Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
eBay-t javaslom ilyen célra, esetleg egyéb hasonló jellegű külföldi oldalakat.
Sziasztok! Szükségem lenne 1,5mm^2 hangfalkábelre. A minősége nem mérvadó, ugyanis nem hangtechnikához kellene.
Budapesten hol érdemes utána nézi? ill. milyen az elfogadható ár/m ? A választ előre is köszi Üdv.: Stev
L@mex: 54-00-61, "HANGSZÓRÓ VEZETÉK 2x1.5 HV-1.5 T ( ) TRANSZPARENT" (127.2 Ft + kisker rés + Áfa)/m
Bruttó 84 Ft kisker, de nem Pest: Bővebben: Link
A nagyker ár lemaradt: 48.10+Áfa.
Öntapadós rézfóliának (copper foil) hívják Bővebben: Link
Esetleg művészeti boltokban is megnézheted.
Köszi a gyors választ, üdv!
Sziasztok, Debrecenben tud valaki viszonylag jó boltot mondani elektronikai alkatrészek ügyében. (Nem drága és nagy készletük van.)
Globiz Debrecen....
Sziasztok
Hol tudok venni 2mm-es ezüstözött rézdrótot? Csak 1 méter kellene.
Valaki tudja hol lehet beszerezni a képen található csatlakozót és aljzatot? Jó lenne ha két új becsatlakozás miatt nem kellene mindet lecserélni... Bontott/ új más színű nem baj csak összepasszoljon.
Mi a neve, és hol kapható a transzformátorokon használt sárga fóliának? Nem egyféle kapton szalag véletlenül? Műszaki leírás róla hol található róla?
Helló! Ezek nem pont olyanok, mint a régi AT számítógép tápcsatlakozói?
Hasonló, de nem teljesen az. Most néztem meg. A régi AT csatlakozói egyébként 6 pólusúak. Egyébként egy próbát megér.
Tessék Bővebben: Link
Ez két dologban különbözik. Rövidebbek tüskék és az összezárást biztosító karom a külső oldalon van.
(próbáltam már, nem passzolnak össze sajnos) Ezek egy 3 fázisú AC szervó motor vezérlőkártya csatlakozói, a motorokon és az enkódereken is ez a csatlakozó van azért szeretném, ha nem kéne cserélni őket. Mindenkinek köszönöm az ötleteket, esetleg még valami amiben hasonló lehet?
Szia! Néha nekem is kell lehetetlen csatlakozókat beszereznem. Eddig a Farnell-nél - igaz hosszas böngészés után - mindig találtam.
Szia, böngésztem ott is, de elég kereshetetlen módon vannak ott összeválogatva a csatik, pár óra után feladtam
Nem hiszem el, hogy ennyire ne lehessen megtalálni, pedig nem egy bonyolult fajta....
SZiasztok!
Véletlenül nincs a műanyagba nyomva? Én is hülyére kerestem egy csatlakozót, közben csak nagyítóval kellett megnéznem és még a típus is rajta volt... Nekem innen Ninigi-nek tűnik, de nagyon sok cégnél láttam már ilyet. TME-nél nézted? Ott van kép is és aránylag gyorsan átböngészhető...
Műanyag zippzáras pici zacskót hol lehet venni? A legkisebb elég lenne, smd cuccok tárolására. Valaki említette a kínai piacot, ott valóban van ilyesmi? Milyen áron? Párszáz db elég lenne.
Csomagolástechnikai szaküzletben.
Sziasztok,
autós erősítőkhöz használt csavaros csatlakozókat hol lehet vásárolni? Ebay is játszik, de nem tudom mi az angol megfelelőjük - hogyan keressek rá. Érdekelne mindegyik. Köszi! Lépcsős, sarus: http://img.diytrade.com/cdimg/576804/3953634/0/1184287183/Digital_C...er.jpg Csavaros:http://www.allproducts.com/manufacture98/amplifiers/Product-20064316516.jpg
Ezek közül nem jó valamelyik?Bővebben: Link
Ezekkel az a baj, hogy kis keresztmetszetű kábeleket képesek csak fogadni. 50-60A átfolyna rajta.
A "KEYS"-ek jók lennének, de nincsen egységben sajnos.
Szia!
Kulcsszavak: terminal block, screw terminal és terminal barrier.
Én vakerán vettem egy mukitól: sokféle méret volt neki. Ha nem találod a hirdetését, adok hozzá emailt priviben.
Kiindulási alapnak jó. A Keystone honlapján próbáld megkeresni, a rendelési szám alapján könnyebb dolgod lesz. itt
Köszi Srácok, nézem!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |