Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hamár grafika: Bővebben: Link
Ami nemsemmi, hogy a csákesz egyedül csinálta, a nulláról. Kíváncsi vagyok hol tart majd a számítógépes grafika 20 év múlva. Szerk.: ennél durvább grafikát mélg nem láttam sehol, ha azt nézzük, hogy a csákó egymaga csinálta (2009-ben!)...
Mi általában levegős szórófejek vezérlésére valamint más levegős dolgokhoz,de használjuk még a csávázógépek folyadék rendszeréhez azt is bírja mivel KO tehát rozsdamentes.
Új kerekeken gördülök az autóval, elég sok meló volt vele, de megérte
Jók az új kerekek. Én is megszívtam, amikor az új legalább 3szor akkora kerekeket próbáltam rá először. Kicsit faragni kellett a felniken, hogy jó legyen és elférjen a helyén.
Ez egy valószínűleg "kínai" autó kerekei voltak, ám a kereke nagyon jók! Tegnap 13-17 óráig apukám esztergálta nekem a közdarabokat alumíniumból. valamint én tegnap és ma még rádolgoztam 6 órát az esztergált darabokra. De utólag megérte. Ám most a hajtásban egy fogaskerék egy foga eltörött.... Holnap cserélve lesz fémre Kis Karácsonyi szórakozás volt.. Bővebben: Link te játszottál idén hóban?
Valamikor februárban játszottam utoljára hóban. Még várok a hóra, eddig nem volt elfogadható mennyiségű. Na meg egy ideje nem volt beindítva a gép, remélem még beindul.
Az biztos. Gondolkodtam az elektromosra alakításon, de akkor nem érzem a nitró szagát, és nem hallom a motor hangját. Az meg nem jó. Akit egyszer megcsap a nitró szaga.
Jó estét !
Olyan finom túrós csuszát főztem, hogy anyu is megnyalta mind a 10 ujját... Remélem most megéheztetek...
Jó is az a túrós csusza, csak csúszna már elémbe, had csússzon belembe
Vedd be te is a konyhát , ahogy én tettem, hidd el ,rettentő jól beettem...
Na, ne rímeskedjünk..
Én előbb felzabáltam egy tányért (vagyis ami rajta volt), de szerintem lassan megyek egy újabb körre.
Szerk.: mármint nem túrós csuszát, hanem mindenféle sütit...
Jaj, édességet ne is említsd, annyit ettem..
Épp most tanulom kirakni a bűvös Rubik kockát.. Ti hogyan vagytok vele? Nekem első oldal már megy..
Ez a sütis kör jó ötlet, mert filmezés közbe halok éhen
Akkor kérd meg, hogy csináljon neked.. Én már rászorultam, mert anyu nem akarta elkészíteni, így hát én...
Régen a rekordom olyan 1:10 volt. Mostmár csak az első oldal+2 sor megy. Illetve néha sikerül kiszenvednem az uccsó sort és oldalt is(manapság már nagyon ritka hogy forgatom).
Édesség? Itthonra 4 félét sütöttem meg még egyet vendégségbe is. Kókusztekercs, flódni, mézeskalács és mézeskrémes(nah jó ez bolti lapból lett ), a vendégségbe pedig ment egy kis diós meg egy kis mákosbeigli. És anya ki volt akadva, hogy elhasználtam 6 kiló lisztet.
Az jó, biztos csak elfelejtetted..
Sok finomság...De 6KG LISZT ? :eek2: Akkor volt mit enni ..
Én filmnézés közben mindig eszek valamit.
Apropó, milyen filmet nézel?
Most konkrétan az "Arcmás"-t nem valami nagy film.. de lusta vagyok a gépre feldugni az 1,5TB-os vinyót amin van 413 GB film...
Igen 6 KG. Mindennek 1 KG a beiglinek meg 2ő. Ma még egy kis tatár-bifsztek készült. A csatolmányban van róla egy kép. Ha érdekel a recept megoszthatom .
Hát, visszautasítom a receptet, mert én nem vagyok konyhamester, csupán az ilyen egyszerű kajákat szoktam elkészíteni, másba belekezdeni se merek..
Whöhöhö... Bővebben: Link
Köszönöm, éppen magyar videobol tanulok, csak sajnos az én kockám kínai, és nem lehet rendesen forgatni, ezért is került 150 pénzbe.. Van a padláson eredeti, holnap felmegyek, meg szerzek magamnak én ...
Osztálytársaim szórakoznak vele, van is valami leírás, ami alapján ki lehet rakni, de engem nem izgat. Leírás alapján könnyű, amikor megvan adva merre és hogy forgasd.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |