Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
A tipus 28pt4511/02,elég régi tipus már,nem találok kapcsolást hozzá,arra iis nagy szükségem lenne.
A hanghatás volt ki kapcsolva azért nem működöt, vissza kapcsoltam és most egyelőre minden jó, köszönöm neked és mindenkinek aki próbált segíteni
Sziasztok, van egy Orion Rc-r01-0h (taviranyitora van ez irva, a tvn nem talalok semmit) tipusu tv, ami a kovetkezot csinalja:
Minden tokeletes attol az apro tenytol eltekintve, hogy a kepernyo szinei teljesen meg vannak zakkanva. Olyan hatasa van, mintha inverz szineket produkalna, vagy mint mikor egy magnest raksz a kep ele. Szerintetek mi lehet a baja? A kondenzatorok nem puposak sehol. Remelem nem magaval a kepcsovel van a gond. Ha nagyon hulyen fogalmaztam meg a problemat, akkor kepet tudok mellekelni. Koszonom elore is!
Szia!
Cseréld ki a lemágnesezés PTC ellenállását a tápegységben. Egy fehér ovális alkatrész vagy egy fekete kocka lesz az.A hiba előidézése Felmágnesezett képernyő
Szia, koszi a gyors valaszt. Valami ilyesmire tippeltem, csak a pontos elnevezes nem volt tiszta. Mindegy milyet rakok bele vissza? Marcsak azert kerdezem, mert ahogy toroltem le a port azzal a lendulettel letoroltem a feliratot is rola.
Mindegy, csak a lábak számai és távolságai egyezzenek.
Koszi, tokeletes lett! A boltos urge kesett egy p,ont ugyanolyat. Tiszta HD lett a kep xD
Üdv!
Van egy Samsung 57cm-es készülékem, már vagy 10 éves. Olyan gond van vele, hogy egy idő óta bekapcs után, egyre nehezebben jön elő a kép! Kb 30-40 mp. Mi lehet vele? Előre is köszönöm !
Kissé összetett a probléma. Samsung, de melyik?
A kép jön elő lassan, vagy lassan kapcsol be? Mert nem mindegy. Mindkét esetben a képet látod meg későn. Tisztázzuk ahoz, hogy választ kaphass.
Üdvözlet mindenkinek! Ha valaki tudna segíteni! Alien TV., Vestel-11ak19p5 sasszi. A bekapcsolás után a sorvég feszültsége felszalad, (kb. 200voltra) és a sorvég áthúzása után leáll a készülék. Mivel TV-kkel nem sokat fogalalkoztam ötleteket, tanácsokat kérnék! A készülék nem teljesen egyezik meg a rajzzal, van aminek csak a helye van a panelon. A segítségeteket előre is köszönöm! Tomi
Sziasztok kellene egy szervizmanuál ctv1439tvhez ha valaki tud kérem segítsen köszi.
Egy biztos, hogy a táp nem jó. Vagy a TL431 vagy a 99k ellenállat. De a kondikat is át kéne nézni ESR-re.
Tl431-et kicseréltem, a 99kohmos ellenállás jó, az a baj hogy nem igazán világos hogyan működik a készenlétről az ébresztés. Szinte mindent átméricskéltem már. Persze nem akarom szétforrasztgatni a panelt, és így van amit a panelben. Ha tudnál tippeket adni megköszönném!
Tom
A táp primer oldalában nem lehet a hiba? Idáig csak a szekunderrel foglalkoztam, mert gondoltam ha ébred, akkor ott jó minden, de már kezdem másként gondolni!
Tom
Készenlétben mekkora a sortáp?
Ha jó a táp akkor 35V körül kell lennie. Ha a névleges körül van, akkor nem jó a táp. Ez lehet táp IC is. Optó van benne? Ha van akkor cseréld mérés nélkül.
üdv mesterek lenne egy kis gondom orion tv vel tipusa T 2522 STX az lenne vele a gond hogy bekapcsolom beindul beadja a menűt is full magyar de amikor elkezdek csatornát keresni semmit nem talál olyan mintha nem érzékelne antennát és hang sins euró scarton tettem rá dvd-t ugy kép van de hang akkor sincs segitsetek már ha tudtok mégis mit keressek benne mi csinálhat ilyen hibát előre is köszönöm segitségeteket
Sziasztok! Egy Samsung 1o2 cm-es Lcd tévénk van, ami kb egy hete magától vált csatornát, szépen sorban folyamatosan, és a távirányítóra nem reagál, hangerőt is állít vagy a menüt állítgatja...Ezt már csinálta pár napja is, utána a hangszórót kikapcsoltuk, és jo volt egy pár napig, de most megint megkergült... A kérdésem az lenne, hogy javítható-e, és ha igen, kb mennyibe kerülhet? Köszi a választ!
Ha eldugjátok előle a távirányítót,akkor is csinálja?Mikori az elem az irányítóban?
Talán a TV-n megtalálható kezelőgombok közül vezet át valamelyik.Nézesd meg.
Köszi, az lesz. Ezt drágán javítják?
Ezt nem tudom megmondani sajnos.Az se biztos,amit írtam,csak tipp.
Üdv mindenkinek!Kezem ügyébe került egy Contec márkájú stereo televízió ami azt a hibát produkálja hogy magasabb hangerőn a mély hangoknál folyamatosan elmegy a hang egy pillanatra ami hiba pulzálóan jelentkezik.Ilyen hibával még nem találkoztam és ezért kérnék egy kis segítséget hátha valaki találkozott már ilyen problémával!
Köszönöm előre is
A hangvégfok tápjának szűrő elkóit mérd meg.Azok lehetnek a ludasak.
Bocs hogy eddig nem irtam vissza,pedig kezdtem volna segitőre akadni általad.Nagy munkában voltam,egy barátom tanácsára kicseréltem az összes kondit a táp oldalon,lás csodát a tévém dolgozik mint az angyal.Gondolom a sorvég feszültségemmel lehetet a bibi,pedig az általam mért értékek normálisnak tüntek.Kicsit költenem kellett az alkatrészekre,de belátom,egy tiz éves tévénél fura dolgokra képesek a lassan elöregedő elektrolitok.
Helló mindenki!
Tanácsra lenne szükségem: Van egy daewoo néhány éves tévém (még képcsöves) hozzá egy orion dvd, meg egy beltéri egység. Egy darab euroscart (remélem az) aljzat van a tv hátulján, ebbe dugtam bele egy elosztót, ebbe megy a dvd meg a beltéri. A gond az, hogy nem lehet tévézni így, mert zavarja egyik jele a másikat, ezért mindig ki kell húznom valamelyiket, ha a másikat használom. Kikapcsolás nem elég. Elöl van RCA dug.alj egy ide, egy hátra így sem jó. Mit tegyek?
Veszel még egy scart kábelt. Az egyik végét bedugod a TV scart aljzatába, a másik végét a beltéri TV nevű aljzatába. A másik kábel egyik végét a beltéri VCR aljzatába, a kábel másik végét a DVD-be és örülsz!
Sziasztok!
tudna valaki segíteni? Van egy record tv-ém. Az a baja hogy nem mutat mást csak egy kulcsot és 3 kötőjelet és nem reagál semmire. Köszi a segítséget előre is!
Első körben keress egy lakatost!
És ha hajlandó vagy elárulni a TV tipusát és nem titkolózni, akkor talán segítünk!
Sziasztok.Kéne egy kis segítség.Van egy Daeoo tv-m és hang van kép nincs mi lehet a baja?pár kidurrant kondit már kicseréltem benne.előre is köszi!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |