Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
De kár, hogy a képek ennyire életlenek.
![]() Az viszont örvendetes, hogy valaki manapság rádiót épít, és azet nem egy cél-IC köré teszi! (A forrasztások minőségén még majd kell egy kicsit javítani, de gyakorlat teszi a mestert. Meg a Zoli3... ![]()
Ez nagyon szuper! Csatlakozom én is Frankye véleményéhez: "igazi" rádiót csövekből és/vagy tranyókból kell építeni!
![]()
Ez már Hobbielektronika! :kalap: Rádiót építeni a mai világba... Dicséretes.
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat.
Nekem is tetszik, +1 pont a rádióépítés miatt!
![]()
Vén fejjel
![]()
Végre elkészült a quadom, hatalmasat szól, a védelem még szórakozik, de majd megoldom. képek
Ejha! Szép, letisztult dizájn, rendezett belső, amjan "doncsós".
![]() ![]()
Köszönöm. A dobozt nagyon megkedveltem, nagyon jól szerelhető ez az APT doboz, masszív és pont méret. BEAG-ék tudták, hogy ebbe quad fog kerülni egyszer.
![]()
Sőt! Anno a BEAG-os elektronikai szakkör-vezetőm mondta is, hogy lesz majd egy Donát nevű srác, az majd ebbe építi a Quad405-ösét! Csak akkor még nem hittem Neki...
Ott a falon az a bontó doboz nevű eszköz hogyan működik!? Ráteszed a NYÁK-ra és kiugrálnak belőle az alkatrészek?
![]() ![]()
Dehogy, belekiabálok, majd odatartom a nyákhoz, ettől megrémülnek az alkatrészek és általában balra elkezdenek kiugrálni, ezzel meg összekapkodom őket. Nagyon szeretem a beagos cuccokat, jól lehet belőlük építkezni nagyon.
Gratulálok.Nekem is régóta fáj a fogam egy quadra. Nagyon tetszetős darab ,de tőled ez nem meglepő mert a többi műved is igényes.
![]()
Nagyon köszönöm, jól esik. Egyébként, pontosan ahogy mondod, nekem is fájt már rá a fogam, volt nagyon régen quadom, még tizen pár évesen, nagyon szerettem, de mindig megszivatott, egyik fele elfüstölt állandóan, akkor nem értettem az elektronikához, akkoriban a javítás nálam abba merült ki, hogy kicseréltem az összes félvezetőt
![]()
Szép lett mind a 2 , Zoli bácsi !
![]() Hogy én is eláruljam: készül a levilágítóm , már a második. Már csak az elektronika van hátra, meg a Hangkártya 3.0-ám.. ![]()
Nagyon szép lett mindkét alkotás. A K7-es burkolata tiszta rézből van? (Nem fog oxidálódni és megcsúnyulni?)
Aki tud az tud.
![]()
Nagyon klasszak, profi munka, egyetlen baj velük, hogy nem nálam vannak.
![]()
Bemenet választó és RIAA korrektor. Mint ahogy írva is vagyon.
![]()
Nagyon szép, példa értékű munka! Gratula! :kalap:
Profi munka mind a kettő, de mire is számíthattunk volna másra, Tőled?
Üdv Mindenkinek! Nemrég befejeztem a PICKit2-t volt egy kis gondom vele, a problémát a NYÁK-on kerestem, de a kivezető kábelemen volt a hiba, a kábelt ezelőtt JDM programozóhoz használtam más kiosztással. Köszönöm mindenkinek aki segített a hibakeresésben!
Nem rossz, de ahogy a fiúk nevezik, ez a takonyragasztó elrontja.
![]()
De a dobozolás nagyon jól sikerült. A feliratot mivel csináltad? Sima etikettcímke?
Sajnos a panelt már nem tudtam mivel rögzíteni, a dobozt hamarabb befejeztem mint a NYÁK-ot és amikor a NYÁK elkészült utánna kapcsoltam, hogy a távtartók nem jó helyen vannak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |