Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   669 / 1387
(#) pcroland válasza gergelyaki hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Minden ugyanúgy van! Kapcsoló is rajta van
(#) gergelyaki válasza pcroland hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Ja köszi. Akkor most ebből tudsz csinálni kérlek egy olyan fekete-fehér képet amit csak kinyomtatok fóliára és levilágítok.

Dry vagy P20/Foto nyák?

Itt van mindkettőhöz! 600DPI-ben kell nyomtasd! Szerk.: Miért lesz ilyen a kép feltöltés után? Elküldöm e-mailben!
(#) pcroland válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Nem. Nem jött össze méretarányosan. Excel-be beírom a kép felbontását és kiadja a méretet cm-be, amit OpenOffice.org-ban beírok és kész!
(#) pcroland válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Mindegy. Ez már bevállt nekem
(#) kameleon2 válasza pcroland hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Sziasztok!
Nálam a default "férjen ki a lapra" szokott beleköpni a levesbe - ez minden nyomtatónál az utolsó OK lenyomása előtt ellenőrízendő!!! Ettől eltekintve nem volt méret problémám soha, semmilyen nyomtatónál. HP-nál gond egyedül, hogy több évtized alatt sem voltak képesek olyan lapbehúzó mechanikát kreálni ami szimmetrikusan és párhuzamosan húzza be a lapot, mindig csámpás. Ez egy A4-nél még nem annyira gáz, de nyáknál már lehet gond a csavarodás. Poszter nyomtatás módban - főleg nagy rajzoknál - lehetetlen a pontos illesztés. PDF printer tökéletes. Én PDF Creatort használok. Mivel PS-ből dolgozik (Ghostscript) - pontos. OpenOffice 0.01mm-ig pontos. A PS, PDF nyomtatók sokkal pontosabbak 0,0005mm-ig biztosan -azt teszteltem már. Néha a printer, illetve annak a mechanikája a legkevésbé pontos, hiszen végülis irodai munkára tervezték őket.
(#) Zoli_bácsi válasza gergelyaki hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Nem semmi. Egyrészt nagyon nem jó helyre írtad, hogy valaki tervezzen neked nyákot, másrészt meg azt kéred, hogy mindent készen kapj. Esetleg ne csináljuk meg helyetted? Ne használjuk helyetted?
(#) pcroland válasza kameleon2 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Kipróbálom, ha azt is megmondod, hogyan lehet egy .lay fájlt egy másikba importálni.
(#) janikukac hozzászólása Nov 12, 2011 /

Sziasztok!
Ha nyomdában csináltatom a filmet, akkor hogyan kell kérni? Gondolom nem az 5ft-os nyomtatást kell, hanem...
Ja,és a papírt én vigyem, vagy ők adják? Mennyi idő alatt van kész?
(#) sastas01 válasza janikukac hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Idézet:
„csináltatom a filmet,... ...papírt én vigyem,”
Nemvagyte egy kicsit fáradt?
(#) Firefighter1 hozzászólása Nov 12, 2011 /

Sziasztok segítséget szeretnék kérni. mivel nem munkának tartom ezért nem az apróhirdetés közé tettem!. Meghalt a lézernyomtatóm, és "sürgősen" kellene 4 kis méretű nyák, (az egész ráfér egy a/*4es lapra), valakihez be tudnék kuncsorogni délpest, gyál, vagy vonzáskörzetébe egy nyomtatásra mert az ismeretségi körömbe mindenkinek csak tintasugarasa van! Vagy valakinek valami ötlet hogy tintasugaras képet hogy tudom rávarázsolni a nyákra!
Nagyon köszönöm!
(#) janikukac válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Nem, miért? Szerintem igazán megválaszoladnó kérdést kérdeztem.. Ha azt mondom, nyomtasd ki öcskös, akkor az öcskösért kiraknak, és maximum 5ft-os, sima, lézeres nyomtatást csinálnak, nem azt ami nekem kell...
(#) pcroland válasza janikukac hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Nyomdába levilágítást kérsz. Küldöd az e-mailt, beleírod, hogy NYÁK terv és, hogy átlátszó fóliára kell. Tudni fogják. Nekik van fóliájuk De te egyáltalán olyan nyomdáról beszélsz, mint a Pannonia-Print vagy a DuotonRepro?
(#) janikukac válasza pcroland hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

De én úgy szeretném, hogy elmegyek oda hozzájuk, ugyanis pár hónap után, pontosan 3, újra Magyarországra mehetek, és helyben szeretném, gyorsan lerendezni...
(#) sastas01 válasza janikukac hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Bocsi én kérek elnézést, csak már fáradok és ilyenkor kezdek kicsit kötekedős lenni . Csak a papír meg a fólia nem jött össze

A-a. A nagy gépeket nem szeretik kis tervekkel etetni Ők mondják meg, hogy mikorra lesz kész.
(#) janikukac válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

[OFF] Ja, értem. Akkor én is bocsi...

Kár, kár. Na, majd meglátom... De pendriveon azért csak elvihetem a tervet, nem?

Én is ezt kérdeztem Gulasoft-tól. Elviheted, de az plusz egy út, mert nem tudod ott megvárni, hogy kész legyen, szóval inkább e-mail és felhívod, hogy küldtél e-mail-t.

Nem tudom se a számot, se az üzlet nevét, se semmit, mindent élőben kell...
(#) gulasoft válasza janikukac hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Mit tudsz? Ha pestre jössz akkor máris van két cégneved!
(#) janikukac válasza gulasoft hozzászólására (») Nov 12, 2011 /

Szeged...
(#) pcroland válasza janikukac hozzászólására (») Nov 13, 2011 /

Keresés! Ha csak egy napra jössz, akkor egy héttel érkezés elött elküldöd a tervet, felhívod őket és mikor idejössz kész lesz Tudsz két cégnevet, meg tudod keresni a telefonszámukat és az email/posta -címüket.
(#) janikukac válasza pcroland hozzászólására (») Nov 13, 2011 /

Barátom, ez Budapest, nekem Szeged kell... Hagyjuk, felejtős...
(#) kaqkk válasza janikukac hozzászólására (») Nov 13, 2011 /

Szeged : LITOFILM KFT Lechner tér 12
www.litofilm.hu +36 62 541 048
Ha bemész megvárhatod
(#) janikukac válasza kaqkk hozzászólására (») Nov 13, 2011 /

Á, és mi pénz? Egy db. A4-est is kinyomnak?
(#) gulasoft hozzászólása Nov 13, 2011 /

Ez egyik oldala a filmnek tartalmazza azt a réteget ami fehér lesz ott ahol a lézer éri, és fekete ahol nem (vagy fordítva) ezt hívják emulziós rétegnek. Ennek kell a nyákra kerülni, ekkor nem számít a fólia vastagsága.
Tegyél rá egy feliratot, (én azt szoktam, hogy Ennek a feliratnak az emulziós réteg felől (olvasható/nem olvasható)nak kell lenni (attól függően, hogy a nyákrajz tükrözve vagy nem tükrözve kerül hozzám)
(#) gulasoft válasza janikukac hozzászólására (») Nov 13, 2011 /

Nem nyomtatják! Levilágítják. És azért add le előtte, hogy valaminek a végére hozzá lehessen tenni, mert itt a0-ás lapokkal dolgoznak.
(#) janikukac válasza gulasoft hozzászólására (») Nov 13, 2011 /

Okés, köszönöm ! Most derült ki, hogy én nem is megyek, de attól szerintem meg fogom ezt csinálni, és majd elhozzák ! Köszönöm !
Következő: »»   669 / 1387
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem