Fórum témák
» Több friss téma |
Hali!
Nátrium-perszulfátot milyen boltokban érdemes keresni?
Vegyszerbolt József krt 65. vagy akár itt.
Rendben.akkor csak vegyszer és elektronikai boltban?
Vágülis, nekik vág a profiljukba.
Értem, köszönöm válaszod.
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy hol lehet kapni kétoldalas próbanyákot?
Sziasztok!
Olyan forrasztó pasztát, ami óntartalmú hol lehet kapni? A kínaiaknál persze találtam, de az hetek kérdése, mire megérkezik, s ha lehet idehaza kapni (biztos vagyok benne) akkor legalább a napokban hozzá tudnék jutni...
Szia!
Több helyen is kapni, pl. electronic.hu, HQVideo, HR Elektronika, ez utóbbinál a keresőbe írd a "forrasztópaszta" szót. Szerintem itthon csak nagyon drágán kapni, ehhez képest amit linkeltél szinte ingyen van (én személy szerint várnék rá ennyi pénzért).
Talán a HEStorban?
Bővebben: Link Igaz, az ára majdnem a duplája. Viszont, ha hozzáadod a vámot, szállítást stb...
Szia! 22 euró érték alatt nem kell vámot és áfát fizetni, a szállítás pedig ingyenes, így csak a pasztát kell kifizetni
Globiznál esetleg? Szintén kínai - román raktáron keresztül. Amit náluk vettem veszett olcsó, csak sajnos 10.000 Ft a minimum rendelés. Viszont 1/2 nap alatt a kezedben van.
Ha nem kell ezüsttartalmú, akkor kb. a tizedéért vehetsz víz-fűtés-szerelési szaküzletben, rézcsövek forrasztására használt pasztát.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Én is úgy láttam, hogy itthon veszett drágán adják (pl. amit a hestore-ból belinkeltetek az közel 20000Ft!!!).
Ezt a víz-fűtés szerelési szaküzlet dolgot megnézem, köszönöm a tippet!
Üdv.
Datel (USA) gyártmányú a HDAS-16MC tip. data acquisition ic-t, vagy megfelelőjét keresem. Hol kapható? Köszönöm.
Hello!
Ha ilyenre gondolsz nem olcsó mulatság! http://www.newark.com/murata-power-solutions/hdas-16mc/data-acquisi...0M8574
de ha pesten jársz a lomex a Leheluton van sréhen szemben a lehel piaccal egy sarok épület és ott az árlista is lényegesen olcsóbb mint ha neten kérdezed.mert az a diszkont bolt és az árat kisker áron adja meg plusz a szállítás.bocsi a tanácsért hali .oszkár
Szia.
Igen, sajnos olyanra. Egy panelt kell (kellene megjavítanom). De még azt sem tudom hol kapható. Köszi
Szia!
Nézd meg a hozzászólás dátumát is, amire válaszolsz! 7 év alatt már csak megoldódott a probléma, vagy már nem is aktuális...
Bocsi,hogy kicsit késve,de köszönöm a válaszod üdv.
Sziasztok!
Ismertek olyan webáruházat, ahol lehet venni jó ár/érték arányú tényleg napfény-fehér LED "izzó"-kat lehetőleg olcsó szállítással? Úgy vettem észre a napfény-fehér sok esetben meleg-fehér, és ritka az a hely, ahol van tényleg olyan. De ha mégis, akkor szinte biztos nincs kiírva, hogy mennyit fogyaszt, milyen színhőmérsékletű, hány lumen, hány fokos szögben világít.
Például :Én itt vettem és és itt láttam még. Az enyémek 6W-osak (3x2W) 45W fényegyenértékkel. A halogénnél egy icipicit zöldesebbnek tűnik, vagy inkább csak kevésbé sárgának a GU10-es változat. Nekem nagyon tetszik a fénye. Végre már lehet vele tényleg világítani is. Ha ma vennék, már lehet venni dimmelhető változatban is ugyanannyiért.
Sziasztok!
Ha valaki tudja, hogy hol lehetne bp-n beszerezni az alábbi alkatrészt. Öhm, valami helyettesitő is jó, egy 24V-os motort kapcsolgat. Ez van ráírva: 3NV04D EK828 És, ha minden igaz, akkor talán ez az adatlapja, amit csatoltam. Köszi
Szia!
Helyettesítőnek IPS022G-t írtak a gyártó honlapján. Ilyet a Lomex árlistájában találtam, de nincs készleten. Érdemes náluk érdeklődni e-mailben. Az eredetit sehol nem találtam meg.
Sziasztok
0,56 ohmos smd ellenállást keresek, tudja valaki honnan tudom kishazánkban beszerezni? Már több webshopot is megnéztem, de eddig sehol, egyedül tme-nél találtam de ott sincs raktáron. Esetleg ha lenne elfekvőben valakinek ilyen értékű 0805 vagy 1206-os méretben, 5-20db szívesen átvenném tőle Előre is köszi
Máshol kapható: Ide írd be, hogy 0R56
Köszönöm , ezt a webshopot még nem ismertem.
Bari |
Bejelentkezés
Hirdetés |