Fórum témák
» Több friss téma |
Nagyon sok az a 700W szerintem.
Ez igaz, azzal elindult, az ügyfél régi 550W-osával nem. 12V-on nem tudta a 30+A-t ez, ezért kellett a lényegesen nagyobb. A másik dolog, 1-2 évente cseréli a videokártyát, tápot viszont nem kíván vele együtt cserélni, ezért lett 700W.
Sziasztok! Nem jön össze nekem ez a MAC telepítés. Az Apple G3 ra tettem egy új HDD-t. Ehez letöltöttem a Tger, és a Panthert. Viszont ezeket Win7 alatt töltöttem le. Hogyan tudok ebből boot lemezt csinálni amit a G3 elfogad??? Adatlemeznek írtam ki. Meg lehet ezt csinálni win7 alatt, vagy csak is Mac alatt tudom kiírni?? Ha valaki tud kérem segítsen. Előre is köszönöm!!
Ezer köszönet!! Megvan a progi, megy a port is. Már csak valahogy az interfészt kell megoldani! Még egyszer köszi!
Ha jól sejtem, egy .iso fájlod van. Elméletileg,ha ezt kirakod* CD-re, azt be kell tudnod bootolni.
Nézz utána, mit kell nyomni indításkor,h kiválaszthatsd a boot device -t vagy kifejezetten CD-t keressen. Ezutóbbihoz, azt hiszem, a C-t kell nyomvatartani, amíg be nem olvassa a CD-t; ebben azonban nem vagyok biztos... *nem felmásolod ugye, hanem a képfájl tartalmát írod fel
Az ISO képfájl tartalmát írd ki egy arra alkalmas progival lemezre,és úgy próbáld.Több progi is létezik ,IMGBurn (ingyenes)PowerIso(fizetős).Én az IMG ajánlom ,tud Magyarul is,ha letöltöd hozzá a nyelvi fájlt,és egyszerű a kezelése.
Szia!
Nincs mit.
kedves forumozok
hogy tudom helyreallitani a hianyzo portcls.sys fajlt ugyanis az audio instalacio kozben meghal a gep koszi
Szia Kovidivi.
Ebben a pillanatban olvastam a hozzászólásod és nagy szerencsémnek tartom, hogy épp beleolvastam, mert egy kicsit ritkábban vagyok jelen, mert nincsen annyi szabad időm. Letöltöttem a programot, majd kipróbálom. Köszönöm, hogy gondoltál rám.
Ajánlanám az ISO buster programot, abban meg is lehet kukkantani, hogy van e boot része a lemezképfájlnak, mert ha nincsen akkor fölösleges is kiírni és elveszíteni egy lemezt, meg növelni a kérdéshalmazt.
Na ezért tartunk téged
Szia!
Nagyon jó a progi de én úgy tudom fizetős .
Ezen már rég túl vagyok, a képfájlok tartalmát írtam ki, és úgy sem megy!
Három fajta verzió volt, egy ISO, egy valami Apple lemezkép (DMG), és egy szintén Apple-s toast fájl, az ISO-t PC-n írtam ki, a többit kitömörítve MAC-on, a Roxio programmal, ami rajta volt a gépen, és adatellenőrzést is végzett. Ezeken belül volt CD-s, és DVD-s verzió. Van benne 2 olvass el fájl, egy telepítés indító valami, olyan "X" ikon, ami indítja a telepítést, és vagy 2ezer fájl, mappákban, és külön is. Kicseréltem a DVD meghajtót is hátha rossz, a vinyót is egy üresre, hogy ne indulhasson el a rendszer, ekkor két gomb jelent meg, egy frissítés, és egy tovább. Bármelyiket nyomom semmi sem történik. A "C" gomb nyomva tartása az alap volt minden indításnál, mindig gondolkodik kicsit felpörög a DVD író, aztán semmi. Ilyenkor mi van???
http://www.dummies.com/how-to/content/installing-or-reinstalling-ma...r.html
Ennél többet szerintem én sem tudok segíteni. Remélem, szerencsével jársz.
Elvileg csak fogod az ISO-t, felírod lemezre, Mac -en bebootolod nyomvatartott C -vel és elő kéne hogy ugorjon a telepítő.
Mac -en való CD/DVD íráshoz megpróbálhatod a Toast -ot. Kitömörítés alatt speciel nem tiszta, hogy mit értesz; tudomásom szerint egy ISO-n/DMG-n nemigen van mit kitömöríteni.
Hello van nekem egy soundblaster audigy 2 SB 0230 hangkartyám, amibe bele volt dugva a sztereo kimenetébe egy jack kábel miközbe én azt cineztem minden bizonnyal rövidrezártam, és sajnos valami tönkremehett benne.
Most ha rádugom egy erősítőre sistergést recsegést hallok olyan mintha fújna benne a szél, hangot is kiad úgy megy mint eddig csak annyira recseg, hogy ez így használhatatlan . Nem tudja esetleg valaki, hogy mi romolhatott el benne? Nem láttam kiégett ellenálást se felpúposodott kondenzátort, semmi feketét se. Nincs is szükségem 5.1re elég nekem egy jó minőségű sztereo kimenet szóval elég lenne ha valamelyik line in, mikrofon bemenetet vagy a hatsó kimenetet, első sztereo kimenetté alakíttani. Mert most rá van dugva az erősítő a hátsó kimenetre, de így nem jut rá minden. A többi csatlakozó jó rajta csak ha ebbe az egybe szúrom akkor hallok csúnya recsegést, lehet túl nagy baja nincs is mert szólni szóll így is, nem? Tudna valaki segítteni?
Szia! Az hogy mi szált el benne nem lehet tudni azt ajánlom hogy vedd ki a gépből.
Egyes alaplapokon van jumper (ASUS) amit át kellet helyezni egy másik állásba és akkor szól vagy az előlapi vagy a hátoldali kimenet.Vagy veszel, vagy csinálsz Jack hosszabbítókat, amivel a teljes alaplapi hátsó hang hozzáférést kivezeted előre .Vagy ha van a házra építve ki illetve a bemeneti csatlakozó annak a végeire dugót szerelsz és szintén bedugod az alaplapi csatlakozókba.
Hát én is erre gondoltam, de szerintem félreértettél, nekem nem az alaplapos hangkártyám romlott el, hanem egy audigy, egy ilyen: Bővebben: Link
Ezen kéne talállni egy olyan csatlakozót, amit kilehet vezetni.
Idézet: „Nincs is szükségem 5.1re elég nekem egy jó minőségű sztereo kimenet szóval elég lenne ha valamelyik line in, mikrofon bemenetet vagy a hatsó kimenetet, első sztereo kimenetté alakíttani.” Te írtad én csak javasoltam hogy használd az alaplapi hang cuccot.Egy rossz kártyán nincs mit buherálni csak rosszabb lesz.(De vannak csodák is)
De egyébként most látom hogy szerkesztetted a hszt.Próbáld meg újra telepíteni a drivert.Rövid zártól nem igen megy tönkre csak ha maxin megy..Ellenben a pisztoly páka vagy más marok páka (230V-os) enni ad neki főleg ha üzemel.Már úgy értem be van kapcsolva.Volt rá példa hogy a működő erősítőt csatlakoztattuk a működő PChez és elszállt a hang kártya.Nem tudom mire kell a jó minőség de abból a kártyából már nem lesz az.
Részben sikerült megoldanom a problémát, van egy derék fejlesztőcsapat akik fejlesztenek ezekhez a kártyákhoz nem hivatalos meghajtósoftwareket, Bővebben: Link ezzel belehet állítani, hogy melyik kimenetre milyen jel menjen, így most csak nem használlom azt a kimenetet amelyik recseg.
Véletlenül nincsen valakinek egy Panther vagy egy Tiger telepítő lemeze ami működik is Apple gépre???
Üdv!
Nemrégiben az adataimat lementettem egy külső adathordozóra hogy leformatáljam a vinyót. Lemásoltam amit lehetett. Sok volt a hibás fájl amiket olvasni másolni nem tudtam. Emiatt is formatáltam le a vinyot. Amikor vissza akartam tenni rá az adataimat olyan hibaüzenetekkel állt le a másolás hogy a késleltett írás sikertelen volt. Egy másik fájlkezelőprogram I/O hibát dobott ki. Lényeg hogy a külsö merevlemezre is hiányosan kerültek rá az adatok de ezt már csak formázás után vettem észre. Tudna valaki megoldást javasolni a problémára. Olyan programot szeretnék amihez nem kell regisztrálni vagy licenszet venni. Ebben szeretnék segítséget kérni.
-Próbáld meg másik gépre rámásolni a külső hard diskről az adatokat, mielőtt bármit is csinálsz, ezzel kizárod a gépedet mint hibaforrást.
-Ha nem telepítettél új operációs rendszert a partícióra melyen az adatok voltak, akkor nagyobb az esélyed az adatok visszaállítására. -hirendbootcd.net -a formázott hard disket nézd meg egy másik gépbe betéve hard disk sentinellel, milyen az állapota, érdemes-e foglalkozni vele. -semmiképp se írj a formázott hard diskre! -adatvisszaállítás, egy új (harmadik) hard diskre történjen.
Rendben! Köszönöm! Megpróbálkozok a dologgal.
Szerintetek egy SD RAM-ról hogyan lehet megtudni mekkora tároló kapacitású?? Itt lenne a fotója a cuccnak. Azok az adatok alapján amik rajta vannak elkezdtem keresgélni a neten. És találtam 64M, és 128M -at is. A gyártó ennyire nem lehet hülye ,hogy mindkettőnek ugyan azt a tipus jelzést adta meg. Ja és mind két oldalon van 2 ,2 chip. Ha valaki tudna róla mondani valamit azt előre is nagyon köszönöm.
Üdv!
16M x 64bit = 1024Mbit = 128Mbyte Már csak az a kérdés, hogy ez a felirat 1 chip-re vonatkozik e, vagy az egész modulra.
Sziasztok! Ha valaki csatlakozik a gépemhez távoli asztal használatával, azt vissza tudom keresni? Esetleg egy log file vagy bármi. Ki, mikor, mit és honann csinált a gépen! Ha Windows nem tudja, tudnátok valami programot mondani, ami képes ilyenre? Win7 az op rendszer! Előre is köszönöm!
Mi a probléma:
-az, hogy csatlakoztak egyáltalán a beleegyezésed nélkül -az, hogy nem tudod, hogy ki és mikor lépett fel a gépedre -az, hogy ezeket a kapcsolatokat engedélyezed, és nem tudod ki volt az a több lehetséges ember közül -az, hogy ezeket a kapcsolatokat engedélyezed, és nem tudod mi történt a kezei között a gépeden -tűzfalon kikapcsolható a távoli asztalkapcsolat és a távoli segítség -szolgáltatások közül akár letiltható, vagy átállítható kézi indításra: terminálszolgáltatások, telenet, távoli rendszerleíró adatbázis. -Mit szeretnél?
Van több laptop egy cégnél, és gyanús, hogy a rendszergazda srác olyan dolgokba mászkál bele, amihez semmi köze. Mivel ő a rendszergazd, azt állít be a gépeken amit akar. Egyszer tetten kéne érni, valamint az is kéne mibe nyúlkál bele! Ha van rá mód. Köszi!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |