Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Már rég óta töprengek ezen, de nem értem: miért nem kap minden egyes felhasználó pl. egy jelképes 2 pontot minden "moderációt kérek" után, ugyanis ezzel segítünk a modiknak. Én mindig ezt teszem, segítek, ha tudok, és nem is azért kérdem, hogy a saját malmomra hajtsam a vizet, vagy valami,de szerintem járna. Úgy se bírom a pontokat a Tacskóba vagy a Hódosba beváltani ingyen tejfölre...
Most mindenkit esz a sárga irigység
![]() Én nem kérek "egyenlőre" még azt hinnék bárányhimlős vagyok. ![]()
Értem, de most komolyan gondoltam az előbb, amit fentebb leírtam... :yes:
Ui: most néztem, jól termelek. Pont egy éve aktívkodom HE-n, és 4002 HSZ-m van... ![]()
Okés. Ezt most kinyomtatom és a kettő szemöldököm közé laminálom, és indiai leszek, oké?
![]()
A pont gyűjtés azért ma már nem olyan egyszerű mint néhány évvel korábban. Kevesebb az új topic nyitása. Nem mintha szükség lenne rá. Ráadásul időben válaszolni kell még ha tudod is a megoldást. Mert ha megelőz valaki akár néhány másod perc különbséggel övé a pont. Nem hiszem ,hogy különösebb jelentősége lenne a pontok gyűjtésének. Ettől Te sem vagy kevesebb mint más :yes: és én sem érzem kevesebbnek magamat. Ha tudok segítek mint régen az úttörők pont nélkül is.
![]()
Igazad van, ezért írtam én is, hogy nem azért kell, hogy beváltsam tejfölre, csak meglehessen különböztetni azokat akik csak olvasni járnak, meg azokat akik segítenek is..
![]() Zoli bácsi igen, nem szeretsz írni... Ezért van 25000hsz-d.. ![]()
De te leszel a kiosztója...
![]() Amúgy lányokat nem tudnál osztogatni?! :pirul:
Akik csak olvasni járnak ide, ők a notórius topic nyitogatók. Szerintem a csak olvasók,százból kilencven kilencen azt sem tudják hol nézhetnének utána a pontjaidnak. Ennek az oldalnak is megvan a "magja". Akik ha személyesen nem is ismerik egymást,de nick névről tudják ki mivel foglalkozik,és mire képes. És fejben osztogatják a pontokat. Egyébként ha jól emlékszem a segítő hozzászólások után is "jár" pont. És.
![]()
Jó , ez lehet így van. Akkor hagyjuk a témát, inkább tereljük...
![]()
Így jó lesz? Bővebben: Link
Nézd végig érdemes!
Köszönöm a linket, már láttam a videot, csak YouTube-on !
![]()
A végén egy samsung LED TV reklám van gondolom ők támogatták a klip készítését.
![]()
Poros: hát jó, de gondolom akkor sem volt olcsó...
![]() Ricsi: Én még egyszer se keltem 11 előtt dec. 23 óta.. ![]()
Bár én nem próbáltam, de ígéretesnek tűnik.Bővebben: Link
Nagyon szívesen, remélem beválik.
![]()
Tisztelt Fórumozók!
Tudom, hogy ez nem a legmegfelelőbb téma amiben írok, de ezt sokan olvassák és ez most nagyon fontos lenne. Az egyik barátomnak készítek egy ajándék áramkört, amit szilveszterkor kapna meg. Minden megvan hozzá, csak egyetlen IC nincs. Itt Kecskeméten bejártam már az összes boltot, de egyikben sincs CD4026 vagy CD4033. Nem tudom valaki tudna-e nekem segíteni úgy, hogy valahol ahol lehet kapni szerezne és elküldené nekem elsőbbségivel postán, hogy még ideérjen addig. Mindent kifizetek postát,felárat...stb. Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!!
Ha elolvasod a hozzászólásodat, már ki is van emelve, hogy a HEStore -ban kapható. Továbbá a L@mex -től is rendelhető...
Azt tudom, hogy rendelhető ezektől, de mire futárszolgálattal ideérne az már késő. Szemben mondjuk egy elsőbbségi postai küldeménnyel.
A készletemben sajnos egyik fajta sincs. Viszont utánanéztem, és helyettesíthető 2 db IC-vel. 4516 és 4511 "sorbakapcsolásával". 4516 helyett lehet 4520-at is használni, természetesen megfelelő bekötési módban.
Nem értem?
![]() ![]() ![]()
Kecskeméten nézted a forrás elektronikába?
Sziasztok!
Kezdek bekrepálni, mert e szerint szépen csinálom a kockát: Bővebben: Link, be is rakom az elemeket a 2. lépésnél, a 2. sorhoz. Amikor már csak egy kockának nincs sárga "párja" és be akarom rakni, meg is teszem, majd mikor kész, mindig újra kettőnek nem lesz.. ![]()
Vigyázz, ha a kocka nem eredeti állapotban van lehet kirakhatatlan. Szétszedés alkalmával megesik olyan összerakás, hogy ne lehessen kirakni.
Rájöttem, én voltam hibás, csak elnézegettem a dolgokat, mert nem tanultam meg az 1. leckerészt rendesen. Amúgy a kockát most kaptam, és nem szedtem még szét..
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |