Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem is vagyok olyan buta gyerek.
Mostanában mindenki "kicsinek" nevez. Szerinted is? Képem van itt fent HE-n. 15/162/52kg, és baba arcú..
A babaarcút erős túlzásnak érzem. De a kicsi stimmel. Én sem voltam a te korodban nagyobb és most is csak egy kicsit.
Hopp, erre most akadtam: Bővebben: Link
Akkor jó. Már mindenkit elhagytam itthon, csak apát nem , azt hiszem.
Remélem. A lábam már nagyobb, 41-es.
Nem úgy, te. Amúgy apám jó futó. Most volt versenyen. 1 óra alatt 14 km-t.
Az egyik hülyegyerek az azt hitegeti, hogy 4,5s alatt 60 m-t fut. Én meg mondtam, hogy a télapó vagyok. Nem hitte el.
Akkor engem biztosan. Az enyém 39-es. Futásban nem versenyeznék apáddal. :yes:
Hát én sem. Sokat edz, ez a mániája. Focizni már nem bír, sérülés miatt, pedig abban is jó volt. Éngem meg mindig csúfolnak, hogy én miért nem vagyok olyan jó, mért vagyok béna.
Ne hagyd magad, mindenki másban ügyes. :yes: Persze abban edzeni kell.
Edzettem is 8 évet focit, azaz hetet.
Majdnem nyolc évet, azaz hét ÉVET Szerintem szándékosan félre értetted.
De bezony elsős voltam mikor kezdtem a futballt, ha hiszed, ha nem. :duhos2:
Én egyszer hazagyalogoltam a szomszéd városban lévő iskolából. kb 1 óra alatt én is megtettem gyalog, nyugis tempóban kb 10km-t.
Akkor én nem is mesélem már, hogy a tengeren mennyit sétáltam az áruházig, meg vissza, meg százezer lépcső...
10km/h azért az már nem nyugis gyaloglás...
Nekem kb ott van a nyugis tempóm. Idén is elég sokat gyalogoltam, kb fél Debrecent bejártam már gyalog. Amikor már jobb idő lett, akkor szinte mindenhová gyalog mentem.
Na mondjuk én is sokat közlekedek gyalog, igaz jobban suliidőben. Elég sokszor a séta átalakul futássá.
[OFF]Szerk.: 71 hozzászólás, és meg lesz az 5000 [OFF]
Nem tud valaki olyan programot, amivel el lehet torzítani egy hangot? Pl felveszek egy szöveget és el kéne kicsit torzítani.
Goldwave. Hasznos kis program, lehet konvertálgatni torzítani, effektezni..stb. :yes:
Nekem a fénykoromban 6km/h volt hosszabb távon vasúti töltésen műszerésztáskával a tartható csúcssebességem.
Aki nem tudná a műszerész táska marhabőrből keszült, benne van ugye a pár mászóvas, csigasor, tartalék huzal (bronz meg alu, hozzá a kötőelemek), franciakulcsok, meg minden egyéb ami kellhet, műszer, telefon meg hasonlók. Annyit még mondok hogy nehezítésképpen a talpfa pont nem gyalog van kényelmes távolságra
Elég tömény műszerésztáska lehetett.
Jóhogy nem volt benne még valami szép nagy orosz szkóp.
Hát igen. Mondjuk nem véletlenül oktatták annak idején hogy "Sínkoronára ne soha nem lépünk!". Na én egyszer Martfű állomáson télen ezt nem tartottam be. Éppen elég nagy volt a hó, tehát puhára estem. A fejemre meg a műszerésztáska. De szerencsére azóta sincs semmi bajom, bajom, bajom....
Természetesen. Azért volt ez: De a lényege az volt, hogy amiben jó vagy azt örökké gyakorolni kell. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |