Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
De kár, hogy a képek ennyire életlenek.
Az viszont örvendetes, hogy valaki manapság rádiót épít, és azet nem egy cél-IC köré teszi! (A forrasztások minőségén még majd kell egy kicsit javítani, de gyakorlat teszi a mestert. Meg a Zoli3... )
Ez nagyon szuper! Csatlakozom én is Frankye véleményéhez: "igazi" rádiót csövekből és/vagy tranyókból kell építeni!
Ez már Hobbielektronika! :kalap: Rádiót építeni a mai világba... Dicséretes.
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat.
Nekem is tetszik, +1 pont a rádióépítés miatt!
Vén fejjel elmondhatom,hogy sok mindent építettem sikerrel,pedig nem is tanultam elektronikát,de rádiót soha nem sikerült működőképeset összeraknom.Ezért fogadd őszinte elismerésemet,gratulálok és további sok sikeres építést kívánok.
Végre elkészült a quadom, hatalmasat szól, a védelem még szórakozik, de majd megoldom. képek
Ejha! Szép, letisztult dizájn, rendezett belső, amjan "doncsós". Elismerésem!
Köszönöm. A dobozt nagyon megkedveltem, nagyon jól szerelhető ez az APT doboz, masszív és pont méret. BEAG-ék tudták, hogy ebbe quad fog kerülni egyszer.
Sőt! Anno a BEAG-os elektronikai szakkör-vezetőm mondta is, hogy lesz majd egy Donát nevű srác, az majd ebbe építi a Quad405-ösét! Csak akkor még nem hittem Neki...
Ott a falon az a bontó doboz nevű eszköz hogyan működik!? Ráteszed a NYÁK-ra és kiugrálnak belőle az alkatrészek? Egyébként tényleg jó dolog régi dobozokba építkezni.
Dehogy, belekiabálok, majd odatartom a nyákhoz, ettől megrémülnek az alkatrészek és általában balra elkezdenek kiugrálni, ezzel meg összekapkodom őket. Nagyon szeretem a beagos cuccokat, jól lehet belőlük építkezni nagyon.
Gratulálok.Nekem is régóta fáj a fogam egy quadra. Nagyon tetszetős darab ,de tőled ez nem meglepő mert a többi műved is igényes.
Nagyon köszönöm, jól esik. Egyébként, pontosan ahogy mondod, nekem is fájt már rá a fogam, volt nagyon régen quadom, még tizen pár évesen, nagyon szerettem, de mindig megszivatott, egyik fele elfüstölt állandóan, akkor nem értettem az elektronikához, akkoriban a javítás nálam abba merült ki, hogy kicseréltem az összes félvezetőt aztán vagy jó lett vagy nem, majd tavaj Moszkvai-nál egy összehasonlításos, meghallgatásos hallgatózáson hihetetlen torony magasan verte a quadja az összes erősítőt, a B5-öt, a hibridemet, talán még a HTA-t is, akkor eldöntöttem, építek egyet. Hihetetlen milyen csodás hangja van, pedig semmi különös nincs benne, mondhatnám azt is, hogy csak egy quad, de inkább azt mondom ez egy quad.
Szép lett mind a 2 , Zoli bácsi !
Hogy én is eláruljam: készül a levilágítóm , már a második. Már csak az elektronika van hátra, meg a Hangkártya 3.0-ám..
Nagyon szép lett mindkét alkotás. A K7-es burkolata tiszta rézből van? (Nem fog oxidálódni és megcsúnyulni?)
Aki tud az tud. Bár én sajnáltam volna a drága rézlemezt doboznak.
Nagyon klasszak, profi munka, egyetlen baj velük, hogy nem nálam vannak. Mi lenne ez a K7? még nem hallottam róla.
Bemenet választó és RIAA korrektor. Mint ahogy írva is vagyon.
Nagyon szép, példa értékű munka! Gratula! :kalap:
Profi munka mind a kettő, de mire is számíthattunk volna másra, Tőled?
Üdv Mindenkinek! Nemrég befejeztem a PICKit2-t volt egy kis gondom vele, a problémát a NYÁK-on kerestem, de a kivezető kábelemen volt a hiba, a kábelt ezelőtt JDM programozóhoz használtam más kiosztással. Köszönöm mindenkinek aki segített a hibakeresésben!
Nem rossz, de ahogy a fiúk nevezik, ez a takonyragasztó elrontja.
De a dobozolás nagyon jól sikerült. A feliratot mivel csináltad? Sima etikettcímke?
Sajnos a panelt már nem tudtam mivel rögzíteni, a dobozt hamarabb befejeztem mint a NYÁK-ot és amikor a NYÁK elkészült utánna kapcsoltam, hogy a távtartók nem jó helyen vannak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |