Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Érdekességek

Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006
Lapozás: OK   66 / 626
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Olyan mágikusan érdekes az a "halom ócskavas".... Számomra fokozza az élményt a "játék is. Ami nevezetesen a S.T.A.L.K.E.R. Ez egy erősen eltorzított kép, tele érdekes és veszélyes dolgokkal.. Szóval számomra érdekes az a hely
(#) zolika60 válasza eSDi hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Mondjuk egy sugárzó Lenin szobor látvány sem vonz annyira. De legjobban a vörös csillag közepéből ki álló keresztet ábrázoló tudathasadásos emlékmű tetszett.
(#) elektrorudi válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Nem lenne érdekesebb a fukusimai erőművet megnézni közelebbről? Mégiscsak egy exotikus országban van...
A minap mondták a TV-ben, hogy még nem kizárt az erőmű felrobbanása, így majd' egy évvel a földrengés után. Ha van egy kis szerencséd, még a robbanást is láthatnád élőben. Viszont tartok tőle, hogy a beszámolódat nem olvashatnánk...
(#) zoly15 válasza elektrorudi hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Az sem lehet rossz, csak ennek számomra nagyobb a múltja.. Sugárfertőzést itt is meg ott is össze lehet szedni.. sajnos ez a baj. 2010-ban be lehetett menni Csernobilba, de később ismét lezárták
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Kb 20 éve az oroszok csináltak róla egy filmet, "A Zóna" címmel. Annak idején este 11 körül vetítették le. Aki megtalálja valahol, nézze meg. Azt mutatja be, hogy hogyan mentek be az emberek "zsákmányért".
(#) Collector válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Sugárfertőzést nem lehet csak úgy 'összeszedni'. Persze aki hetekig kempingezik mondjuk a vörös erdőben, és mondjuk a hobbija az ásás, az nem lesz egészségesebb tőle.
(#) mineral válasza elektrorudi hozzászólására (») Dec 16, 2011 /

Nem vagyok egy atomtudós de szerintem azért (már) nem olyan nagy a baj , hogy elszálljon.Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Dec 16, 2011 /

Ez jó film lehet, ám sajnos sehol sem találom..
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 16, 2011 /

De a kutatásnak hála, készült egy új dokumentumfilm amit januárban mutatnak be
(#) elektrorudi válasza mineral hozzászólására (») Dec 16, 2011 /

Én sem vagyok atomtudós, de... 4-5 napja éppen az ellenkezőjét mondták a híradóban...
Az a baj, hogy az újságírók úgy általában elég nagy balfékek. Hülyeségeket írnak, minden tudás nélkül. Mi meg elhiszük: ezt is és az ellenkezőjét is. A hazugságokon rajtakapni nagyon nehéz őket, mert csak az veszi észre, aki valóban ért az adott témához.
(#) Mályi László válasza mineral hozzászólására (») Dec 16, 2011 /

Már akkor elszállt. Hogy mi a külömbség,Csernobil 1 reaktor Fukusima 2 reaktor Akkor vajon mért nem látszik Pervollal mosva Talán 100 év múlva elmondják A föld nevű bolygo akkori problémák fel"" sorolásánál""
(#) Mályi László hozzászólása Dec 16, 2011 /

Magyar országon van e félvezető gyár Magyar kézben,és hol. Előre is köszönöm a választ.
(#) Hp41C válasza Mályi László hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Tudtommal csak volt... a MikroElektronika Vállalat - MEV, de leégett és nem újították fel.
(#) vilmosd válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Sok kep Csernobilrol.Meg utibeszamolok.
(#) pucuka válasza Hp41C hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Volt a Tungsramban is, Gyöngyösön, de az sincs már.
(#) StefuPeti hozzászólása Dec 21, 2011 /

Ha Jedlik ezt tudta volna.Bővebben: Link
(#) zenetom hozzászólása Dec 29, 2011 /

Így kell panelt marni!
(#) kameleon2 hozzászólása Dec 29, 2011 /

Igaz trükk, de nagyon tetszik
repülő autó.
(#) kameleon2 hozzászólása Dec 29, 2011 /

Ezt láttátok már? Félelmetes. Főleg az emberek reakciói.
(#) sooty hozzászólása Jan 4, 2012 /

Az ilyentől tudok a falnak menni:Konnektor El bírom képzelni azt az intelligens, kommunikációra képes háztartási eszközt, amit standby-ban kilök magából az idióta konnektor. Éljenek a kenyérsütőgépek, hdd rekorderek, számítógépek és egyéb okos eszközök majd a zöld konnektor jól kihajítja őket. Milyen jó lehet egy ilyen a szekrény, vagy az asztal mögött...
(#) pucuka válasza sooty hozzászólására (») Jan 4, 2012 /

Igen és valószínűleg az az áramkör ami érzékeli a fogyasztást, és kilöki a dugót, az is fogyaszt.
(#) Hp41C válasza sooty hozzászólására (») Jan 4, 2012 /

Szia!
Zseniális!! Elképzelem, hazajövök szabadságról vagy csak a munkából és a "PumPing Tap" kilökte a hálózatból a kapunyitót, a garázsajtó nyitót. Kereshetem a kulcsokat, a kulcslyukat a sötétben, mert hajnalban az infravörös közelítésjelzövel szerelt reflektort áramtalanította. A lakásba belépve átesünk a mindenütt kidobott hálózati vezetékeken. A hűtőgépet, gázkazánt 10 percenként kellene csatlakoztatni a hálozathoz. Nem is beszélnék a router és egyéb számítástechnikai berendezésről, amivel pl. távolról tudnám szabályozni a fűtést - pl. érkezés előtt fél nappal takarékról normál fokozatra kapcsolni - de nem lehet, mert távozásom után 10 - 20 perccel már áramtalanította. Mindent egyesével vissza kellene dugni a konektorba, mire eljutsz az utolsóhoz, az elsőket már újra kilökte...

Ki használta már a ped-drive csatlakoztatásakor megjelenő "Fényképek nyomtatása" szolgáltatást ?? Az adott gépen nincs is nyomtató !!!

Kezd hasonlítani a MS hűtőszekrényre, ami interneten mindig telerendeli magát mondjuk fagylalttal, amit régebben sokat vettem, de az orvos eltiltott tőle. Amikor kidobod, máris megy a megrendelés. Fogyassz, fogyassz, többet, többet...

Találós kérdés:
Mennyi energiát lehet megspórolni télen, ha egy lakás összes izzólámpáját fénycsőlámpára cserélem?
(#) zolika60 válasza sooty hozzászólására (») Jan 4, 2012 /

Talán ezt is csak oda szereled fel ahova akarod? Vagy tévednék? Bár lehet hogy lesz egy EU szabvány ami kötelezővé teszi. :rinya:
(#) Hp41C válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 4, 2012 /

Na de csak le lehet szerelni valahogy.... Egy alkalmas pöcök, ami megakasztja a rugót... A magyar ötletes...
(#) zolika60 válasza Hp41C hozzászólására (») Jan 4, 2012 /

Rátolja a páncélszekrényt. Na ezt lökd odébb bakter.
(#) sooty válasza Hp41C hozzászólására (») Jan 4, 2012 /

Engem az bosszant, hogy ezt mint "zöld innovációt" díjra érdemesnek találták. Remélem a kilökött tápegységek mind a feltaláló kínai porcelánvázáján, levesében, szemüvegén fognak landolni
(#) Mybuster hozzászólása Jan 4, 2012 /

Egy ilyet be kell szerezni,húsvétkor hasznos! Egg-Bot Kit
(#) kameleon2 válasza Hp41C hozzászólására (») Jan 4, 2012 /

Sziasztok! A találós kérdésre:
Semmit, mert amit eddig az izzóid fűtöttek, most mással kell pótold A fénycsőlámpák megbízhatóságáról és dimmeléséről ne is beszéljek. A többire csak annyit: Az egyetlen MS termék a gépemen az XP (a linux mellett), az MSOFFice-t nem használom már 1998 óta. Néha röhögök a bugjain egyet és teszem a dolgom. Ha valami nem jó, nem kell megvenni. Egyébként a garázsajtó kérdés reális veszély, mert láttam már olyan "Intelligens ház"-at, ami kizárta a tulajt A konyhagépekhez annyit tennék hozzá, hogy eddig egyetlen jó megoldást sem láttam arra, hogy például hálózatról menjen az összes kütyün lévő óra - azaz ne kelljen egyesével állítgatni mindegyiket. Pedig műszakilag nem lenne túl bonyolult szerintem.
(#) vilmosd hozzászólása Jan 4, 2012 /

Esetleg ha valaki nagyon unatkozik. Es persze van sok penze.
(#) Mybuster válasza vilmosd hozzászólására (») Jan 4, 2012 /

Elképesztő! :eek2: Egyszerüen nem hiszem el!

Biztos sok szabadideje volt az illetőnek!
Következő: »»   66 / 626
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem