Idézet:
„És láss csodát, nézz meg egy CD olvasó lézert, világít pirosan... De amíg nem nézted, ne mond, hogy nem.”
A csodákban sajnos nem hiszek, ettől függetlenül te hihetsz bennük, de azt nekem ne mond meg, hogy én mennyi cd lejátszót/olvasót/írót láttam, mert te ezt nem tudhatod.
Az említett fejben akkor mindkét típusú dióda benne van, és te a 650nm-eset látod. De hogy az minek világít cd olvasás közben, azt csak a kínaiak tudják.
300mW alatt nem nagyon lehet dolgozni, max csigalassúsággal. Nekem vannak 500mW-os infra diódáim, ha érdekel, küldj pü-t.
(#) |
bjt hozzászólása |
Dec 17, 2011 |
|
/ |
|
|
Sziasztok!
A nyomtatóval elég jól állunk. Már megcsináltam a program 90%-át. Csak az az egy dologba ütköztem, hogy a vezérlést megoldottam hogy Caps, Num és Scroll Lockkal vezéreljem csak a Free Pascalba nem tudom hogy kell deklarálni. Kerestem minden hol, de sehol sem találtam választ a kérdésemre. Az a gond, hogy December 30-ig kész kell, legyen és már csak ez kellene és ezért szeretném kérni segítségeteket. Hogy ha valaki tudna segíteni annak nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm.