Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1670 / 3610
(#) zolee1209 hozzászólása Júl 13, 2011 /

Mi ez a nagy pangás? :wilting:
(#) janikukac válasza mate_x hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Nana, én nem gondolnék.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 13, 2011 /

Lenne egy kérdésem. .bin kiterjesztésű fájlt hogyan tudnék emberi nyelvre konvertálni? Jó lenne belekukkantani. Ez egy autórádió eeprom tartalma. Az eredeti eeprommal nem megy a rádió, egy másikkal megy, de rossz a kijelzés, harmadikkal megint megy, de a háttérvilágítás vacakol. Jó lenne belenézni ezekbe, hátha összeollózható valami használható cucc.
(#) mate_x válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Mindenkinek bekapcsolt a hővédelem az agyában
(#) zolika60 válasza mate_x hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Úgy néz ki. :yes: Bár a tiéd még sziporkázik.
(#) vilmosd válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Peldaul a Total Commander nezokeje (F3) tud olyat hogy hex-ben mutatja a file tartalmat.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 13, 2011 /

(#) szamóca hozzászólása Júl 13, 2011 /

Jó ez a szöveg.
Pelikán József: Azért van egy kis rossz érzésem. Miért kell ekkora felhajást csinálni? Mégiscsak becsaptuk az embereket.
Virág Árpád: Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán.
(#) vilmosd válasza szamóca hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Csak nagyon savanyu volt az a narancs!
(#) Ricsi89 válasza vilmosd hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Olyan citromízű.
(#) szamóca válasza vilmosd hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Az a nagyobb baj, hogy egyre savanyúbb!
(#) vilmosd válasza szamóca hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Ehhez egy sztori. Egy folyoparton voltunk, es a haver gyerekei talaltak egy narancsfat, de nem mertek felmaszni ra, mert az agak a viz felett voltak. Na segitettem nekik, es leszedtunk egy par narancsot. Nagy boldogan tisztitottak meg es latni kellett volna azt a pofat amit vagtak hozza. Ugyanis itt van egy olyan citrom fajta, ami kivulrol narancsnak nez ki, es sokkal savanyubb mint a citrom. Ugyhogy ovatosan a narancsfaval!
(#) szamóca válasza vilmosd hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Az hagyján, de már a mandarin is kezd elkorcsosulni, pedig az mindig édes volt.
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Mert ezeket nyáron kell venni! Télen éretlen.
Én grépfrutot vettem valamelyik nap. Isteni. Télen meg olyan savanyú, hogy nem lehet megenni. De a narancs is ugyanez.
(#) kistotti01 válasza Rober_4 hozzászólására (») Júl 14, 2011 /

Nyáron dinnyét kell enni. Na az télen, tényleg éretlen. Tegnap olyan dinnyét vettünk, hogy húhaa... Nagyon érett és finom volt. Mintha már augusztus lenne és Lőrinc nap elmulott volna. Maradt belőle mára, mingyárt neki is esek... :finom:
(#) lui144 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 14, 2011 /

Ez narancsízű!!! A magyar narancs. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk.
(#) Dániel X hozzászólása Júl 14, 2011 /

Üdv!

EML kiterjesztésű fájlt mivel tudok megnyitni?
(#) zolee1209 válasza Dániel X hozzászólására (») Júl 14, 2011 /

:google:
Szerintem az első találat...
(#) sunraw hozzászólása Júl 14, 2011 /

Pihenés. Előkerültek a régi zenéim. Ha jól számoltam, 3 hónap alatt tudnám végighallgatni őket
(#) Dániel X válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 14, 2011 /

Lehet.
(#) zolee1209 válasza Dániel X hozzászólására (») Júl 14, 2011 /

Miért, nem jó a link, amit adtam?
(#) Dániel X válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 14, 2011 /

De és meg is van köszönöm.
(#) vilmosd hozzászólása Júl 14, 2011 /

Latogatason voltam a vilag egyik erdekessegenel: Panama Csatorna.
(#) idlob válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Hááááát, azért Bob Pease-t nem múlja felül
Bővebben: Link
Bővebben: Link
(Linear Technologies; sajnos idén júniusban autóbalesetben elhunyt.)
(#) Gafly válasza vilmosd hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Jó neked
Csak nyitva a csipákkal.
Én még bármikor voltam kicsit külhonban, mindig tanultam belőle (nem véletlen volt olyan hogy "tanulmányút" anno).
(#) kistotti01 válasza idlob hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Azért én is tudok elég durva rendetlenséget csinálni, ha alkotok valamit. Legalábbis, családtagok szerint, ha betévednek építgetés közben hozzám a műhelybe. Legközelebb megörökíttem, hogy milyen "rendet" tudok csinálni ha dolgozok. Persze utólag mindig rendet rakok, de ha 1 hétig dolgozok valamin, akkor 1 hétig nincs rendrakva, hiszen másnap, ha folytatnám az elkezdett projektet, csak ugyanúgy előpakolnák mindent és úgyanolyan rendetlenség lenne. Így megsporolok egypár rendrakást, ezzel egyben rengeteg időt.
(#) zolika60 válasza idlob hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Egy régi kollégám jut eszembe ezekről a képekről. Hasonló rendetlenség volt szinte mindig az asztalán. Ha megunta hozott a raktárból egy kartondobozt, persze szép nagyot. Ami az asztalán volt, azt egy mozdulattal belesöpörte, a dobozt bevitte a raktárba. Évente egy-két dobozt gyártott. Ott sorakoztak a raktárban egymás mellett.
(#) vilmosd válasza Gafly hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Az az erdekes, hogy hivatalosan 1914 08 15-en megnyitott csatorna szinte megszakitas nelkul uzemel a mai napig. Talan 1-2 nap allas volt azota. Igen nagy forgalmat bonyolit le. Nagyon impozans szerkezet. Lattam szinte Panamax hajot atzsilipelni.
(#) zolika60 válasza vilmosd hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Mi az, hogy szinte?
(#) vilmosd hozzászólása Júl 15, 2011 /

A Miraflores zsiliphez most all be egy szep nagy hajo. Erdemes vegignezni.
Következő: »»   1670 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem