Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szép lassan gyengül.. Nemhogy eltűnne, meg úgy kompletten a világon tűnjön el a retkes pénz. Csak akadályoztat mindent.
Az én oldalamon sohasem volt fent, csak a leírása. Én konkrétan megvettem, mert éppen ugyanolyan eszköz, mint a forrasztópáka, vagy multiméter. Szép munkát nem lehet végezni törött szerszámmal.
Jól látom hogy simpi-nek elírták a "figyelmeztetését": "Mivel ma éppen 310éves ...".
Gratulálok neked én is. Hagy legyen az még 1000, vagy több is.
Még sokszor kerülje meg veled a Föld a napot!
Én se maradjak már ki
Szóval: Boldog Szülinapot! :kalap:
310. szülinapod alkalmából gratulálnék. (Áruld el hogy csináltad légyszives )
Én is gratulálok, így a végére!
Nem nehéz Neki, hisz nála van a Jamie csodalámpája: Link
Boldog szülinapot kívánok! Eddig horgászni voltam, csak most látom, hogy nagy nap van. Iszom az egészségedre egy szilvát.
Szerintetek ez milyen paprika? Ha többet nem jelentkezem akkor halálos volt.
Nem ez a "cicakukac", vagy az vékonyabb?
Simpi! A Jóisten éltessen még nagyon sokáig, valamid nőjön egész a bokádig!
(Sastas01: Úgy, hogy sokáig kell élni! Ennek meg az a trükkje, hogy nem szabad abbahagyni a lélegzetvételt! )
Az amerikai White Mountain Nemzeti Park női budijának emésztőtartályából ráncigált elő a hatóság egy embert, miután egy 14 éves lány bejelentette rendőrségen, hogy egy szempárt látott villogni a sötét üregben. Mint kiderült, a 45 éves férfi hosszabb ideje szórakoztatja magát azzal, hogy derékig érő gumicsizmában bemászik az ülőke alatti több köbméteres tartályba, és lesi a betévedő nőket. Jon Hebert kapitány, a Caroll megyei sheriff úgy nyilatkozott, hogy ilyen esettel még nem volt dolga hosszú pályafutása során. Hozzátette, hogy a vétség megtorlására egyelőre még nem találták meg a jogi paragrafust, de dolgoznak rajta.
Bemászni? Amikor kamerát is szerelhetett volna oda? Bár lehet, hogy az ellen van paragrafus.
Kamerát... az olyan snassz. Élőben, az az igazi! Igen, a kamera ellen van paragrafus.
Nem tudom, ma megettem egyet de nem volt extra erős.
Pedig óvtak tőle.
Sajnos vége a nyárnak ahogy a Righeira énekli.
De egy kép, hogy ne feledjük.
Sziasztok.
Látom nem nagyon pörög a téma, de hátha sikerül. Múlthéten hétfőn délelőttös műszakra mentem, majd reggel 6.20 körül az egész AUDI sötétségbe borult. Az orrunkig sem láttunk, egészen 8 -ig. A probléma onnan adódott hogy egy élmunkás átkaszírozta a főbetápot az új csarnok építési területén valahol (biztos atléta alkat és a vezetéket hitte célszalagnak), így az AUDI egyből lehalt. Érdekes, hogy SEM a vészvilágítás, SEM a vagyonvédelem, SEM a beléptetőrendszer nem működött. Úgy gondoltam(-tuk), hogy a többszázmilliárdos gépegységek legalább akkumulátorbázissal kombinált diesel-villamos generátorokkal rendelkeznek, de nem. Akkora volt a csönd és a sötétség, hogy azt el sem lehet hinni. Hogy az állásidő kinek a pénztárcáját fogja terhelni? Hmm, nem tudom, de azt igen, hogy az audinak 5 perc állás ~50000 EUR veszteséget jelent, ami így teljes kiesés idejére 1000000 EUR ( mind ez csak tipp nem biztos forrás ettöl egyébként lehet több/kevesebb) Egyébként javítson ki valaki ott dolgozó audis, ha valamit rosszul közöltem.
Mondjuk a vészvilágiításnak és hasonlóknak illene mennie...
De láttunk már olyat hogy űberszuper irodaház avatás után az első nagy eső után -3 mélygarázsban áll a víz, a recepciónál meg nyitva a lift ajtó, de a lift meg nincs mögötte csak az akna...
Ez még a vicces topicba is elment volna.
Pár embert azért lehetne meneszteni onnan is...
Idézet: „recepciónál meg nyitva a lift ajtó, de a lift meg nincs mögötte csak az akna...” Ez nem rossz, tetszik. Egy hasonló témám szintén van: A költözött a területünk, és most egy sátorban dolgozunk. Ezzel önmagában semmi probléma nem is lenne csak hogy a területnek nincsen fűtése, a sarkoknál nincsen tömítés, a talaj nincsen kiszintezve, egyszóval a kocsik önálló életet kezdhetnek amik 2 - 6 tonnás rakománnyal van megpakolva és, ha még kevés lenne, a sátornak van 4x6m -es nyílása ahová már beszerelték a fóliakapukat, de nincsen tápjuk így állandóan nyitva vannak. okosoknak a következő jutott az eszükbe: kihelyeztek 5 db 9kW -os fűtőtestet amik minimum alkalmatlanak a feladatukra két okból: Első: 168.000m3 (mozgásban lévő!) levegő felfűtéséről van szó úgy, hogy közben az elején a végén ki be jár a hideg levegő, amin még a belső forgalom még gyorsít is. Második: A betétek ki vannak égve teljesítményük le van csökkenve, a kimeneti nyílásukon a kesztyűm csak fél perc után melegedett fel 45C° körülire. Védőital: egy teljes héten át ki volt helyezve: egy doboz tea filter citromlé és kockacukor amíg a fűtőtestek be nem lettek szerelve. Aki ezekután azt hiszi, hogy az AUDI egy korszerűsödött cég az nem hitte rosszul, csak ne legyen "külsős" mert ott csak 19. századi a felfogás. A magyarázat egyébként az volt az AUDI részéről, hogy a raktár minősítésű területnek nem kell fűtés mivel az raktár. (?)
Mondjuk ha valaki szidja a gazdit nyílt fórumon, akkor van tippem hogy kivel fogják kezdeni
Attól függetlenül, hogy igaza van-e vagy nincs.
Szerencsére akitől tartani ellene, az nem olvassa a az oldalt, mivel azt sem tudja mi az az elektron.
"Szakmai" szóval élve: egy logisztikai zsákutca.
Ma meghozták a 40m2 térkövet és a lerakáshoz szükséges többi anyagot. megvan a hosszú hétvégi program :S
|
Bejelentkezés
Hirdetés |