Fórum témák
» Több friss téma |
Az lm8560-as nem tettszene? Az még kapható.
Bővebben: Link
Itt nincs sok remény - régen kifutott típus... Esetleg AVR -rel vagy PIC -kel kiváltható, de nem lesz lábkompatibilis...
ísziasztok, hol tudok budapesten szerszámgéphez hűtőfolyadékot/ emulziot venni?
köszönöm a segitséget
Helló, valaki tudja esetleg hol lehet kapni a SH69P25K nevű IC-t. 2×14 azaz 28 lába van és ami nekem van 1 db 1 mikrohulámú sütőben volt, azaz a ledkijelzős visszaszámlálójában, ezt szeretném megépíteni. Láttam ilyen IC-t neten de csak kínábol lehet rendelni. Az meg gondolom drága lenne. Esetleg valami tipus ami ugyanazt(majdnem) tudja mint az SH69P25K és kapható Magyarországon?
Szerintem elég egyértelmű ebből:
Idézet: De kiszámolom helyetted: 0,016˙- 1,665 Hz. „1.0-99,9f/min fordulatszám tartományra”
Helló!
Ahogy nézem az ic adatlapját ez is egy mikrokontroller igy egy pic vagy egy avr es visszaszámláló megépitésével jobban jársz. Pl.: Bővebben: Link
Hali!
ST8812FX tip. tranzisztor hol szerezhető be, ill. helyettesíthető e más típussal? Köszi!
1500µF 6,3V D10mm x 13mm azaz 10mm átmérő 13mm magas kondenzátor kellene laptop javításhoz.
farnell.com itt találtam olyat ami kellene, de jó lenne magyarországi boltból. Valakinek ötlete? Köszi, Atesz.
Szia!
Magyar Farnelles cég: Bővebben: Link
Üdv! NSL 32 optocsatolót keresek. Farnell-en kívül árulja valaki idehaza?
Sziasztok!
Segítséget kérek dióda beszerzésében. A gond ott kezdődik, hogy típust sem tudok... Amit bírnia kell: 10-20 mA és legalább 2.5-3kV és nem ért, ha gyors, mert kapcsolóüzemű tápegységbe kerül (egy lézer tápegysége). Lehetőleg Budapesten beszerezhető típust szeretnék. Ha valakinek van ilyenje eladó, az is érdekelne, 2-4 db-ra lenne szükségem. Előre is köszönöm!
Sziasztok! A képen látható kapcsolós potmétert hol lehet manapság beszerezni? Régi zsebrádiókban láttam hasonlót, ez egy Creative PCs hangfalszettben van, és elkopott. 50kohm B
Köszönöm!
Sziasztok!
Quadral ALL-AKUSTIK DMT-24-be kellene pille. Nem tudjátok, hogy hol lehet bele való pillét venni?
http://reviews.audioreview.com/wp-content/uploads/2009/11/pa10iphone2.jpg ehez hasonló szövetkábeleket hol lehet kapni?
Kábelharisnya, nem teljesen ugyan olyan de hasonló.
Sziasztok!
Dugdosós próbapanelt lehet kapni a ChipCAD-nél?
Sziasztok!
Mekkora a minimum méret, amit a BME nyáklabor vállal? (2 oldalas, furatgalván)
Üdv
Nem tudja valaki, hogy a fotón látható mátrix kijelzőt hol lehetne beszerezni, vagy van-e olyan shop ahol ezt be lehetne szerezni? 2"-os méretben kellene. (Hátha már valaki használt ilyet.) Előre is köszi.
Az oldal alja felé van amit keresel ha nem jók szólj
Köszi, de ezeket néztem már. Nekem "négyzet" ledes kellene, mint a fotón. Na olyat nem találok sajnos.
Szerintem ebben az esetben szerez be egy csomó kocka ledet és csináld meg azokból amit néztem az mind kerek ledes jobb ötletem nincs
Újonnan nem látott senki ilyen potit valamelyik boltban? Milyen néven lehetne rákeresni? poti
Szerintem a chipcad-nél ilyet nem lehet kapni, itt viszont elég széles a méretválaszték: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |