Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Utólagosan tőlem is fogadd jókívánságaimat!
Köszi még egyszer mindenkinek ! Itt van vagy 10 cm biztos, a buszom is késett, és már itthon vagyok!
Köszi, de ez nagy, max 10cm-es jó, de majd keresek, csak most jöttem vissza.
Poroszlón nem sok hó esett, 23,55 kor készültek a képek.
Szia!
Most van 4 cm, de folyamatosan olvad.
Nálunk -4cm, havat kell rászórni, hogy ne legyen semmi.
Hello! Nyák készítéses topikban beszéltünk a fúrókról és elhatároztam, hogy veszek egy proxxon gépet. Azon úgy döntöttem, hogy először egy elektromos lombfűrészt veszek. Nagyon könnyű lenne vele a munka. A kérdés, hogy ezek: 1, 2, 3, közül melyiket vegyem meg? A 27eFt-os tud valamivel többet vagy strapabíróbb, mint a 15-16eFt-os?
Elsősorban azt kellene kiderítened, hogy van-e olyan lap amivel az üvegszálas nyákot jó hatásfokkal tudod vágni. Gyanúm szerint nincs, gondolj csak bele, a furatkészítésnél is ez a probléma, hogy gyorsan kopik a vágóél. Keményfém fűrészlapot dekopírban még nem láttam, csak körkeresztmetszetű gyémántporos vágószálat, az meg inkább üveghez való. Nyákvágáskor beleragadna a gyanta, és eltömődve mégannyit sem visz. Ha gyorsan akarsz nyákot darabolni, akkor vegyél karos lemezollót, vagy a proxxon állványos gépbe fogva egy keményfém marót a nyákot egy vezetőléc mellett tolva lehet darabolni. Ha jól emlékszem Attila 86 is így csinálja, kérdezz rá.
Nem fogok szerintem még egyszer kör nyákot csinálni. Fát szeretnék vágni vele Nyákot fémfűrésszel vágom
Nem tudod hol lehet karos lemezollót venni, jó áron? Én minden hol csak nagyon komolyat találtam, de nekem elég lenne valami egyszerűbb is.
Bocsi
Kárpótlás gyanánt és pihentetés képpen itt van egy vicces kép: Bővebben: Link
Furcsa, hogy ebben a témában az az OFF, ami máshol normális. Sajnos olvad a hó, de az északi részeken még van bőven.
Ui: Az egyéni probléma, hogy eltűnt a kurzor? Vagy senkinek sincs? Mert így nehéz írni. Üdv! Balázs
Nekem furcsa módon éppen ellenkező problémám van. A képernyőn mindig látható egy kóbor kurzor. A ki-be kapcsolás sem tünteti el. Talán Balázsé került valahogy ide.
Ta-ta-ta-tanárúr! Ti-tisztelettel j-jelentem otthonhagytam az e-e-ellenőrzőmet :hide: !
Egyébként a hó Debrecen környékén is ritka .
Szia!
Minden kurzor visszakerült a helyére, most már nekem is van. Üdv! Balázs
Meg van az enyém is. Így nem a tied bitorlom.
Hamarabb jött a Jézuska!Ezt kaptam hogy ne fázzak a műhelyben!
üdv karesz01
Nagyon jó meglepően sok meleget ad!nemsoká szabadságon leszek és a pillanatképet felteszem miközben a labortápom építgetem a jó melegben!
Ez miez? AVR-, PIC- és karesz01 "égető" egyben?
Egy igen régi kedves barátom előadásaira bukkantam ma. Bővebben: Link
Holnap fel is hívom, már régen láttam. Hátha másnak is tanulságos.
Nem gyengén!Mindenkinek PICKIT van de nekem meg ilyen ez a szó szoros értelmében égető...
Persze hogy komoly témák amiknek a megismerésére pályázok csak kell mégy egy-két dolgot befejeznem és persze beszerezni.
És utána nem lesz pic amit fel ne tudnék programozni vagy mégis!Ez a jövő titka!
Én elhiszem hogy sokan vagánykodnak BMW-vel meg ilyenekkel hogy 2 gumit lefüstölnek de mikor valaki 12-őt egyszerre az nem gyenge!Bővebben: Link
IMÁDOM A TRAKTOROKAT!
* Itt felénk is esik amúgy . Egészen kb. dél óta . Először kis szemekben kezdte, aztán átváltott nagyobbakra . Persze nem marad meg igazán, ez csak bevezetésre elég
|
Bejelentkezés
Hirdetés |