Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon jó lett! (Komolyan mondom, mindjárt én is építek magamnak egyet...!)
De sok itt a "bombagyáros" Hozzáteszem egy igazit sem nehezebb elkészíteni,és sajnos akad is rá példa.. Tényleg nem lehet vele viccelni nyilvános helyeken!
Hűha nagyon tetszik!Van róla rajzod szivesem utánépítenék...
üdv.
Szép kivitelezés lett és nagyon ötletes
Itt egy videó a hangtechnikámról nem torzít csak a kamera így tudta felvenni.VIDEÓ
Értem én, hogy szép, de ez tömény túlvezérlés.
Jól zavarba hozod azokat, akik a Halálos fegyver-en nőttek fel. Ott a piros, vagy a kék vezeték elvágása között kellett dönteni! Itt meg van kék, fekete, sárga, barna....
Piros csak a háttérben. Nagyon jópofa, gratulálok!
Köszi mindenkinek !
Nem nyilvános helyen való viccelkedésre készült ,hanem a Főnöknek év végi ajándékba. Kapcsolási rajzom van igen ,de direkt nem takarékos módban készült ,hogy legyen rajta alkatrész Na meg a két oldalas ,sok száz lyukas panel És végül a feliratokra hívnám fel a figyelmet
Basszus, ha nálam találnának egy ilyesmit, az tuti hogy terrorizmus megalapozott gyanúja miatt vagy 20 évre bezárnának még aznap.
Naggyon jó! Allah hatbár típusú éresztőóra, arab felirattal...
Bár ez lehet hogy sérti a hithű muzulmánokat...
Ó máj gád! Ez micsoda? Hogyan készült a felirat, meg a többi? :O Ez bomba?
Azért ha relés kimenetű ébresztő funkcióval rendel tőled valaki ilyent ne vállald el. :szomoru1:
Remélem nem lesz belőle baj
gyerek67 : Nem sértésnek ,mind inkább csak a vicc kedvéért .... janikukac : óra + ébresztő
Hidd el ez cseppet sem túlvezérlés én soha nem hangosítom fel annyira jóval a halható torzulás alatt van és a clip soha nem is villan fel egyik végfokon se. (nem mint egyesek hogy ég a clipp led folyamatosan).
Ez mar a "jajajaj"-kategória, még a Family Guy-tól is...
Elhiszem, de nem is arra írtam, hanem a kamera mikrofonjára.
Készül az új cikkem. A hardver már működik (és szerintem elég pici és komfortos lett), a szoftveren már csak polírozni kell, de az is teszi a dolgát. Elöljáróban csak annyit, hogy telepes táplálású és egy feszültség kétszerező (pwm charge pump) segít rá, hogy meglegyen az LCD-nek az 5V-os tápfesz. Még egy érdekes alkatrész került beépítésre, ez egy higanymentes "higanykapcsoló", rezgés dőlés érzékelő.
(Mielőtt valaki kérdezné: Nem, nem óra és nem is lesz benne!)
Ez egy szögmérő vagy kút vezérlő ? a higany kapcsolót a kutakban használják a másikat lépés számlálóban
Végre, amit vártam. Valami új, valami profi, Tőled !
Hajrá, én már izgatott vagyok !
Miért ? Ti így ébredtek ???
Bár hétfő reggelente kb. így érzem magam 6 kor ...
Akár így is ébredhetnék, a hét minden napján szünet nélkül 4.45-kor... 43 nap után ma először voltam szabadságon, és 6-kor felébredtem (valahogy...)
ON: készül a kismotoromra egy komoly műszerfal, nemsokára megosztom, csak elég kicsi a gyári, és nem nagyon férek rajta - komoly átalakítások kellenek, de arra szintén nincs hely...
Naaaa... Mondd már meg, mi lesz ez, ha nem óra, és nem is lesz benne?!
Ez egy izé ami valamit mutat (csak pontos meghatározás miat )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |