Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ügyes. Esetleg az állandó, felső sori szöveget is lehetne variálni, csak az érdekesség kedvéért. Pl. "szerintem", "arra tippelek", "nagy valószínűséggel", "grizelda szerint", "A csillagok alapján", "jobb híján", stb.
Külön tetszik a billentyűzet koszossági szintje, ami még mindig nem éri el az enyémet.
Köszönöm!
Igazad van, át fogom írni a programot! A billentyűzeten pedig patina van, nem kosz!
Nagyon állat lett Vic, de nekem nem tetszik az alja.. Remélem nem sértelek meg, nagyon profi cumókat szoktál építeni, de ez nem sikerült, mármint az alja. A többi zsír király... Tudom, nem illik ilyet mondani, de szebben kivághattad volna csak a kijelző helyét..
Attól még baró!
Rá fog menni takaró plexi lap. A golyó is prototípus. Ez egy félkész berendezés, mert most próbálom kitalálni, hogy lenne egyszerű, könnyen szerelhető és olcsó, szép, stb...
Ja, akkor nem szóltam ! Remélem nem volt sértő ! Üdv !
Na erre senki sem gondolt, pedig van olyan őrült, mint amit a többiek írtak.
A progit C-ben írtad? Sorban írja ki mindig a szövegeket, vagy valami ismétlés nélküli "véletlen" generátorral választod ki a szöveget? Szerk.: amugy gratula, szép lett! :yes: Én meg egyelőre nem tudok haladni semmivel, mert kifogyott a toner...
Na, a rázással és a véletlenszám-generálással tényleg majdnem telibe találtam!
Több mint 60 előre megírt jóslat van és véletlenszerűen választ. Hogy végképp ne legyen ismétlődés (pl. elemcsere után) a memoriába is menti az utolsót és onnan vissza is olvas és ahhoz is hasonlít.
Igen, C-ben írtam.
Szóval gratulálok...
Az ötlet azért van olyan őrült, hogy kapásból bármelyik elmeorvos megszavazna neked erre, egy soron kívüli muszály-kabátot..... Persze nem orvosi értelemben.... Egyébiránt tettszik....meghökkentő és kreatív.... Viszont ha kicsit lehetne miniatürizálni, akkor lányoknak cici rengésmérőként használva, nem akármilyen vicces szövegeket lehetne kreálni... Fery
Szóval amit már kiírt, azt gondolom elmenti (sorszámát?) a RAM-ba. A véletlenszerűség meg timerrel van megoldva?
Bocsi, csak kíváncsi vagyok.
A sorszám, igen. A véletlenszám, pedig beépített függvény, egy kicsit megbolondítva.
PATINA! Ezt a szót kerestem magamban már sok éve... Telitalálat.
Ha a kivitel még nem végleges, akkor olyasmit is meg lehetne próbálni, ami egy valódi golyó (tehát nincs csonkolva). Ebbe kerülne a teljes kütyü, és egy olyan "nehezék", ami ha alul van (és ott lesz mert a gravitációt azt én biztosítom ehhez), akkor lenne felül a kijelző. Tehát gurítható lenne, és persze kicsit imbolyogva fog majd gurulni is meg megállni is a végént, mert részben maga a szerkezet sem lesz a tömegközéppontban, részben direkt van benne nehezék is ehhez.
Hát én azért az órát hiányolom belőle...
Nagyon jópofa lett, gratula!
A jóslatom:
2012.12.21 12:21-kor világvége. Megfelel?
Ez íg nem jó, ehhez 1221 passzol.
Jóslatom: Egy határozott talán!
Erre végképp nem gondoltam volna amikor beindult a találgatás hogy ez lesz belőle.Mindenképp ötletes!
Kész a cikk az ablakemelő modulhoz: Bővebben: Link
Sziasztok! Elkészültem az UTP-teszteremmel. A videóban egy RJ11-es kábellel van tesztelve, itthon nincsen patch kábelem sajnos. De beszéljen a kép és a videó.
Még 2003-ban készült TDA7294-es erősítő.
Jópár éjszakába nyúló házibulit túlélt teljes hangerőn. Mivel épp az volt kéznél, 500W-os toroid került bele.
Ezt szeretem mikor ilyen igényes munkák kerülnek fel gratulálok hozzá nekem nagyon tetszik szép letisztult igényes munka!
Valóban nagyon szép, igényes kivitel! Gratulálok, Mate78!
Ügyes szerkezet! A hibát jelzi valahogyan, vagy "csak" azzal, hogy nem villan fel a megfelelő LED?
Üdv
Nos elkészült a Bomb Clock 2. Az "asszonynak" az íróasztalára gondoltam, úgy is mindig ilyet iszik. Video
Remek !
Remélem enyém is mihamarabb elkészül !
Sziasztok, építettem egy energia gyűjtő szerűséget, egy kapcsolási rajz segítségével, célja a rádióhullámok megcsapolása nemsokára mutatom a vidit, 5Vot nyerek ki max egyenlőre, az terhelésnél 3V
|
Bejelentkezés
Hirdetés |