Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Minden ugyanúgy van! Kapcsoló is rajta van
Ja köszi. Akkor most ebből tudsz csinálni kérlek egy olyan fekete-fehér képet amit csak kinyomtatok fóliára és levilágítok.
Dry vagy P20/Foto nyák?
Itt van mindkettőhöz! 600DPI-ben kell nyomtasd! Szerk.: Miért lesz ilyen a kép feltöltés után? Elküldöm e-mailben!
Nem. Nem jött össze méretarányosan. Excel-be beírom a kép felbontását és kiadja a méretet cm-be, amit OpenOffice.org-ban beírok és kész!
Mindegy. Ez már bevállt nekem
Sziasztok!
Nálam a default "férjen ki a lapra" szokott beleköpni a levesbe - ez minden nyomtatónál az utolsó OK lenyomása előtt ellenőrízendő!!! Ettől eltekintve nem volt méret problémám soha, semmilyen nyomtatónál. HP-nál gond egyedül, hogy több évtized alatt sem voltak képesek olyan lapbehúzó mechanikát kreálni ami szimmetrikusan és párhuzamosan húzza be a lapot, mindig csámpás. Ez egy A4-nél még nem annyira gáz, de nyáknál már lehet gond a csavarodás. Poszter nyomtatás módban - főleg nagy rajzoknál - lehetetlen a pontos illesztés. PDF printer tökéletes. Én PDF Creatort használok. Mivel PS-ből dolgozik (Ghostscript) - pontos. OpenOffice 0.01mm-ig pontos. A PS, PDF nyomtatók sokkal pontosabbak 0,0005mm-ig biztosan -azt teszteltem már. Néha a printer, illetve annak a mechanikája a legkevésbé pontos, hiszen végülis irodai munkára tervezték őket.
Nem semmi. Egyrészt nagyon nem jó helyre írtad, hogy valaki tervezzen neked nyákot, másrészt meg azt kéred, hogy mindent készen kapj. Esetleg ne csináljuk meg helyetted? Ne használjuk helyetted?
Kipróbálom, ha azt is megmondod, hogyan lehet egy .lay fájlt egy másikba importálni.
Sziasztok!
Ha nyomdában csináltatom a filmet, akkor hogyan kell kérni? Gondolom nem az 5ft-os nyomtatást kell, hanem... Ja,és a papírt én vigyem, vagy ők adják? Mennyi idő alatt van kész? Idézet: Nemvagyte egy kicsit fáradt? „csináltatom a filmet,... ...papírt én vigyem,”
Sziasztok segítséget szeretnék kérni. mivel nem munkának tartom ezért nem az apróhirdetés közé tettem!. Meghalt a lézernyomtatóm, és "sürgősen" kellene 4 kis méretű nyák, (az egész ráfér egy a/*4es lapra), valakihez be tudnék kuncsorogni délpest, gyál, vagy vonzáskörzetébe egy nyomtatásra mert az ismeretségi körömbe mindenkinek csak tintasugarasa van! Vagy valakinek valami ötlet hogy tintasugaras képet hogy tudom rávarázsolni a nyákra!
Nagyon köszönöm!
Nem, miért? Szerintem igazán megválaszoladnó kérdést kérdeztem.. Ha azt mondom, nyomtasd ki öcskös, akkor az öcskösért kiraknak, és maximum 5ft-os, sima, lézeres nyomtatást csinálnak, nem azt ami nekem kell...
Nyomdába levilágítást kérsz. Küldöd az e-mailt, beleírod, hogy NYÁK terv és, hogy átlátszó fóliára kell. Tudni fogják. Nekik van fóliájuk De te egyáltalán olyan nyomdáról beszélsz, mint a Pannonia-Print vagy a DuotonRepro?
De én úgy szeretném, hogy elmegyek oda hozzájuk, ugyanis pár hónap után, pontosan 3, újra Magyarországra mehetek, és helyben szeretném, gyorsan lerendezni...
Bocsi én kérek elnézést, csak már fáradok és ilyenkor kezdek kicsit kötekedős lenni . Csak a papír meg a fólia nem jött össze
A-a. A nagy gépeket nem szeretik kis tervekkel etetni Ők mondják meg, hogy mikorra lesz kész.
[OFF] Ja, értem. Akkor én is bocsi...
Kár, kár. Na, majd meglátom... De pendriveon azért csak elvihetem a tervet, nem?
Én is ezt kérdeztem Gulasoft-tól. Elviheted, de az plusz egy út, mert nem tudod ott megvárni, hogy kész legyen, szóval inkább e-mail és felhívod, hogy küldtél e-mail-t.
Nem tudom se a számot, se az üzlet nevét, se semmit, mindent élőben kell...
Mit tudsz? Ha pestre jössz akkor máris van két cégneved!
Keresés! Ha csak egy napra jössz, akkor egy héttel érkezés elött elküldöd a tervet, felhívod őket és mikor idejössz kész lesz Tudsz két cégnevet, meg tudod keresni a telefonszámukat és az email/posta -címüket.
Barátom, ez Budapest, nekem Szeged kell... Hagyjuk, felejtős...
Szeged : LITOFILM KFT Lechner tér 12
www.litofilm.hu +36 62 541 048 Ha bemész megvárhatod
Á, és mi pénz? Egy db. A4-est is kinyomnak?
Ez egyik oldala a filmnek tartalmazza azt a réteget ami fehér lesz ott ahol a lézer éri, és fekete ahol nem (vagy fordítva) ezt hívják emulziós rétegnek. Ennek kell a nyákra kerülni, ekkor nem számít a fólia vastagsága.
Tegyél rá egy feliratot, (én azt szoktam, hogy Ennek a feliratnak az emulziós réteg felől (olvasható/nem olvasható)nak kell lenni (attól függően, hogy a nyákrajz tükrözve vagy nem tükrözve kerül hozzám)
Nem nyomtatják! Levilágítják. És azért add le előtte, hogy valaminek a végére hozzá lehessen tenni, mert itt a0-ás lapokkal dolgoznak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |