Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Elnézést, de ezt most nem értem. Jelenleg kapható ilyen fúró. És azt szeretném kérdezni, hogy ilyenből nem lehetne-e 1mm-est is árulni. Ha én értettem félre, elnézést.
Nagyon szépen köszönöm!
![]()
Ezúton is gratulálunk a 30 000. megrendelőnknek N. Rolandnak, akinek ez alkalomból rendelését ingyen adjuk át egy ajándékkal együtt
![]() Köszönjük Nektek, hogy ezalatt a pár év alatt Magyarország legnagyobb elektronikai alkatrész áruházává nőhettük ki magunkat. Így garantálva a legjobb árakat és a hatalmas alkatrész kínálatot! Nagyon sokat jelent nekünk, amikor itt a HEStore saját fórumán, vagy e-mailben visszajelzéseket vagy alkatrész beszerzési kéréseket kapunk Tőletek. A HEStore áruház tipikusan annak köszönheti sikerét, hogy Ti is hozzájárultok folyamatosan annak még jobbá tételéhez! Köszönjük ismételten, és gratulálunk a szerencsés harminc ezredik vásárlónknak!
Akkor én kb. a 29990. lehettem.... Miért rendeltem meg tegnapelőtt!
![]() ![]()
A rendelések menüpontnál meg tudod nézni, hányas számú rendelést adtál le...
Ahhoz nagyon pontosan kellett volna időzíteni. Azóta már 30100 felett van a sorszám, tehát lekéstetek...
![]() Na sebaj. Majd a 40 000. ![]()
Illetlenség lenne megkérdezni, hogy mi volt az ajándék...? :pirul:
A rendelés azonosítónál látható a rendelés száma is? Mert akkor nálam 2010-ben minden rendelésem sorszáma nagyobb 30000-nél.
Amikor management rendszert váltottunk akkor a rendelés sorszámok is megváltoztak. Addig az előző management rendszer által kiosztott azonosítók alapján ment minden, ami a cég teljes sorszáma alapján ment.
2011. Január 1-ével váltottunk sorszámot, át a hestore saját sorszámára, a könnyebb követhetőségért.
Ha ebből rendelek egy darabot, ~9900- szor, személyes átvételre, és nem kívánom a rendelések összevonását, az úgy éri?
![]() Vicsys kérdése engem is érdekel...
Neked lesz rossz. Mert az ügyfélszolgálaton a lányok majd egyesével aláíratják veled a számlákat
![]() Nekik semmiből nem áll kinyomtatni, jön a papír a nyomtatóból magától...
Ez a páka: Bővebben: Link
Nem 24V-os hanem 12. A fűtőszálának ellenállása kb 2Ohm, 12V-ról vesz fel kb 6A-t, így 72W-ot fogyaszt. 24V-ot nem kapcsoltam rá, de nem is szeretnék mert elméletileg akkor 288W-ot venne fel. Szóval 12V-os és nem 24. ![]()
Tényleg, ilyen pákatartót be tudtok esetleg szerezni mint ami ehhez az állomáshoz jár?
Bővebben: Link Ebben olyan kis esetlenül néz ki a ceruza-vékony páka: Bővebben: Link ![]()
Sziasztok!
Induktivitásból tudtok betenni tételek közé 5A-nál nagyobb terhelhetőségűt? Konkrétan 100uH 10 vagy 15 ampereset szeretnék venni. Az 5 amperes adatlapjában szerepelnek az izmosabb verziók is, nem tudom felmerült e másnál az igény rájuk. 100uH / 5A
Sziasztok!
Csak egy észrevételt mondok az illetékeseknek. Ennek a mikrofonnak a megjegyzéseknél 50-18000Hz van írva átviteli sávnak, a listán pedig 100-12500Hz Üdv! Balázs
Merjünk hinni a gyártónak! Ez nem egy "csatornás" páka, amit bedugunk a röfibe hadd izzon, hanem egy pákaállomáshoz csatlakoztatható eszköz, amit egy elektronika vezérel a megfelelő (beállított) hőfok elérésére.
Adok én neki 24V-ot, de ha elolvad kicserélitek egy másikra? :banplz:
Vicc volt!
Az is lehet (csak tippelek), hogy a vezérlője nem kapcsolgatott szinusszal fűti, hanem mondjuk négyszögjellel, aminek a kitöltési tényezője egészen más, keskenyebbek az impulzusrészek, és szélesebbek a szünetek. Sőt ha már képzelgés, akár szabályozhat is a kitöltés mértékének változtatásával (mintha gyorsan kapcsolgatna egyenfeszültséget).
Ne 24V-ot adj a pákának, hanem 230-at az állomásnak és a pákát dugd az állomásba!
Ha így nem működik, ahogy a gyári előírás szól, akkor legyen reklamáció.
Nyugi, nem reklamálok én csak megjegyeztem. :hide:
Nagyon kedvellek titeket de komolyan, korrekt gyors pontos szállítás és csomagolás. 480Ft-os postai díj 10000Ft felett ingyenes, nagyon tuti. Légyszi ne keltsetek bennem kételyeket, mert továbbra is nálatok akarok vásárolni.
Ezúton hívnám fel a figyelmet a banán aljatoknál lévő dilemmára. Mivel itthon csak régi csúnya banán aljzataim vannak és szükségem volt szépekre leendő tápegységembe ezért vásároltam tőletek pár ilyen párost: BA 2/BK - BA 2/RD Sajnos gondolom beszállítói eltérés miatt nem egyezik a méretük, de így egymás mellett már bántják a szememet és így nembiztos hogy beépítem őket hiszen azért vettem újakat hogy mutasson is. Kérem nézzetek utána, és kérjétek számon a beszállítót, hogy korrigáljon! Köszönettel: Zoli
Azért azt, hogy gyors nem mondanám. Olyan még nem igen volt, hogy feladok egy rendelést hétfőn, és keddre, vagy max. szerdára megjön. Legtöbbször olyan alkatrész miatt várakozik több napig a rendelésem, ami van raktáron. Ezért mondtam korábban, hogy lehetne egy olyan lehetőség, a weblapon, hogy ki lehessen hagyni, vagy áthelyezni egy következő rendelésbe a várakozó alkatrészeket, ha az nem annyira sürgős.
Az hogy "van raktáron" elég tág foglom, mert nem egy raktárról beszélünk, van belső, meg külső is, de ezt a témát már párszor lerágtuk. A délelőtt 10-11 óráig leadott rendelés délután 1-2 óra körül átvehető, illetve a futár másnapra kiviszi, ha minden van belső raktáron.
A külsőből logisztikai gyűjtőfuvar miatt 1-2 napba is beletelik, mire a belsőbe ér. A "bügyköld magad" rendelés módosításnak elvből nem vagyunk hívei, ez szándékosan nem engedélyezett, de ilyen irányú módosítási igény esetén a kollégák rendelkezésre állnak e-mailben és telefonon.
Modellezők kedvébe járván lehete-e bővíteni a kétszínű led -ek választékát pl: piros - kék, piros - fehér, zöld - fehér, kék - fehér ledekkel?
Bővebben: Link
Olyan tasztatúrát be tudtok szerezni esetleg aminek világítanak a gombjai? Kocsiba kellene immobilizerhez.
Találtam egy konkrét típust: KB207-PNW-WP-G
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |