Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi.
Hogy hívják a fehéret? Az nagyon cuki. Postázz egyet.
Ha nyuszi vagy, akkor miért kukac van a nevedben? Jobb lenne a nyuszijani vagy janinyuszi.
No, azért korcs nem leszek. :smile:
Még nincsen törzskönyvezve, nem kapott még sorszámot.
Erre még fenn kell tartani egy közvélemény kutatást. Posta vagy a nélkül is igen drága lesz.
Poén volt.
A neve pedig legyen Voltvadász!
Gondolom a fekete dvd-én meg azok a volt osztálytársak vannak, akiknek nem jött be az ilyen mutatvány!
Hehe, ez gonosz dolog. Szerintem nincs is olyan.
Milyen mutatvány? Az erdei sikló maximum a békákra veszélyes. Esetleg az egerekre meg a madártojásokra. Embert nem eszik. Ha meg is harap alig érezhető, mert fogai nincsenek. Szóval nem igen kell tőle pánikolni. Sajnos egyre kevesebb van belőle az ilyen riogatások miatt. Ahol látják tudatlanságból agyonverik, pedig igazán ártalmatlan. Bővebben: Link :yes:
Nem tudjátok, hogy mi a szám címe, ami ebben a videóban 1:28-kor kezdődik?
Köszi!
Erre gondolsz? Bővebben: Link
A zongorás-szaxis részre gondolok. Ez szerintem nem az lesz..
Jó pihenést. :gumicsirke:
Ez így késő este nagyon fájt!
Eszement egy programozó volt az aki ezt összerakta.
Csak az én érzésem, vagy valóban kevesebben vagyunk és lassultunk is?
Igazad van Zoltán ! Nekem is ez jött le valamelyik nap. Igaz csak 7 hónapja vagyok aktív tag, de attól eltekintve én is észrevettem, meg mintha a modibácsik is kevesebben lennének fenn...
Péntek este - szombat hajnal van, a szerencsésebbek (akik pl. nem munkában sínylődnek) ilyenkor már totálkárosak.
Ehhez képest 131 ember olvassa az oldalt. Szerintem nem vagyunk kevesen. Viszont jobban meggondolva, tényleg vannak jó páran akik eltűntek az évek során.
Este jön a tesóm, gondoltam főzök valami finomat (valamint egyben mélyhűtőt is üritek ).
Pacal lesz kicsit turbózva. Lányom jön és nézi: - Mi ez a sok hagyma (3.5 fej vöröshagyma) - Tudod, jön a tesóm, pörköltet főzök - Milyen pörköltet? - Pacal, de lesz benne farok is neked - Milyen farok? - Malac - Az ami a fenekén van vagy a másik???
Ezek után gondolom én biztosan nem főzhetek az EHET 3.0-n
Milyen igaz, hogy az élet szüli a legtöbb viccet! Ez akár a viccekhez is mehetett volna.
Van egy topik, Vicces -Humoros áramkörök címmel, ott kitárgyaltuk már.
Ok. Köszönöm és elnézést az ismétlésért. Sejtettem hogy a két topikban volt már róla szó csak nem tudtam pontosan hogy melyikben. Még egyszer köszönöm
Üdv Mc
Nincs mit. Ui. nem lenne rossz azt a topikot újra belendíteni..
Mit kérek karácsonyra? :wink:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |