Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Piros riasztás, hadsereg, iskolabezárás, nem értem mi lett itt ebben az évben a szervekkel és a médiával?! 2010 februárjában 40cm-es hó hullott nálunk (Nógrád megye) de nem volt ekkora a hepaj..
Bővebben: Link én már csak ezt szoktam nézni, ebből nagyjából kiderül milyen idő van. TV - rádió és társai kizárva.
Szerk.: ha rákattintasz egy területre, akkor azt kinagyítja. Mzolee: az utóbbi pár évben divat lett bolhából elefántot csinálni, és mi más lenne ebben profi, mint a média.
Köszi, ez nagyon jó, el is mentettem. A bal felső sarokból is jön valami rettenet.
Bár ez már politika- mondja majd Köbzoli- de ezzel próbálják elterelni a valós problémákról a figyelmet. Ez divat lett : riogatni a népet.
Attól szerintem nem kell félni, mert nem jut el idáig.
Itt meg a Föld felhőképe látható. Szerk.: na igen, ez mérgesít a legjobban, hogy mekkora hatalom a média, és mire használják.. Na de tényleg ne folyjunk bele, mert köbzoli szeme mindent lát!
Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a főfoglalkozásuk az, hogy
az országot járva nőket fosztanak meg a szüzességüktől, akik fizetnek nekik azért, hogy először élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint szüzeknek tilos házasságot kötniük. (Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?)
A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie
a férjével, ha az első alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az aktust. (El tudod képzelni, amint az anyós néz közben...?) (Még mindig Guamon jár az eszem... Hogyan küldhetném el az önéletrajzomat?)
Nesze neked mínusz 30-40 fok. Nem panaszkodnak a hidegre pedig csaj is van köztük. Kedvenc sorozatom a tvben. Bővebben: Link
Szerintetek az baj, ha a 14 szem (1doboz) antibiotikumból az utolsó 2-3 darabot nem szedem be?
Más: a képen egy 16cm-es vonalzó látható.
Ejnye Tomika, milyen jó hó van ott :no:
Itt egy mikrométer sem esett...
Helyzetjelentés:
- az előbb kezdett el csak esni itt Bp-en, és körülbelül 0,3 mm-es átmérőjű pelyhek szállingóznak... nem lesz ebből még zöld riasztás sem. :no:
Hasonló véleményen vagyok...
Ráadásul, amit még nem értek, hogy sok budapesti kollégám is bevette ezt az egészet, és pénteken közölték, hogy azonnal mennek bevásárolni, merthogy a média szerint megbénul az egész világ, senki nem fog tudni még csak az ajtaján sem kilépni a 600 méter magas hótól... szóval jelentem, sikerült a médiának elefánt méretűre fújni a problémát. És hogy ne legyen túl sok hozzászólásom egymás után, mert köbzoli talán ezt sem szereti, sajnos egyet kell értsek nagy_hoho 1157794 számú hozzászólásával is.
Csak a Berettyó, de sokba kerülne idehozni.
Hát ez nagyon nagy. Nincs jobb annál, mint amikor riogatják a népet. De az a helyzet, hogy ha mindenki annyira nézné a tévét, mint én, akkor az összes tévé adó bezárna. Végleg. Én falusi gyerek vagyok, aki még a világvégét is túléli. Na jó vicceltem. De ez rávilágít arra, hogy aki mellőzi mindazt, amit rá akarnak dumálni, az már csak legyint az ilyen kijelentésekre.
Elvileg az is.
Viszont azóta is esik a hó, de nem is rendes pelyhekben hanem ilyen gizda szemekben, de mégis esett reggel óta megint vagy 4-5cm. Ráadásul a fél terrás winyóm is el kezdett rosszalkodni. Köbzoli: legközelebb nem veszek be antibiotikumot az biztos! Most se nagyon kellett volna, csak mondom hátha ettől jobban átvészelem a megfázást, meg úgy se szedtem még ilyet (legalábbis nem melékszem rá). Szerk.: kéne a járda alá szerelni fűtőszálakat, ami megolvasztja a havat és megszárítja aztán a járdát. Vagy sörkollektor által felmelegített levegőt keringtetni alatta...
Nagy hidegben aprón esik a ó, de itt kitartóan, nem mértem, meg van 30 centi biztos. Tegnap kellett vizsgára bemennem, katasztrófa mi van az utakon. Takarítsák, de mit ér, a szél teszi a dolgát. Havas úton hajtani meg, ... úgy is tudja, aki próbálta már.
Én most megyek keróval (csak szelíden, fék nélkül) a boltba, bár gyalog kéne, de ezt nem lehet kihagyni.
Nálunk már legalább 3 cm esett, és még esik! :wow1:
Az egész ház a bejárat előtt áll tanácstalanul. Ki merjünk menni? Mi van ha egy óvatlan mozdulattól megfagyunk? Ugyebár ez a mennyiség seperni már sok, lapátolni még kevés. Na meg a védőruha sem hiányozhat! (meg a védőital) Arra gondoltunk értesítjük a katasztrófavédelmet, jöjjenek segítsenek! (pontosabban: -Nehogymá én seperjem el! - mondta a házmester.) Viszont most látom, hogy lábnyomok is vannak a hóban. Lehet, hogy mások is élnek itt? És TUDNAK közlekedni! Vajon mi lehet az a jármű ami olyan két csíkot húz maga után. Valami vonatszerű lehet.... Aha a szomszéd megunta. Kimegy! Teletömtük a zsebét Zenetom antibiotikumával, biztos ami biztos!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy linkel egy csomó időjárással , éghajlattal kapcsolatos szólás-mondást? Én nem sokat találtam, és fontos lenne a suliba...
Ha annyira hó után sóvárogtok gyertek kicsit délebbre,már tiz perce nem esik,viszont ami lenn van az kereken 40 centi.
Az antibiotikumot szedd be az utolsó bogyóig és kerüld a tejet meg a tejtermékeket mert a kálcium hatástalanitja!
Az orvos érti a dolgát, csak a torkomat nézte meg, meg a szokásos megfázás tünetek voltak, ezért gondoltam arra, hogy nem lenne muszáj mindet bevenni.
De szerintem többet árt, mint használ ez a vacak
Szedsz mellé Normaflore-t vagy hasonlót? A dokik rendszeresen elmulasztják megemlíteni a szedését... Mert ha nem, akkor az antibiotikum kikészíti a gyomrot és bélrendszert sec perc alatt...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |