Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1665 / 3610
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Nagy!
(#) Rober_4 válasza Collector hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Ez se semmi!
(#) janikukac hozzászólása Júl 6, 2011 /

Sziasztok ! Lehet szemtelen dolog, de keresek egy emberkét, aki segítene nekem egy rajzot Sprintben elkészíteni. Nem bonyolult, csak kis hozzáértés és idő kell. Remélem ez nem off, hisz nem üzletelni szeretnék, csak segítséget kérni.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Jobb oldalt az a furcsa szigszalaggal betekert(?) bigyó, az micsoda?
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Szerintem egy TO-92-es tokozású tranyó...
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Szerintem nem. :beka3:
Nem jösz fel vindovsz lájv emesenre?

Fel kellene telepítenem... Most raktam újra a windózt... Húztam 30m UTP-t, most már a műhelyből is tudok netezni.

Hogy te mindig windózt telepítesz...
Na mondjuk én meg se szólaljak.

Azért az nem igaz, hogy mindig... Kb 2 hete telepítettem újra, aztán behalt. Most egy másik verziót tettem fel. Ha nem nem függenék a csicsás GUI-tól, illetve kellően jól menne a jutub ubuntu alatt, akkor azt használnám. Na meg a nyomtató...
(#) Dániel X válasza janikukac hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Üdv!

Nem akarlak megbántani de a fórumszabályzat leírja hogy egy kérdést egy az általunk helyesnek jónak vélt topicban tegyük fel és nem minden topicban. A szabályzatban a XVIII pontban találod.
(#) janikukac válasza Dániel X hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Tudom, de mivel nem kunyerálhatok a Kezdő topikban, és nem az xy tranzisztor lábkiosztását kérdeztem, hanem EMBERT keresek, ezért ide írtam.

HE talira viszek majd kapsz egy kompakt lemezt (te meg hozod a nagy LCD-t.. ), amin lesz egy rendes ikszpé.
(#) Dániel X válasza janikukac hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Megértem de mást inkább nem írok.
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Azért mert fiatal vagy, még Te is ember vagy...
Ha meg nem bonyolult akkor hajrá! :yes:
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Fiatal, inkább még gyereknek nevezem magam..
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Ha neked úgy jobb...
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Igen. He-he-he.
(#) Kovidivi hozzászólása Júl 6, 2011 /

Sziasztok!
Szeretnék angolul megtanulni. Szavakat rengeteget tudok, ismerek már, de nyelvtanból és kiejtésből nulla vagyok. Olvasott szöveget nagyjából megértem, de írni már nem tudok. Sulimban kérdeztem, de nulla nyelvtannal nem tudnak velem mit kezdeni. Arra gondoltam, van valami videó, vagy könyv (pdf-ben ), amit olvasgathatnék. Bár videó jobb lenne a kiejtés miatt. Tudtok valamit ajánlani?
(#) SzervízMacska válasza janikukac hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

Szia apa. Figyu egy kicsit! Szerintem amit művelsz itt, az kritikán aluli. Az nem lenne baj, hogy nem akarsz tanulni és gyakorlatilag semmi sem érdekel. Kizárólag mások publikációját majmolod, de semmi sem jó úgy, ahogy a tervező megalkotta. Sokáig ez nem fog menni, mert még az a néhány személy is meg fogja unni, aki most még tolerálja a ténykedésed. Elmondom, mi az a három korrekt lehetőség, amit hosszú távon választhatsz ilyen esetekben:
a., neki állsz tanulni, s az egyéni módosítási igényeidet megoldod a saját szellemi tőkéddel;
b., változtatások nélkül másolod az áramköröket;
c., bérmunkában, JÓ MAGYAR FORINTÉRT elvégezteted magad helyett...
Ez utóbbi választása esetén apróhirdetést kell feladni. Szintén le van írva a fórumszabályzatban.

Még egy észrevétel. Mások munkájával csak csöndesen illik dicsekedni főleg akkor, ha azt a magadéként tünteted fel. Nem illő vele tanulmányi versenyekre járni és az iskolában ötösöket gyűjteni. A ki mit építettben is mutogathatod jóval kisebb arccal, részletesen felsorolva azok nevét, akik elvégezték helyetted a munka dandárját. Köszönöm, ha végigolvastad, még inkább, ha meg is szívleled.

Macsek
(#) pucuka válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

Ismerős a probléma. Én sem tanultam meg (rendesen) angolul, bár elég sokat tanítottak. Én is rengeteg szót tudok, a nyelvtan is úgy ahogy, írni-olvasni elég jól megy de beszélni, az más. Pedig amerikaiakkal dolgoztam együtt jópár évet, amit tudok, akkor szedtem össze. Amit ajánlani tudok, ha csak teheted, menj külföldre (ha mást nem nyaralni, kirándulni), lehetőleg angol nyelvterületre, és lehetőleg egyedül. Rá leszel kényszerítve, és meglátod menni fog.
(#) janikukac válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

[OFF] Ha most arra akarsz utalni , hogy amivel versenyre mentem, azt se ÉN csináltam, akkor nagyot tévedsz. Azzal mind én sz**akodtam, csak mikor nem működött már a 10. biztosíték kicsapása után, akkor mentem vele mesterhez, de senki se gyártott helyettem panelt, senki se veszekedett, hogy még vehessek alkatrészt, senki se nem csinálta még 11-kor este is a verseny előtt egy nappal.
Egy felnőttnek minden könnyebb. Nem függ már se az apjától, se az anyjától... Nem szeretem ha olyat mondanak ami nem igaz. Igaz amiket felsoroltál. nagy részben...

Ja, és 5-ösöket se más munkájára kaptam. Sőt , volt akinek én segítettem astabilt összerakni, hogy év végén ötöse legyen, de mindegy. Ebben a világban mindenki rólam mindent jobban tud.
(#) Moderátor hozzászólása janikukac hozzászólására (») Júl 7, 2011

Figyusz.
Idézet:
„...mindenki rólam mindent jobban tud.”
Nem, csak az idősebbeknek van némi tapasztalatuk emberismeretből. Persze ez nem 100%-os, így nem lehet mindenkiről mindent jobban tudni, csak nagy vonalakban, általánosan kiismerrni, s ebből levonni némi következtetéseket. Mivel csak innen a fórumról ismernek, s csakis a hozzászólásaidból, így ez alapján ítéltek. Nekik ez jöt le belőle. Ha ismernék a másik (nem fórumos) oldalad, akkor biztos más lenne a véleményük, de magad is elismerted:
Idézet:
„Igaz amiket felsoroltál. nagy részben...”
Nagy részben, mert mint írtam, csak innen ismer.

Idézet:
„Egy felnőttnek minden könnyebb. Nem függ már se az apjától, se az anyjától...”
De jó lenne újra függeni! Amíg iskolába jártam, annyi szabadidőm volt mint a tenger. Számítógépes játékprogikat, demókat írtam, építettem sok jó kütyüt, én csináltam a TV-nek a computeranimációit, zenei remixeket csináltam, hétvégenként discóban zenéltem... De amióta dolgozom, családom van, egy nyamvatt ceruzaelem tesztert nincs időm megépíteni.

Végszónak: Offtopikban, OFF-osan sem illik személyeskedni. Persze ez nem csak neked szól.
(#) janikukac válasza (») Júl 7, 2011 /

Oké, rendben, csak én is elmondtam a véleményemet.
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

Akkor még sem TO-92-es tokozás... A láb hajlítás alapján tippeltem arra, meg még kezdőbb koromban sikerült megolvasztani BC182-est... Bár az nem olvadt meg ennyire.
(#) Action2K válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

Még jó hogy megvan olvadva, hisz csepptantál. Jó... most kicsit nagyon elcseppent.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

Ok, még egyszer elnézést!!!
(#) pcroland hozzászólása Júl 7, 2011 /

(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

Olyan lett mint az ellenállás. Szénréteg...
(#) hadnagyakos hozzászólása Júl 7, 2011 /

Hoppá! Túl vagyunk az 1 000 000 hozzászóláson!
Bővebben: Link Ez nem semmi!

hsz.png

(#) DuMatyi válasza hadnagyakos hozzászólására (») Júl 7, 2011 /

pcroland volt a szerencsés nyertes, aki postolta az 1 000 000. hozzászólást. Nyereménye volt egy törött falikar, kiégett izzóval.
Következő: »»   1665 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem