Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1800 / 3610
(#) nagy hoho hozzászólása Feb 3, 2012 /

Valamit nem értek a szél északról fúj a hó meg délről jön?
(#) Mzolee válasza Norberto hozzászólására (») Feb 3, 2012 /

Piros riasztás, hadsereg, iskolabezárás, nem értem mi lett itt ebben az évben a szervekkel és a médiával?! 2010 februárjában 40cm-es hó hullott nálunk (Nógrád megye) de nem volt ekkora a hepaj..
(#) zenetom válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 3, 2012 /

Bővebben: Link én már csak ezt szoktam nézni, ebből nagyjából kiderül milyen idő van. TV - rádió és társai kizárva.
Szerk.: ha rákattintasz egy területre, akkor azt kinagyítja.
Mzolee: az utóbbi pár évben divat lett bolhából elefántot csinálni, és mi más lenne ebben profi, mint a média.
(#) nagy hoho válasza zenetom hozzászólására (») Feb 3, 2012 /

Köszi, ez nagyon jó, el is mentettem. A bal felső sarokból is jön valami rettenet.
(#) nagy hoho válasza zenetom hozzászólására (») Feb 3, 2012 / 1

Bár ez már politika- mondja majd Köbzoli- de ezzel próbálják elterelni a valós problémákról a figyelmet. Ez divat lett : riogatni a népet.
(#) zenetom válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 3, 2012 /

Attól szerintem nem kell félni, mert nem jut el idáig.
Itt meg a Föld felhőképe látható.
Szerk.: na igen, ez mérgesít a legjobban, hogy mekkora hatalom a média, és mire használják.. Na de tényleg ne folyjunk bele, mert köbzoli szeme mindent lát!
(#) nagy hoho hozzászólása Feb 3, 2012 / 1

Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a főfoglalkozásuk az, hogy
az országot járva nőket fosztanak meg a szüzességüktől, akik fizetnek
nekik azért, hogy először élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint
szüzeknek tilos házasságot kötniük.
(Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?)
(#) nagy hoho hozzászólása Feb 3, 2012 /

A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie
a férjével, ha az első alkalommal az anyja is jelen van, hogy
tanúsítsa az aktust. (El tudod képzelni, amint az anyós néz
közben...?)

(Még mindig Guamon jár az eszem... Hogyan küldhetném el az önéletrajzomat?)
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 3, 2012 /

Rágógumi, az nem.
(#) 20sz Jófiú válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Nesze neked mínusz 30-40 fok. Nem panaszkodnak a hidegre pedig csaj is van köztük. Kedvenc sorozatom a tvben. Bővebben: Link
(#) zenetom hozzászólása Feb 4, 2012 /

Szerintetek az baj, ha a 14 szem (1doboz) antibiotikumból az utolsó 2-3 darabot nem szedem be?
Más: a képen egy 16cm-es vonalzó látható.
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Ejnye Tomika, milyen jó hó van ott :no:
Itt egy mikrométer sem esett...
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Helyzetjelentés:

- az előbb kezdett el csak esni itt Bp-en, és körülbelül 0,3 mm-es átmérőjű pelyhek szállingóznak... nem lesz ebből még zöld riasztás sem. :no:
(#) Norberto válasza Mzolee hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Hasonló véleményen vagyok...

Ráadásul, amit még nem értek, hogy sok budapesti kollégám is bevette ezt az egészet, és pénteken közölték, hogy azonnal mennek bevásárolni, merthogy a média szerint megbénul az egész világ, senki nem fog tudni még csak az ajtaján sem kilépni a 600 méter magas hótól... szóval jelentem, sikerült a médiának elefánt méretűre fújni a problémát.

És hogy ne legyen túl sok hozzászólásom egymás után, mert köbzoli talán ezt sem szereti, sajnos egyet kell értsek nagy_hoho 1157794 számú hozzászólásával is.
(#) janikukac válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Itt már 30cm van, és még esik.
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Csak a Berettyó, de sokba kerülne idehozni.
(#) jani1987 válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Ez mintha műholdas kép lenne.
(#) jani1987 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 4, 2012 / 1

Hát ez nagyon nagy. Nincs jobb annál, mint amikor riogatják a népet. De az a helyzet, hogy ha mindenki annyira nézné a tévét, mint én, akkor az összes tévé adó bezárna. Végleg. Én falusi gyerek vagyok, aki még a világvégét is túléli. Na jó vicceltem. De ez rávilágít arra, hogy aki mellőzi mindazt, amit rá akarnak dumálni, az már csak legyint az ilyen kijelentésekre.
(#) jani1987 válasza Norberto hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Csak nem tolómérővel mérted le?
(#) zenetom válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Elvileg az is.
Viszont azóta is esik a hó, de nem is rendes pelyhekben hanem ilyen gizda szemekben, de mégis esett reggel óta megint vagy 4-5cm.
Ráadásul a fél terrás winyóm is el kezdett rosszalkodni.
Köbzoli: legközelebb nem veszek be antibiotikumot az biztos! Most se nagyon kellett volna, csak mondom hátha ettől jobban átvészelem a megfázást, meg úgy se szedtem még ilyet (legalábbis nem melékszem rá).
Szerk.: kéne a járda alá szerelni fűtőszálakat, ami megolvasztja a havat és megszárítja aztán a járdát. Vagy sörkollektor által felmelegített levegőt keringtetni alatta...
(#) KTobi válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Nagy hidegben aprón esik a ó, de itt kitartóan, nem mértem, meg van 30 centi biztos. Tegnap kellett vizsgára bemennem, katasztrófa mi van az utakon. Takarítsák, de mit ér, a szél teszi a dolgát. Havas úton hajtani meg, ... úgy is tudja, aki próbálta már.
(#) zenetom válasza KTobi hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Én most megyek keróval (csak szelíden, fék nélkül) a boltba, bár gyalog kéne, de ezt nem lehet kihagyni.
(#) Rober_4 válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 / 1

Nálunk már legalább 3 cm esett, és még esik! :wow1:
Az egész ház a bejárat előtt áll tanácstalanul. Ki merjünk menni? Mi van ha egy óvatlan mozdulattól megfagyunk? Ugyebár ez a mennyiség seperni már sok, lapátolni még kevés. Na meg a védőruha sem hiányozhat! (meg a védőital) Arra gondoltunk értesítjük a katasztrófavédelmet, jöjjenek segítsenek! (pontosabban: -Nehogymá én seperjem el! - mondta a házmester.)
Viszont most látom, hogy lábnyomok is vannak a hóban. Lehet, hogy mások is élnek itt? És TUDNAK közlekedni! Vajon mi lehet az a jármű ami olyan két csíkot húz maga után. Valami vonatszerű lehet....
Aha a szomszéd megunta. Kimegy! Teletömtük a zsebét Zenetom antibiotikumával, biztos ami biztos!
(#) janikukac hozzászólása Feb 4, 2012 /

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy linkel egy csomó időjárással , éghajlattal kapcsolatos szólás-mondást? Én nem sokat találtam, és fontos lenne a suliba...
(#) AZA válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Ha annyira hó után sóvárogtok gyertek kicsit délebbre,már tiz perce nem esik,viszont ami lenn van az kereken 40 centi.
(#) AZA válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Az antibiotikumot szedd be az utolsó bogyóig és kerüld a tejet meg a tejtermékeket mert a kálcium hatástalanitja!
(#) zenetom válasza AZA hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Az orvos érti a dolgát, csak a torkomat nézte meg, meg a szokásos megfázás tünetek voltak, ezért gondoltam arra, hogy nem lenne muszáj mindet bevenni.
De szerintem többet árt, mint használ ez a vacak
(#) Norberto válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Nem, jó a szemmértékem.
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Szedsz mellé Normaflore-t vagy hasonlót? A dokik rendszeresen elmulasztják megemlíteni a szedését... Mert ha nem, akkor az antibiotikum kikészíti a gyomrot és bélrendszert sec perc alatt...
(#) Ricsi89 hozzászólása Feb 4, 2012 /

Létezik olyan Xp, ami nagyon minimális, semmi extra nincs benne? Egy olyan gépre kellene, ami csak 1 funkciót látna el, teljesen buta grafikus felület, stb. Tehát minél kevesebb erőforrást használjon.
Következő: »»   1800 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem