Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Köszönjük az észrevételt. A baki elhárítása folyamatban...
Üdv!
Az alábbi erősítő mikor lesz elérhető??Bővebben: Link
Üdv !
A termék rendelhető állapotba került . Üdv .
Üdv!
1.BC 300-as tranzisztort már régebben se találtam,nem is lesz? 2.Arra van lehetőség,hogy más vegye át helyettem a csomagot?És ha igen hogy? Köszönöm
Nem változtatható. Van benne egy lencse, és az olyan amilyen.
Nekem is van ilyen "lámpám", és amennyire vártam, olyan vegyesek most az érzseim vele kapcsolatban. A fénye olyan fehér, ami már szinte fájdalmas, de nem ez a fő gond vele. Én nem látok jól, ezért kellett a nagyító, illetve van ami tényleg kicsi, még jó szemmel se könnyű elbánni vele. Ebben nagyjából 12cm-es nagyító van, ami mondható nagynak. Monjuk az én két szemem 7cm-re van egymástól. Egyszerűen nem lehet találni olyan ránézési pontot/szöget/irányt, ami mind a két szemednek jó lehet. Vagy az egyik, vagy a másik, vagy mindkettő életlen. Ha tényleg meg akarok valamit nézni, akkor becsukom az egyiket, és úgy elég jó, csak ez fárasztó ha órákig kell valamit babrálni. A másik nyavalyája, hogy olyan az optimális távolság a tárgytól, ami nem igazán ideális. Nem fér oda a szerszám a lencse és a tárgy közé. Pl. csőtollal nem lehet alatta rajzolgatni, mert 3cm-el kisebb a hely mint a toll hossza (a páka is csak azért fér be, mert ferdén tartom). Jobbat nem tudok ajánlani, ezért vettem én is, de eredetileg másra számítottam.
Nekem sem tökéletes a látásom egész pontosan én csak a jobb szememmel látok.
Tegnap eldöntöttem, hogy marad a fejpántos nagyító az legalább állítható és az íróasztali lámpa. Teljesen jó kombináció. ![]() Ettől függetlenül a hibát jaíthatnák. Nem mindegy, hogy 5x vagy 8x a nagyítás.
Sziasztok!
Van egy függőben lévő rendelésem,amit picit módosítani szeretnék : az adott tételből 2 db helyett 3-ra lenne szükségem. Írtam e-mailt a tegnapi nap folyamán...kérdésem, hogy a módosítás megoldható-e? Köszönöm szépen! Kicsa
Üdv !
Köszönjük az észrevételt ! Az adatlap javításra került ... ![]() Üdv.
Üdv!
1.Sajnos a keresett alkatrész már nem nagyon lesz, helyette 2N 3019 nem jó esetleg ? 2. Megoldható hogy a csomagot más vegye át, de ha van rá lehetőséged akkor ezt jelezd kérlek az ügyfélszolgálaton . Üdv.
Üdv!
Sajnos ezek a konkrét típusok várhatóan már nem lesznek kaphatóak, ha csak nem kerül valami új beszerzési forrás a látótérbe. Üdv.
Köszönöm a választ,meg lett oldva,csütörtökön megyek én a csomagért.
Sziasztok hestoresok! Nem lehetne a hő és a regenerálódó biztosítékokat külön kezelni? A kettő nem egy, azt hiszem még le is van írva a működési elve. Bővebben: Link
Működési elv. Először nem találtam. Sajnos más rajtatok kívülálló okok miatt más áruházhoz kellett fordulnom.
Üdv!
Köszi, az észrevételt! Elképzelhető hogy a jövőben külön kategóriát kapnak az említett alkatrészek. Eddig mennyiségük miatt nem láttuk gyakorlati előnyét az elkülönítésnek,de mindenképpen megfontoljuk. Üdv!
Üdv!
Ez a típus jelenleg elég nehezen beszerezhető. Raktárunkban pillanatnyilag négy darabot tudtunk be gyűjteni, amit most rendelhető állapotba is állítottunk. Azon leszünk hogy rövid időn belül ismét folyamatosan kapható legyen ez az alkatrész. Addig is a fent említett négy db áll rendelkezésre. Üdv!
Nagyon szépen köszönöm! Már nagyon régóta kellene az alkatrész.
Üdv!
EE20-as, vagy vagy kisebb ferrit magot mennyiért tudtok szerezni? Komplett trafóra való pakk érdekelne.
Sziasztok!
Jól érzem, hogy nem érdemes előre utalással fizetni? Most van a 3. rendelésem a pénzt már elutaltam, de a rendeléssel még nem történt semmi. Gyakorlatilag így 1hét míg megkapom a csomagot. Utánvéttel meg 2-3 nap alatt itt volt mindig. Ez hogyan működik? Volt, hogy elküldtem e-mail-ban az utalásról a képet, de az sem gyorsította a dolgot.
Ha postai szállítással szereznél rendelni, akkor csak előreutalással tudsz fietni. Lehet, hogy lassabb így, de kis tételű rendelésnél sokkal olcsóbban jön így ki.
Kártyával kell fizetni, nem utalással. Az utalás időigényes, a kártyás fizetésnél azonnal levonódik az összeg és náluk is azonnal megjelenik a pénz, így nem kell a bankra várni. Banki utalásnál több nap is lehet az átfutási idő. De a bankban történő befizetés is jó lehet, mert ott is egyből a számlára történik az utalás, és a befizetés után nemsokkal meg is jelenik a számlán a pénz.
Vagy marad a jóval drágább utánvét. Kártyás fizetés ráadásul ingyenes is, ha jól tudom, mert nincs utalási díj.
Az mitől lehet, hogy a nemrég rendelt, 10000051 rendelési számú piros LED, a régebben rendelt ugyanilyenektől eltér? Részletesen arról van szó, hogy hogy ennek egy kicsit tisztább a tokozása, és csak nagyon halványan világít(az eddigihez viszonyítva). A rendelési szám egyezik, de akkor miért nem olyan?
Más: Esetleg nem lesz valamikor 1mm-es keményfém fúró is?
Az eltérés oka valószínűleg az, hogy ahol nincs feltüntetve a gyártó, ott az változó beszállítótól - több ekvivalens típus is jöhet.
Egyszerű példa pont a LED-eknél. Ha megfigyeled, akkor van fennt olyan zöld led aminél a gyártó Kingbright és van ugyan olyan zöld led, aminél nincs gyártó. Természetesen ahol nincs gyártó, ott az nem egy garantált paraméter. Egyes ügyfelek akiknél fontos a reprodukció (pl. gyártáshoz) kérik úgy, hogy pontos típus és gyártó megjelölés. Ezen esetekben természetesen a HEStore tartja a típust. Egy szó mint száz, ha ugyan olyan ledet szeretnél kapni például sok éven keresztül akkor fix gyártó adott típusát válaszd.
Köszönöm a választ, így már érthetőbb a dolog, bár furcsállom a nagy fénybeli különbséget, meg az enyhe áttetszőséget. Itt van két kép, mindegyiken a bal oldali az eddigi, a jobb oldali a mostani. (2. kép: 3V, 100 ohm) Csak halkan kérdezem, nem lehet hogy ez a transzparens?
Üdv!
Bővebben: Link A törésgátlónál lévő "klipsz", amit a vezetékre lehetne préselni, az milyen anyag? Illetve a feltüntetett átmérők külső, vagy belső értékek? szerk.: Illetve erről tudtok valami méretbeli információt adni? Bővebben: Link
Itt az oldalon a Hestore-os hirdetési ablaknál, ahol az akciókat írja folyamatosan van egy kis hiba.
A szöveg néhol átlóg a következő termékhez, meg ahol több soros a leírás, ott pedig az ár lóg le alulra és nem látszik. Ha jól látom, akkor nincs teljesen középen a szöveg, ez lehet az oka az oldal irányú átnyúlásnak. A függőleges helyzeten is lehetne picit emelni és akkor az ár sem lógna le.
Az itt látható, vagy bármilyen ehhez funkciójában hasonló csatlakozót keresek.
Olyan "egyke" tüskét, amihez vezetéket lehet forrasztani, és azt stabilan meg is tartja.
Szerintem EZ hasonlít rá, de lehet, hogy tévedek.
Valóban, a pdf-ben lévő jobb oldali kép nagyon hasonlít.
De a típusjelölés szerint, nem ez van készleten, hanem a bal oldali kép szerinti, viszont annak hossza is bizonytalan. Kérdezem a HE-storet, elérhető a jobb oldali ábra szerinti kivitel is? Lehetne akár a hosszabb, akár a rövidebb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |