Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   57 / 978
(#) vicsys válasza pimi9 hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Idézet:
„feltalálták már a C-vitaminos kávét?”

Azt sajna nem tudom, de a C-vitaminos cigi jó lenne, mert a nikotin miatt szükséges lenne a pótlása...
(#) Topi válasza vicsys hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Ajjajj... De van egy pozitív oldala is. A dohányzás csökkenti az éhség érzetet.

Persze ha nem vagy dagadt, akkor tüdőrákban meghalni sem kellemes.
A legjobb felirat szerintem ez: "Ez a dohánytermék károsíthatja az Ön egészségét és függőséghez vezet."

Visszatérve a Kalgonra, ez olyan mintha ráírnák, hogy ez a cucc sz*rra sem jó, ne vedd meg!
(#) MaSTeRFoXX válasza Topi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Idézet:
„Mi meg még soha nem cseréltünk fűtőszálat”

Mi se! 21 éve ugyanaz a mosógépünk van
Hajdu Energomat Nagyon megbízható, tartós, bizonyított. Ha kimegy belőle a mechanikus vezérlés akkor megy bele majd a mikrovezérlő...
(#) Topi válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Nekünk előtte egy Erika (Bratka vagy valami hasonló orosz cucc) mosógéünk volt, ami közel volt a 25höz... De meghalt benne a mechanikai kapcsoló és ezért került szegényke nyugdíjba. Azon kívül hogy kétszer "kiöntött" és számtalanszor akart kitáncolni a folyosóra, nem lehetett rá panaszunk.
(#) MaSTeRFoXX válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

[off]Mondjuk Dél-magyarországon nem annyira kemény a víz...
(#) Peti_85 válasza Topi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Nekünk is egy hajdú mosogépünk volt! Még anyumék kapták nászajándékba! Több mint 20 éve! Működött még mikor lecseréltük egy nagyobbra, meg hát azért az valamivel takarékosabb!
De persze a csiri-viri 70000 Ft-os gépezet, kb. 4 hónap után megadta magát: Leégett benne a motor, és a szervíz erre azt mondta, hogy szokott ilyet hogy ez nem meglepőő! Kicserélték garival (2 hét alatt ) Jaaah és ami a legjobb, hogy a garancia időt nem növelték meg...
(#) pimi9 hozzászólása Júl 16, 2007 /

Mi mosógépünk jól bírja, csak egy szivatyú csere volt benne eddig... (kop-kop)

ui: Aszkorbinsav := C-vitamin
(#) yyy hozzászólása Júl 16, 2007 /

anyáméknak van egy lehel hütöjük. 1968-ban vették, azota megy egyfolytában rendületlenül. semmi sem lett javitva rajta. csak néha le lett olvasztva meg ki lett takaritva. jo mi? szerintem tul éli öket. tán még engem is. addig fog menni amig meg nem döglik. megbeszéltem a fiammal hogy adja majd oda az unokájának.
(#) Topi hozzászólása Júl 16, 2007 /

Jók-jók ezek a régi cuccok, tagadhatatlan. De míg a régi Lehel hűtőnk evett x W-ot, addig az új egy hét alatt eszik annyit.
Ez igaz a mosógépre is. Energiatakarékosság szempontjából szerintem nem elvetendő dolog...
(#) Moderátor hozzászólása Fery hozzászólására (») Júl 16, 2007

Idézet:
„Ha most azt ide leirnám akkor az összes moderátor hetekig nem kapna levegőt és úgy rugnának ki a fórumról , hogy a lábam se érné a földet.”

ÁÁÁÁÁ, nem vagyunk mi olyanok!
(Főleg, ha a "közös ellenséget" kell szidni...
(#) Frankye válasza yyy hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Idézet:
„anyáméknak van egy lehel hütöjük. 1968-ban vették,...”

Egyidős velem!
(#) Topi válasza Frankye hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

És? Te működsz még?
(#) Frankye válasza Topi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Idézet:
„Jók-jók ezek a régi cuccok, tagadhatatlan. De míg a régi Lehel hűtőnk evett x W-ot, addig az új egy hét alatt eszik annyit. Ez igaz a mosógépre is. Energiatakarékosság szempontjából szerintem nem elvetendő dolog...”

Ez igaz, de amíg a régi cuccost - mint alábbi példa igazolja - negyven év alatt nem kellett javítani, az új, hiperszupergigamegaextratakarékos csodakütyüt, ami még áramot is visszatermel a hálózatba, hetente 7-szer kell 24 órás szervizre vinni... Akkor ugyan miért ne lenne energiatakarpkos? Hiszen nem is működik?!

Amint a mellékelt ábra mutatja...

Jók ezek a régi cuccok!
(#) Topi válasza Frankye hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Áh... Nem érted Te ezt... A kikapcsolt készülék a legenergiatakarékosabb! Ha nem hiszed el, számold ki a fogyasztását!

Na hát ez az!
(#) lgyk válasza Topi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

A baj az, hogy semmibe sem kerülne egy energiatakarékos és tartós gép megtervezése a mérnököknek. De mióta a mérnökök mellett ott leselkedig egy adag marketinges is...

Én a legegyszerűbb konstrukciók híve vagyok! Építek is egy nagyon pontos időjárás-jelző állomást!
(#) maTaKee válasza lgyk hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

(#) Frankye válasza lgyk hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Iegn, ez egy egészen ősi, indián időjárás állomás!
Ha a kő leng: Fúj a szél.
Ha a kő nedves: Esik az eső
Ha a kő fehér: Havazik.
Ha a kő forró: Süt a nap.
Ha pedig nincs is ott a kő: Akkor TORNÁDÓ!!!

(Hevenyészett fordítás, az angolul kevésbé értők számára! )
(#) Bazsi hozzászólása Júl 16, 2007 /

Ezt nézzétek meg! Azért ezek tudnak
(#) Frankye válasza Bazsi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Heh! Azért kíváncsi lennék, míg ezt ilyen szintre begyakorolták, hányszor estek vajon fejre?!
A baleseti sebészeten már biztos kedves ismerősökként, és a törzsvendégeknek kijáró tisztelettel fogadják őket...
(#) Bazsi hozzászólása Júl 16, 2007 /

(#) lgyk válasza Bazsi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Ugyan, a Joe gyereket meg sem közelítik!

A "szellemes" videónak már az elejére kiírták: Urban Legend Series... :yes:
(#) Skip válasza Bazsi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

véleményem szerint nem!! maximum annyira mint a calgonnak a jótékony hatása!
(#) lgyk válasza lgyk hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Akinek jobb (manuálisan is jól állítható) fényképezőgépe van, kipróbálhatja a szellemidézést:

Megfelelő fényviszonyok mellett be kell állítani 15-20 mp-es expo. időt. Időzítéssel indítva a kamera elé állni, majd az exponálás negyedénél-felénél gyorsan elhúzni a képből. A képen rajta lesz a "szellem".

Ugyanígy működik a hosszú expo. idő + vaku módszer is, ilyenkor a vaku villanása után kell gyorsan elszaladni.
(#) fureszk válasza Bazsi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Le parkour.
Egyik haverom csinálja, az Örs vezér terén a Sugárnál levő metrólejárónál szokták nyomni, vagy a budai vár környékén...
(#) Bazsi válasza lgyk hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Urban Legend Series...
Az miiii????
(#) Topi válasza Bazsi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Urban = Város / Városi
Legend = Legenda / Hiedelem / Szóbeszéd
Series = Sorozat

Urban Legendnek szoktuk hívni az olyan beetetéseket, mint hogy egy zsömle felrobbant a napon és átszúrta az illető szivét.
(#) zaik válasza Topi hozzászólására (») Júl 17, 2007 /

legalább helyesen megtanulhattak vna írni: "ki kapcsolt állapotban".
(#) Dr.Megavolt hozzászólása Júl 17, 2007 /

Néhány tipp a porraloltók használatára:
Használat előtt addig rázd,még a tűz el nem alszik!
Ha a tüzet nem tudod megközelíteni,önts benzint a földre,hogy jőjön hozzád!
Egy kis történet:
Felrobbant a poroltó gyár,a tűzoltók egy hétig kínlódtak az eloltásával!
Ezek saját szerzeményeim,aki sajátjának reklámozza,annak a poroltója duguljon el szűkség esetén!
Jó na,nem vagyok rosszkívánó,az is vicc volt

Jó kis topic-ot nyitott Topi!Nem?
Következő: »»   57 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem