Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Az odaérkezésnél idén sincs olyan hogy "kerékpárral".
Nem baj, akkor idén kocsival megyek! :duhos2:
Tavaly volt egy olyan opció, hogy kik jelentkeztek eddig.
Meg állvány is hozzá.
Esetleg belevaló sem ártana: Bővebben: Link
Az üsttel és üstházzal gondok leszek (edény nélkül pedig nehéz gulyást csinálni).
Mondjuk lehet bérelni is (Kiskunmajsán ) Bővebben: Link De egyébként nem hiszem el, hogy Pesten vagy Pest környékén ne lehet valahol üstöt/üstházat kölcsönözni... Meg persze lehet venni is, de aztán mit csinálunk vele? Bővebben: Link Vagy tényleg marad az a variáció hogy több kisebb edényben akár többen többfélét...
Én hoznák de nem hiszem hogy a buszsofőr díjazná az ötletet
Ahogy nézzem az sem igazán játszik hogy elugrunk érte utánfutóval...
Sziasztok.
Ha esetleg még mindig kerestetik egy üst és a háza akkor nálunk van egy. A szállítást mi nem tudjuk megoldani de,ha lenne valaki aki Eger környékéről indul és nem gond neki egy utánfutó az elvihetné (ha kell még).Ja és a hármas út mellett lakunk egy kis településen Kerecsend után (Tófalu)
Üst és háza még mindíg kerestetik (már ha ugye a komolyan gondoljuk a gulyást)...
Vagy hogy?
Ha már bográccsal lett meghirdetve, akkor csak szerezni kéne valahonnan...
Mindenki gyorsan barkácsol helyben egyet magának
Majd öntve lesz egy ónüst... Hátha lesz ott annyi forraszanyag.
HA lenne olyan szmályli ami hasra esik a röhögéstől beraknám de nem rósz ötlet a forsztokalt meg szép sima lehetne az oldala csak ép nem lehetne használni
Lehet nyivákolni ott, aki meghirdette és pont bográcsgulyással...
Na jó, üstgulyással :eek2: De mindenképpen jó lesz, ember még nem halt éhen a Bókay kertben a statisztikák szerint
Nem tudom mi és hogyan lészen.
Szemedre nem hányok, de még ha akarnék se tudnék... De nem is akarok
Valamin elsiklottunk szerintem... Na mindegy, remélem összejön a bogrács, üst, vagy amiben az ebéd megfől! :yes:
Én is szurkolok, és jó étvágyat hozzá! Jó szórakozást ! Én sajnos nem bírok menni.
Hát sajnálom ,de azért köszi. Esetleg majd jövőre.
Egen. Jövőre nagyon remélem, de az annyira soká lesz... :no:
Tennék pár Action Point-ot:
- Tegye már ki valaki (aki tudja) a jelentkezési lapot a főoldalra. - Ha lehet akkor jó lenne látni hogy ki jelentkezett. Van jó sok kérdés, is, például: - Tombolához hoz valaki szelvényt, vagy nyomtassunk sajátot?
- Főoldalon kinnt a jelentkezésre a felhívás.
- Bővebben: Jelentkezések
Helló!
Idén elakartam menni a találkozóra, de sajnos pont akkor lesz tesóm esküvője. Marad a jövőre |
Bejelentkezés
Hirdetés |