Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szép lett! (egy pöttyet tényleg zsúfolt).
Végfokká egyszerűsítettem egy oristert. Nagyon szép hangja van. Minden alkatrésze eredeti, csak épp minden felesleget kiszedtem...
Akkor ez nem ki, mit épített, hanem ki mit szedett szét. :yes:
Irigylésre méltó táp, nekem is kellene egy ilyet csinálni. Gondolkodom rajta hogy pc tápot alakítok át az itteni cikk alapján. Még nem vitt rá a kényszer, de hamarosan kevés lesz egy kettős labortáp. Nekem tetszik ez a zsúfoltság.
Eredeti BD245 végtranzisztorok...Nem elhanyagolhatók.
Igen, sőt KD is nagyon dícsérte ezt a végfokot. Szerintem is igen figyelemreméltó. Bővebben: Link
Nem is annyira elektronika, nem is annyira építés: Egy 2 m-es összekötőkábelt csináltam a laptop és a házimozi közé a gyári, occó, hulladék kínai kábel helyére. Nem egy hi-end kábel, de biztosan jobb, mint a gyári és dekoratívabb is. A jack-dugók kábelei direkt nem egyforma hosszúak, az utolsó kép szemlélteti az okát.
Nekem tetszik.Mennyiből jött ki és milyen OFC kábelt használtál ?
Sziasztok. Kb félévi munkám végére ma sikerült feltenni a pontot. Egy 7 szegmenses RGB órát agyaltam ki, és sikerült megépítenem. Mivel ilyen kijelzőt nem lehet kapni, gondoltam akkor magam megcsinálom.
Bővebben: Link
Még képek
Még képek
:eek2: Hoppá! Most leesett az állam és elgurult... Gratula!! :kalap:
Szia vicsys, köszönöm a gratulációt, ez tőled jól esik. Úgy gondolod ezzel az órával bekerülhetek az óraépítő top 10-be?
Sziasztok, pár kép az erősítőmről, jöhet a kritika
Kritika? Nagyon süpped a szőnyeg! Az erősítőd első osztályú!
Nagypn szép lett Lehet ijen dobozt rendelni valahonnan?
Szép !
A belvilágról , hátuljáról , oldaláról is láthatnánk valamit ?
Saját készítés saválló lemezből, s nem rendelhető
Köszönöm szépen: Slogan, Vicsys, Storm.
Honnan vetted . Tréfát félretéve nagyon szép, igazi remekmű.
Mivel nem vagyok profi, így nézzétek el nekem, ha a belvilág nem tökéletes. Kábelkorbácsot még készítem, így az még nincs benne.
(Oldala 10mm vastag alu lemez még elox-on van.) Üdv.
Köszönöm szépen SALáta, Skero s neked is Köbzoli.
Sajnos ipai körülmények hiánya miatt s mivel nem ezzel keresem a kenyerem ezért nem profi
Hát ez bizony profi!
Idézet: Pedig ezzel kellene. „nem ezzel keresem a kenyerem”
Sajnos nem OFC kábel, sima 2x0.08 árnyékolt sztereó jelkábel, szerettem volna valamilyen combosabb OFC kábelt, de mivel csak nagy-átmérőjűek voltak nem tudtam volna behúzni a jack-dugóba, ezzel a kábellel is nagyon sokat szórakoztam mire rácibáltam a jack törésgátlóját.
A dugók kb. 2000 Ft, 6 méter vezeték ~400 Ft, kígyóbőr kábel és az gumi Y elosztók ~1000 Ft, és kellett még egy marék színes zsugorcső + ezüst tartalmú ón a forrasztáshoz. Tehát kb. 4eFt.
Ügyes, jól néz ki!
Nem gondolkoztatok még el azon, hogy érdemes lenne levágni a kondenzátorokról a fóliát és kézzel, vagy akár gépi úton felpolírozni a házukat? Az szvsz feltenné a pontot az "i"-re, mert nekem így ebben a formában azok a kondik nem illenek egészen a képbe. |
Bejelentkezés
Hirdetés |