Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Real Magic kábel
Témaindító: kicsi_huszar, idő: Feb 4, 2006
Témakörök:
Helló!
Szeretnék itthonra egy ilyen DVDlejátszó számítógépet, mert ez tuti mindent lejátszik. Szóval én nem szeretnék egy nagy teljesítményű gépet, egy P1est szántam erre a célra. Szereztem is egy MPEG2 decoder kártyát, de a kábelek sajnos nem voltak meg hozzá. A kártsa pntos típusa: Sigma Designs REAL magic EM 8300. Előre is köszi, ha tudtok segíteni.
Akkor most lényegében egy REAL magic EM 8300 kábelt keresel?
Yahoo, Google... a Te barátod! Yahoo 628 találat Itt van egy az ebayről, ez maga a kártya. Biztos le van írva hol, hogyan... De milyen kábel is kell neked? Ahogy nézem ennek sokféle csatlakozója van.
Szóval ja! Van rajta sokfajta kimenet. Meg egy ijen leginkább s-videora hasonlító bemenet, aminek a másik vége elvben egy hagyományos monitorcsatoló. Na erről kéne nekem valami rajzszerű.
Szóval aszondják az okosok, hogy ez egy Hollywood Plus kártya. Ha esetleg valakinek kéne még a lábkiosztás, ideírom. Köszi a segítséget deguss, tied a pont...
Note: SDA and SCL signals are not required to get the mpeg boards to work, it is only to keep the Plug&Play compatibility for the monitors if they support this feature. External view, seen from the bracket: _________ /_________ | | | 9 8 7 | | 6 5 4 3 | 2 1 / --------- 1:Blue IN 2:GND 3:Green IN 4:GND 5:Vsync IN 6:Hsync IN 7:Red IN 8:SDA (from pin12 of DB15) 9:SCL (from pin15 of DB15)
na ez elég hülyén néz itt ki. Itt egy link, én itt találtam meg
Köszönöm szépen, ha erre volt szükséged, örülök neki.
Üdvözlet: deguss |
Bejelentkezés
Hirdetés |