen nagyon azon vagyok,hogy a kedves fiatal delikvenseket beavassam a tenni akarás világába és nem csak a beleélésébe...sajnos kevés sikerrel ,de olyankor dupla az öröm(meg a söröm) .Az én észrevételem szerint az a baj,hogy sem az oktatás sem a nevelés nem mutatkozik már meg interdiszciprinális módon,mint mondjuk ezelőtt jó sok pár évvel,az autodidaktizmusról meg nem is beszélve, ezek a mai srácok maguktól aztán semmit az égadta világon..tisztlet a kivételnek. „Ezt megfogalmaztad ám rendesen.” Idézet: „ezek a mai srácok maguktól aztán semmit az égadta világon..tisztlet a kivételnek.” Azért ez tán rajtad is múlik.Legalább is a lányod esetében biztosan. :yes:
Ez így igaz, rám is és a hasonszőrű cipellőben járó "Jó magyar" adófizető honfitársaimra is...
Beállítás, Hívásbeállítások, GSM/WCDMA hívás beállítások, További beállítások, Hívó fél azonosító. Amúgy az összes androidos telefon egy kaptafára készül, főleg ezek a noname darabok. A drágább szegmensben szokás a szoftvert egyedi kiegészítésekkel, pl. módosított kezelőfelülettel ellátni. ( Lásd: HTC Sense és társai... ) Ha sikerül belerázódnod, már tök mindegy lesz, milyen készülék van a kezedben. Én még tavaly vettem a Blade-et, a melegedésen és a kritikán aluli üzemidőn kívül semmi bajom nincs vele.
Hát ha kocsmában ülsz és csajok vesznek körül, akkor tuti, hogy az idő is jó (vagy már nem is érdekel milyen)
De van még néhány variációja, szinte mindegyik értelmes lehet. Nekem már sajnos csak ez jut: Mivel van csaj (asszony), ezért az idő is rossz, úgyhogy megyek a kocsmába.
Nekem meg van egy 3510 i telefonom, és pláne nincs bajom vele. Különösen a leejtést követő megbízhatósági faktorral.
Reggel 8-tól, kisebb- nagyobb kihagyásokkal, de este 10 utánra felkerültek a matricák. Már egy rétegben le is fújtam, de arról már csak akkor teszek fel képet, ha összeszereltem a bringát.
zenetom: Boldog születésnapot! Remélem PIC-et kértél születésnapodra!
16 év alatt még nem sikerült ötször sem mobilt leejtenem. Nyilván ezek a mostaniak mechanikailag gyengébbek, hisz' kisebb külsőbe többet zsúfolnak bele. A fogyasztói társadalomról nem is beszélve. Tényleg nem bántásnak szánom, de újkorában sem voltam hajlandó bottal sem megpiszkálni a 3510-est. Ha jól emlékszem, akkoriban a 6100-6200-as sorozat volt a menő nálam... Mostanában ingyen adnak már szinte bármilyet, csak vállalni kell, hogy a számládat - amit egyébként is fizetsz - x ideig nem mondod fel. Tudom, a szabadság sem kutya, de egy akksi a régibe költségesebb, mint egy garis készülék. Nem vagyok a telefontársaság üzletkötője, csak megemlítem.
Én helyesbítek ! Egy őrült művész!
Csak nem értem, hogy hogyan raktad rá a "vezetősávokat " ?! :yes:
A fénycsövet hagyjuk, most szívok annak hagyatékával. Mikor megvettem a bringám, gondoltam tegyünk rá díszvilágítást. Dinamó, trafó, fénycső... Világított is halványan, amikor gyorsan tekertem. A fénycsövet persze szilóval rögzítettem, amit nem tudtam maradéktalanul eltávolítani úgy tűnik, mert pár helyen a festék lejött.
jani@: Papírboltban lehet kapni öntapadós papírt, abból készítettem el a forrpontokat, illetve a vezetősávokat. A forrpontokat cérnás "szamárvezetővel" pakoltam fel. A forrpontokat meg csak összekötözgettem. Az első oldal relatíve gyorsan elkészült, a második volt rosszabb, hogy minél egyformább legyen a kettő. A váz hátsó része már elkészült, úgy tnik, hogy jó lesz.
Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem ilyen "tükrös" matricám volt itthon, ezért nem látszódik annyira mindenhol a mintázat...
Egyedi ötlet, az már biztos ! Nekem nagyon tetszik !
A vicc számomra az, hogy úgy kezdődött, vennem kellett anyum bringájára abroncsot. 7-8 év alatt az én járgányom is igencsak leamortizálódott, gondoltam felújítom. Jóformán csak a váz, a kormány, az első felni és a gumik, meg a nyereg maradt az eredeti. Akkor már egy festés is ráférne, így jött az ötlet, hogy "megmintázom"... Lassan sajnos ott tartok költségileg, hogy egyszerűbb lett volna egy újat venni, de ilyet biztos nem találok boltban.
Ilyet biztos nem. Szerintem egyedi. Sok sikert a további munkában, nyáron lesz rá idő, na meg képeket is kérünk!!!
Arról nem is beszélve, hogy a saját építés öröme is benne van. :yes:
Nyáron lesz rá idő? Ezt én még MA be akarom fejezni!
zolika60: Az építés öröme valóban megvan, de ez a matricázás egy kínszenvedés volt.
No de az már készen van. Most már csak az öröm marad.
Söröm meg nincs... Bár ilyen szuttyos időben nem is kívánom.
Lefújtam még egyszer a maradék területet, kicsit hagyom száradni és akkor megtépem azt a részt is.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudja valaki meg mondani hol tudnák venni sal sub250 subwoofer erősítőt? persze kerestem már nagyon sok helyen köztük a sal honlapján is de régebben még találtam a honlapon most már sajnos nem. Írtam nekik email-t de nem kaptam választ ha valaki tudna segíteni azt nagyon meg köszönném! ja és lehet hogy nem ide kellet volna írnom akkor sorry és megkérek egy Mod-ot h legyen szives törölni
Erről a "kantakék" lefújásról szegény apám jutott az eszembe. Tesóm festette motorját és maradt még kis anyag. Előhoztuk apám enyhén szólva is megkopott biciklijét, egy-egy zacskó a kormány két végére és egy az ülésre, majd hajrá! Na az lett pont ilyen kék, viszont ezzel szemben meglehetősen egyöntetűen
Szia köbzoli és a többiek!
sajnos én is kerestem már így a de nem árulnak csak képek meg infok vannak de azért köszönöm h veted a fáradságot és kerested ha esetleg lenne valakinek akár használtan is eladó azt szivesen megvásrolnám előre is köszönöm |
Bejelentkezés
Hirdetés |