Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez valami nagyon szép munka lett! Gratulálok!
A kijelzők gyáriak?
Szerintem nem volt gyári rgb kijelző és ő alkotta őket. Ha jól gondolom, akkor fogott egy pár sima alapszínű kijelzőt, leszedte róluk ezt a felső részt és ezt tette rá az rgb ledes nyákra. Magyarul ledet cserélt bennük.
![]()
Szép lett gratula! Azok rajta BEAG poti gombok?
![]()
Szépen összehoztad! Aztán a szomszédokat nem elkergetni!
![]()
Igazad van, rosszul tettem fel a kérdést, szóval én magára a kijelző külsejére értettem.
Hello, köszi, igen, egy BEAG keverőről szedtem őket.
Szia. Igen"gyáriak" a 6 darab 7 szegmenses kijelzőt az SOS-ben vettem. Elvittem egy maróshoz, lemaróztattam a "hátulját " ahol a LED-ek voltak. Aztán megterveztem úgy a panelt hogy a szegmensek alatt legyenek az RGB LED-ek.
Nem volt egyszerű dolgom, de szerencsére kitanultam a paneltervező programom csinyát-binyát, és az segített rajtam hogy automatában megtervezte 4 perc alatt a panelomat. Persze előtte azért a kapcsolási rajzot be kellett rajzolnom. Én úgy tudom sehol a világon nem csinált még ilyet senki. Sehol semmilyen formában ez a kapcsolás nem szerepel a neten sehol, ezt én csakis én terveztem, építettem meg. Ha valaki talált a neten hasonlót azt szívesen meglesném hogy oldotta meg az illető. Tervezem hogy összeszedem a gondolataimat és valamiféle utánépíthetőséget összedobok, hátha valaki kedvet kap hozzá. A panelon vannak hibák, azokat mindennféleképpen ki kell javítanom, ha közkincsé teszem.
Gondoltam megosztom veletek, egy projektemhez
http://r2-d2-project.blogspot.com/ (R2-D2) készült (egy jó barátom tervezte az egészet) mátrix kijelző (8x32 ledes) összes tervét. Ha van valakinek kedve, fejlesztheti, programozhat, stb. A leírásban benne van minden info (txt file) nyákrajz program, hex, alkatrészlista. Jelenleg csak egy alap program van benne (R2-D2 felirat, ami 100másodperc után leúszik, majd visszajön) ,de működik. Nekem ilyen ,vagy hasonló effekt kellene csak. http://www.youtube.com/watch?v=rxPmi70v19w&feature=related
:eek2:
![]() Kritika max annyi, hogy egy ilyen cucc megérdemelne egy szárfotót (megvilágítás) Üdv
Fogadd nagyon nagyon nagy gratulációmat! És az erő legyen veled!
![]()
Nem semmi srácok vagytok! Profi kivitelezés, akár egy verseny első helyezését is megkaphatnátok! Egyszóval , LENYŰGÖZŐ!
![]() ![]()
Köszi, majd gondom lesz rá
![]()
:eek2:
![]() Nem gyenge! Lehet beregisztrál J. Lucas a HE-ra ha ezt meglátja!
Köszi,de a mátrix nem az én érdemem.,én csak beültettem és a nyákot megcsináltam. Nekem csak az effektek miatt kell,esetleg futó szöveg megjelenítése. De ha jól tudom, a nyáktervben van valami kiegészitö nyákrajz,amivel az órát is meg lehet csinálni. Majd megtudom pontosan.
Igen van a kártyán 12C bővítőkártyáknak hely hová RTC,EEPROM,hőmérő,esetleg DCF modul is csatlakoztatható és 8x32 ledes mátrixra van megtervezve.. Igaz belevaló még nincs
![]()
Üdv, mindenkinek!
Ma elkészültem az Attila által készitett labortáp utánépitett verziójával. Már régebben megépitettem ezt a kapcsolást csak gondok voltak vele. De most már teszteltem és minden tökéletes. Gondoltam megosztom veletek. ![]()
Jó lett.
![]()
Hát ja, mert az előlap már 2008-ba készen votl azóta sokmindent már túlélt, kicsit piszkos is.
![]()
Az utolsó képedre hirtelen ránézve már kezdtem megijedni, hogy szelénnel egyenirányítassz!
De jobban meglesve tömör a másik oldala. ![]()
Pipec!
Látom van náladis kupi rendesen ![]()
Ez kincstári rend!
Én a múltkor 3 este pakoltam, kivittem 4 zsák szemetet és meg se látszott! Ahol javítás fojik, ott ezek az állapotok természetesek. Ha hej kell, akkor csak arrébb kell nyomni a szemetet és kész. A felesleg meg az asztal széléről lepotyog, ahol már csak össze kell seperni. Ungarise automata!
Elkészült a ledes navigációs fény Rc repcsimre 8 leddel, 6db zöld és 2db fehér leddel !
![]() ![]()
Szuper!
Hasonlót én is csináltam, csak az Rc helimre.Strob
A Teljes fogyasztás 130mA ez nagyon csekély!! ugye:?
![]()
Hát ja akad. Már egy rendes takaritás elkelne mert lassan már nem tudom hogy mit hol keresek.
![]() Na de viszont ilyen kupiba jobban tudom hogy mi hol van mint mikor rendet rakok. :yes:
Ez vagány, hasonlót én is építettem.
Aztán a digitech felé tolódtam. C64 bővítve 512Mb-ra. Gratula ![]()
És íme egy pár esti kép!
![]()
Sziasztok.
Elkészítettem a csatolt kapcsolást, mert már kissé megelégeltem a régi töltőm működését.., illetve gyenge töltőáramát. Ma sikerült valamelyest már leteszteltem, mondhatom a pulzáló töltési mód valóban igen jót tehet az aksi számára :yes: Már csak a bedobozolása maradt hátra. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |