Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vagy papucs orrán pamutbojt.
Menny, és mosogass el inkább.
Ezzel a módszerrel teljesen tönkreteszi a ..... szivacsot! Nézd meg hogyan húzogatja! Az élén!! Ráadásul azt sem értem, hogy miért ez furcsa kameraállás. Talán szégyelli az arcát megmutatni, mert így írnának róla az újságok: A nő, aki tönkreteszi a szivacsot!
Komolyra fordítva a szót: nincs véletlenül itt valaki a topikban, aki vadászni szokott, vagy van vadász ismerőse? Eljött az idő ugyanis, hogy csináljunk itthon valamikor a közeljövőben egy szép nagy adag vörösboros vaddisznópörköltet, és hát fáj a fogam egy szép nagy adag friss vaddisznóhúsra (természetesen egyáltalán nem ingyen).
Mi baj a kamerával? Nekem az is tetszik, ami látszik.
Látom nem figyeled a mondat végi szmájlit... Nekem ilyen hülye humorom van. :nemtudom:
Náluk szoktam venni: Bővebben: Link
Csak az arcát nem vállalja. Alulról, felülről is fotózhatják. :yes:
Ezek a hátul cipzározós szoknyák már régen kimentek a divatból. Nem is csodálkozom, hogy nem vállalja az arcát. Na, ez a nő is csak egyvalamire jó és az nem a mosogatás.
Láttam a szmájlit, de azt gondoltam a szivacsra vonatkozik.
Hali. Aki szokott Ebay-on vásárolni, írna egy privát üzit? Segítségre lenne szükségem..
Jól gondoltad! Először a szivacs miatt került oda...
Először mikor megnyitottam a mosást, elszörnyedtem hogy vér.. Utána meg hoho
Sajnos ebben nem tudok segíteni, én is ritkán jutok ilyesmihez, pedig sok vadász barátom van. Meg kellene próbálnod beszélni a Mavad-dal, hogy melyik vadhús bolt van a közeledben. Az persze igaz, hogy legjobb első kézből vásárolni vadhúst.
Köszönöm, ez jó ötlet, meg fogom próbálni. :yes:
Tegnap este meglestem a Jupitert. Atyámtól kaptam még régebben egy 30x50-es ruszki monokulárt. Akkora a nagyítása, hogy kézben tartva nem is egyszerű nézelődni vele. Este rácsavartam a fotoállványomra. Tök jól látszott a bolygó, sőt még a négy holdja is, szépen egy vonalban! A családnak is bejött ez a hirtelen jött csillagászkodás.
Énisláttam a minap. Akkor volt a legfényesebb(nemjuteszembe a jelenség neve ) . Akkor is szép volt (bár elronditotta az a rusnya telihold ). A 4 galilei-hold meg tényleg szép és mutatós.
Sziasztok!
Ki lehet szedni a nyakánál letört M3-mas csavart a furatból, hogy épségben maradjon a menet? Iszonyatosan meg van szorulva...
Kevés rá az esély, de ha bekilnerezed a közepet, és megfúrod, akkor törtcsavar kihajtóval lehet próbálkozni. Ehhez nem árt egy állványos fúró, és egy jó 2-2,5mm-es spirálfúró, és két jó szem.
Ügyesen megpontozod a csavar közepét.Asztali fúrógépen 2,5-ös fúróval kifúrod, majd újra meneteled.Nem könnyű, de meg lehet csinálni szépen.
Vagy szerdán, vagy csütörtökön.
Szebence:A csavart törtcsavar kihajtóval próbáld. Nagyobb az esély az épségben maradásra.
Köszönöm a tippeket! 2mm-es fúróval felfúrtam, majd új menet került bele és jó lett!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |