Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szép lett! (egy pöttyet tényleg zsúfolt).
![]()
Végfokká egyszerűsítettem egy oristert. Nagyon szép hangja van. Minden alkatrésze eredeti, csak épp minden felesleget kiszedtem...
![]()
Akkor ez nem ki, mit épített, hanem ki mit szedett szét. :yes:
Irigylésre méltó táp, nekem is kellene egy ilyet csinálni. Gondolkodom rajta hogy pc tápot alakítok át az itteni cikk alapján. Még nem vitt rá a kényszer, de hamarosan kevés lesz egy kettős labortáp. Nekem tetszik ez a zsúfoltság.
Eredeti BD245 végtranzisztorok...Nem elhanyagolhatók.
![]()
Igen, sőt KD is nagyon dícsérte ezt a végfokot. Szerintem is igen figyelemreméltó. Bővebben: Link
Nem is annyira elektronika, nem is annyira építés: Egy 2 m-es összekötőkábelt csináltam a laptop és a házimozi közé a gyári, occó, hulladék kínai kábel helyére. Nem egy hi-end kábel, de biztosan jobb, mint a gyári és dekoratívabb is. A jack-dugók kábelei direkt nem egyforma hosszúak, az utolsó kép szemlélteti az okát.
Nekem tetszik.Mennyiből jött ki és milyen OFC kábelt használtál ?
Sziasztok. Kb félévi munkám végére ma sikerült feltenni a pontot. Egy 7 szegmenses RGB órát agyaltam ki, és sikerült megépítenem. Mivel ilyen kijelzőt nem lehet kapni, gondoltam akkor magam megcsinálom.
Bővebben: Link
Még képek
Még képek
:eek2: Hoppá! Most leesett az állam és elgurult... Gratula!! :kalap:
Szia vicsys, köszönöm a gratulációt, ez tőled jól esik. Úgy gondolod ezzel az órával bekerülhetek az óraépítő top 10-be?
![]()
Sziasztok, pár kép az erősítőmről, jöhet a kritika
![]()
Kritika? Nagyon süpped a szőnyeg!
![]() ![]()
Nagypn szép lett
![]() ![]()
Szép !
A belvilágról , hátuljáról , oldaláról is láthatnánk valamit ?
Saját készítés saválló lemezből, s nem rendelhető
![]() Köszönöm szépen: Slogan, Vicsys, Storm.
Honnan vetted
![]() ![]()
Mivel nem vagyok profi, így nézzétek el nekem, ha a belvilág nem tökéletes. Kábelkorbácsot még készítem, így az még nincs benne.
(Oldala 10mm vastag alu lemez még elox-on van.) Üdv.
Köszönöm szépen SALáta, Skero s neked is Köbzoli.
Sajnos ipai körülmények hiánya miatt s mivel nem ezzel keresem a kenyerem ezért nem profi ![]()
Hát ez bizony profi!
Idézet: Pedig ezzel kellene. „nem ezzel keresem a kenyerem”
Sajnos nem OFC kábel, sima 2x0.08 árnyékolt sztereó jelkábel, szerettem volna valamilyen combosabb OFC kábelt, de mivel csak nagy-átmérőjűek voltak nem tudtam volna behúzni a jack-dugóba, ezzel a kábellel is nagyon sokat szórakoztam mire rácibáltam a jack törésgátlóját.
A dugók kb. 2000 Ft, 6 méter vezeték ~400 Ft, kígyóbőr kábel és az gumi Y elosztók ~1000 Ft, és kellett még egy marék színes zsugorcső + ezüst tartalmú ón a forrasztáshoz. Tehát kb. 4eFt.
Ügyes, jól néz ki!
Nem gondolkoztatok még el azon, hogy érdemes lenne levágni a kondenzátorokról a fóliát és kézzel, vagy akár gépi úton felpolírozni a házukat? Az szvsz feltenné a pontot az "i"-re, mert nekem így ebben a formában azok a kondik nem illenek egészen a képbe. |
Bejelentkezés
Hirdetés |