Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1693 / 3606
(#) zolee1209 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 16, 2011 /

A retusálás alatt mit értesz? A színek lettek élénkítve, vagy a volvo helyén suzuki volt valójában? A helyszín nem ismerős... :no:
(#) Stadi válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 16, 2011 /

Az épület nem korhű helyreállítást kapott, hanem csak felújítva lett, így ízlésficamos lámpákat tettek az ablakok közé, amiket én leszedtem a képről. Plusz némi virtuális felújítás azokon a helyeken, ahol már mállott a vakolat. Persze, a színek is turbózva vannak kicsit, dehát a fotómasinám pocsék, szóval szinte kötelező volt, meg így jobban is tetszik.
(#) zolee1209 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 16, 2011 /

Bárcsak így menne a házfelújítás...
Idézet:
„Rossz állapotban van a háza, vagy csak kifakultak a színek? Semmi gond, mi helyrehozzuk fél- egy óra alatt! Photoshoppal.
*Természetesen ugyanazon az áron, mint régen, amikor ezt a munkát a szabadban végezték, nem pedig klimatizált irodában.

Egyébként tetszik a kép, nem is lett túl élénk, de nem is olyan, mintha szürke fátyol lenne a kép előtt.
(#) Gery78 hozzászólása Aug 16, 2011 /

Sziasztok!

Gondoltam megmutatom Nektek, hogy mit ettem ma vacsorára. Készítettem egy kis lecsót, amely nagyon jól sikerült. Vágtam hozzá egy kis kenyérkét... Nem semmi a kenyér mérete, lelóg az asztalról. Finom volt! :finom: Sajnos egy kis kóstolót nem tudok Nektek küldeni, ezért elnézést kérek Tőletek, úgyhogy a képek megtekintése, csak jóllakottan, evés után javasolt.
(#) zolee1209 válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 16, 2011 /

Hehe, ovis étkészlet... Én folyékony kenyérrel jóllaktam így estére, és a lecsót sem szeretem, de a virslit kieszegetném a tányérkából! :hamm:
Hol készülnek ilyen gigantikus kenyerek?
(#) Stadi válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 16, 2011 /

Holnap belinkelem majd az eredeti képet.
(#) Gery78 válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Hát annyira nem ovis méret, mert ez az egyik legnagyobb tányérunk. Egy kis folyékony kenyér nekem is jól esne jéghidegen így a lecsó után, de hát az most sajnos nincs itthon. Ez a gigantikus kenyér, kérlek szépen a Lipóti pékségből való, Parasztkenyérnek hívják, és 3 kg-os kiszerelésben készítik. Akkora mint egy autó kereke. Hatalmas. Persze nem érdemes ebből 3kg-ot megvenni, mert rászárad az emberre, de elvágják ott akkorára, amekkorát kérek. Ez egy kilós darabka volt, és ebből vágtam egy szeletet. Nem volt egyszerű leszelni sem... Egyébként nagyon jó kaják vannak ott, olyanok, mint amit régen lehetett kapni.
(#) zolee1209 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Rendben, kíváncsian várom!

Én meg remélem holnap bepótolom az RGB LED-es tartozásomat, mert a kép már elkészült, csak nem töltöttem még fel.
(#) zolee1209 válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Nálunk ilyet nem lehet kapni tudtommal. Pedig jól néz ki a termetével!
Nem akartam sört inni, de csak meg ittam egy dobozzal. Nem tudom pontosan, úgy másfél hónapja lehetett, hogy megkóstoltam az almás Borsodit... Nagyon megtetszett az íze. E alkalomra rá nemsokkal akciós lett a helyi ABC-ben. (Kecskeméten ittam először...) Mondom nekem ilyen kell, bementem a boltba és felvásároltam a készletet. Ez volt egy tálca, meg 6-7 doboz még. Vasárnap fogyott el az utolsó. Tegnap voltak nálunk vendégek, így vettem Aranyos ászt... Sör megmaradt, ma este meg kissé megszomjaztam vacsi után. (Mezei roppanós virsli, törpe kenyérrel , mustárral /ketchuppal. ) Gondoltam leöblítem sörrel. Az öblítésből csak két apró korty lett, mert egyszerűen nem ízlett. Nem vagyok annyira válogatós sör téren, de ez most kifejezetten rosszul esett az almás sörhöz képest. : D Annak olyan kellemes, kissé édeskés íze volt... Olyan... Olyan almás... Aztán gondoltam megiszom a maradékot, ne menjen pocsékba. Kínkeservesen, de elfogyott.
(#) Stadi válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Hű, a régi kajákról jut eszembe, gyerekkoromban volt olyan, hogy paprikás kifli. Kb. olyan formája volt, mint egy húsroládnak, azaz egyenes volt, nem félhold alakú. A színe meg mint a barnakenyér belseje beszórva pirospaprikával. Nem volt túl kelt a tésztája, de ha hosszában szétvágta az ember, akkor szétesett leveleire. És frissen, puhán valami isteni volt. :finom: Nem tudja valaki, lehet-e még kapni ilyet, és ha igen, hol?
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Ez már kicsit visszafogotabb jármű.
(#) zoly15 válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Az almás sörre én is rá vagyok kattanva Valamint tegnap én is virslit termeltem be estére, csak annyi csavarral hogy szabad tűzön sütöttem, valami isteni volt!
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Miféle csavarokat? Akikre meg rá vagy kattanva az más korosztály mint ami neked való, így köszönöm hogy átruházod rám őket!
(#) mineral válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Mindenki annyi idős mint amennyinek érzi magát. Tyűha micsoda közhely! Ha Köbzoli úgy érzi, hogy bír velük akkor váljék kedves egészségére. A fényképen 3 csaj látható. A köb is ugye a harmadik hatvány. A névválasztás nem lehet véletlen.
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Az elegáns külső mögött egy mocskos vadállat rejtőzik. Már amennyiben egy 163LE és 340Nm adatokkal bíró dízelmotor nevezhető annak.
(#) Ricsi89 hozzászólása Aug 17, 2011 /

Ilyet se láttam még, mint amit a win7 csinál. Beraktam egy ősrégi újraírható cd-t, letöröltettem a win-el, most meg felajánlotta, hogy használhatom a lemezt, mint egy pendrive. Épp most formázza a cd-t pendrive-nak. Kíváncsi leszek, hogy a cd lejátszó megeszi-e ha telepakolom mp3-al.

Bár nekem a volvo nem tetszik, de azért elfogadnám...
Ricsi89: a pendrive USB-s, hogy fogod akkor azt a CD-t csatlakoztatni az USB-hez? :wilting:
szerk.:
zoly15, zolee1209: az almás söröcske tényleg fincsi :finom:
(#) mineral válasza zenetom hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Sehogy! "Épp most formázza a cd-t pendrive-nak."
A Cd lesz más módon formázva. És arra kíváncsi, hogy úgy felismeri-e a cd lejátszó. Fordítok ha kell. :smoke:
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Valahogy csak beledugdosom az USB-be a CD-t.
(#) zenetom válasza mineral hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Értem én hogy villanymotor...
Ricsi89: helyes, de ha működni is fog, akkor elmegyek és megnézem személyesen.

Idézet:
„Értem én hogy villanymotor...”

Nem úgy van, az sokkal inkább villamdelejes forgony!
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Nem működött "pendrive"-ként a cd lejátszóban. Azt írta ki, hogy hibás a CD. Kiírtam rendesen, mint egy CD-t és egyből jó is. Az az érdekes, hogy ez egy rettentően karcos CD és simán olvassa a lejátszó, sőt még a gép is.
(#) zolika60 hozzászólása Aug 17, 2011 /

Látom kadarist ma formában van. Bővebben: Link
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Végülis van benne valami, mert több helyen olvastam, illetve dokumentumfilmekben is említették, hogy idén vagy pár éven belül lesz egy néhány erősebb Napkitörés.
De teljesen mindegy, mikor jövőre világvége.
(#) Stadi válasza Stadi hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Szóval az eredeti kép: Bővebben: Link

Régebben volt olyan játék, hogy két képet egymás mellé tettek, és meg kellett keresni az eltéréseket. Na, itt aztán van egy pár...

Látom nem unatkoztál
De én se!

Még legalább 3 különbség van, amit nem találtál meg...
(#) vilmosd hozzászólása Aug 17, 2011 /

A tecnika: Zenelo gepek. Nem semmi munka, es jo kis zene.

Az eredeti kép nagyobb, és a színek nem annyira élénkek.
:hide:

Neeem, 3 konkrét helyen van eltérés.
Következő: »»   1693 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem