Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1726 / 3599
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Szép lassan gyengül.. Nemhogy eltűnne, meg úgy kompletten a világon tűnjön el a retkes pénz. Csak akadályoztat mindent.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Az én oldalamon sohasem volt fent, csak a leírása. Én konkrétan megvettem, mert éppen ugyanolyan eszköz, mint a forrasztópáka, vagy multiméter. Szép munkát nem lehet végezni törött szerszámmal.
(#) mrobi hozzászólása Okt 26, 2011 /

Jól látom hogy simpi-nek elírták a "figyelmeztetését": "Mivel ma éppen 310éves ...".
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Akkor megnyugodtam
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Gratulálok neked én is. Hagy legyen az még 1000, vagy több is.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Boldog szülinapot !
(#) AZA válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Még sokszor kerülje meg veled a Föld a napot!
(#) sooty válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Isten éltessen!
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Én se maradjak már ki
Szóval: Boldog Szülinapot! :kalap:
(#) sastas01 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

310. szülinapod alkalmából gratulálnék. (Áruld el hogy csináltad légyszives )
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Én is gratulálok, így a végére!
(#) Action2K hozzászólása Okt 26, 2011 /

Én meg egy Boldog Simpi Napot Kívánok a vége utánra.
(#) Action2K válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Nem nehéz Neki, hisz nála van a Jamie csodalámpája: Link
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Boldog szülinapot kívánok! Eddig horgászni voltam, csak most látom, hogy nagy nap van. Iszom az egészségedre egy szilvát.
(#) nagy hoho hozzászólása Okt 26, 2011 /

Szerintetek ez milyen paprika? Ha többet nem jelentkezem akkor halálos volt.
(#) Action2K válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Nem ez a "cicakukac", vagy az vékonyabb?
(#) Frankye válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Simpi! A Jóisten éltessen még nagyon sokáig, valamid nőjön egész a bokádig!
(Sastas01: Úgy, hogy sokáig kell élni! Ennek meg az a trükkje, hogy nem szabad abbahagyni a lélegzetvételt! )
(#) szamóca hozzászólása Okt 27, 2011 /

Az amerikai White Mountain Nemzeti Park női budijának emésztőtartályából ráncigált elő a hatóság egy embert, miután egy 14 éves lány bejelentette rendőrségen, hogy egy szempárt látott villogni a sötét üregben. Mint kiderült, a 45 éves férfi hosszabb ideje szórakoztatja magát azzal, hogy derékig érő gumicsizmában bemászik az ülőke alatti több köbméteres tartályba, és lesi a betévedő nőket. Jon Hebert kapitány, a Caroll megyei sheriff úgy nyilatkozott, hogy ilyen esettel még nem volt dolga hosszú pályafutása során. Hozzátette, hogy a vétség megtorlására egyelőre még nem találták meg a jogi paragrafust, de dolgoznak rajta.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Bemászni? Amikor kamerát is szerelhetett volna oda? Bár lehet, hogy az ellen van paragrafus.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Kamerát... az olyan snassz. Élőben, az az igazi! Igen, a kamera ellen van paragrafus.
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Okt 27, 2011 /

Nem tudom, ma megettem egyet de nem volt extra erős.
Pedig óvtak tőle.
(#) szamóca hozzászólása Okt 28, 2011 /

Sajnos vége a nyárnak ahogy a Righeira énekli.
De egy kép, hogy ne feledjük.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 28, 2011 /

Sziasztok.

Látom nem nagyon pörög a téma, de hátha sikerül.

Múlthéten hétfőn délelőttös műszakra mentem, majd reggel 6.20 körül az egész AUDI sötétségbe borult.
Az orrunkig sem láttunk, egészen 8 -ig.
A probléma onnan adódott hogy egy élmunkás átkaszírozta a főbetápot az új csarnok építési területén valahol (biztos atléta alkat és a vezetéket hitte célszalagnak), így az AUDI egyből lehalt. Érdekes, hogy SEM a vészvilágítás, SEM a vagyonvédelem, SEM a beléptetőrendszer nem működött. Úgy gondoltam(-tuk), hogy a többszázmilliárdos gépegységek legalább akkumulátorbázissal kombinált diesel-villamos generátorokkal rendelkeznek, de nem. Akkora volt a csönd és a sötétség, hogy azt el sem lehet hinni.

Hogy az állásidő kinek a pénztárcáját fogja terhelni? Hmm, nem tudom, de azt igen, hogy az audinak 5 perc állás ~50000 EUR veszteséget jelent, ami így teljes kiesés idejére 1000000 EUR ( mind ez csak tipp nem biztos forrás ettöl egyébként lehet több/kevesebb)

Egyébként javítson ki valaki ott dolgozó audis, ha valamit rosszul közöltem.
(#) Gafly válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

Mondjuk a vészvilágiításnak és hasonlóknak illene mennie...

De láttunk már olyat hogy űberszuper irodaház avatás után az első nagy eső után -3 mélygarázsban áll a víz, a recepciónál meg nyitva a lift ajtó, de a lift meg nincs mögötte csak az akna...
(#) saraha válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

Ez még a vicces topicba is elment volna.
Pár embert azért lehetne meneszteni onnan is...
(#) _ampervadasz_ válasza Gafly hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

Idézet:
„recepciónál meg nyitva a lift ajtó, de a lift meg nincs mögötte csak az akna...”

Ez nem rossz, tetszik.

Egy hasonló témám szintén van: A költözött a területünk, és most egy sátorban dolgozunk. Ezzel önmagában semmi probléma nem is lenne csak hogy a területnek nincsen fűtése, a sarkoknál nincsen tömítés, a talaj nincsen kiszintezve, egyszóval a kocsik önálló életet kezdhetnek amik 2 - 6 tonnás rakománnyal van megpakolva és, ha még kevés lenne, a sátornak van 4x6m -es nyílása ahová már beszerelték a fóliakapukat, de nincsen tápjuk így állandóan nyitva vannak.
okosoknak a következő jutott az eszükbe: kihelyeztek 5 db 9kW -os fűtőtestet amik minimum alkalmatlanak a feladatukra két okból:

Első: 168.000m3 (mozgásban lévő!) levegő felfűtéséről van szó úgy, hogy közben az elején a végén ki be jár a hideg levegő, amin még a belső forgalom még gyorsít is.
Második: A betétek ki vannak égve teljesítményük le van csökkenve, a kimeneti nyílásukon a kesztyűm csak fél perc után melegedett fel 45C° körülire.

Védőital: egy teljes héten át ki volt helyezve: egy doboz tea filter citromlé és kockacukor amíg a fűtőtestek be nem lettek szerelve.

Aki ezekután azt hiszi, hogy az AUDI egy korszerűsödött cég az nem hitte rosszul, csak ne legyen "külsős" mert ott csak 19. századi a felfogás.
A magyarázat egyébként az volt az AUDI részéről, hogy a raktár minősítésű területnek nem kell fűtés mivel az raktár. (?)
(#) Gafly válasza saraha hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

Mondjuk ha valaki szidja a gazdit nyílt fórumon, akkor van tippem hogy kivel fogják kezdeni
Attól függetlenül, hogy igaza van-e vagy nincs.
(#) _ampervadasz_ válasza Gafly hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

Szerencsére akitől tartani ellene, az nem olvassa a az oldalt, mivel azt sem tudja mi az az elektron.
"Szakmai" szóval élve: egy logisztikai zsákutca.
(#) GAtesz hozzászólása Okt 28, 2011 /

Ma meghozták a 40m2 térkövet és a lerakáshoz szükséges többi anyagot. megvan a hosszú hétvégi program :S
(#) Gafly válasza GAtesz hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

Ezzel el leszel egy darabig Lejtést okosan kigondolni!
Következő: »»   1726 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem