Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1801 / 3610
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Nem, de nem akarok már költeni, főleg hogy már bő a felét beszedtem. Ráadásul olvastam, hogy ilyenkor a gyümölcsök se tesznek jót.
(#) poros válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Idézet:
„a torkomat nézte”
. Nálunk ez már komoly vizsgálatnak számít házi orvosunk részéről.

Idézet:
„nem akarok már költen”
. Az egészségedet csak többre becsülöd mint az a néhány száz forint.
A normaflór amit Norberto ajánlott szerintem egy csodaszer ilyen esetben.
(#) zenetom válasza poros hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Ebben igazad van, de hétfőn fog elfogyni a gyógyszer.
Utána lesz értelme bevenni ezt a normaflort?
Szerk.: ez a nyamvadt gyógyszeripar (meg minden), láncreakció szerűen venni kell egyik terméket a másik után.. Mivan ha a Normaflor után is venni kell még valami csodaszert? :no:

A legjobb lenne ha a gyógyszer "mellett" szednéd.
Ez ha jól tudom valami "homeopátiás gyógyszer". Ez után és mellett nem kell semmit szedni. Amúgy én sem vagyok híve a gyógyszernek , de ha beteg az ember elkerülhetetlen a használata.
(#) zenetom válasza poros hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Viszont már szombat délután van. Szóval hétfőig várni kell.
(#) vilmosd válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Ajanlanek egy hatasos es termeszetes gyogyszert: Egy kis uveg (bebieteles uveg) mezben 4-5 gerezd aprora vagott fokhagymat beletenni, majd egy-egy kaveskanallal bevenni naponta 3x. Torokgyulladasra, megfazasos tunetekre hatasos gyogyszer.
(#) zenetom válasza vilmosd hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Tudom, általában ezt a módszert szoktam alkalmazni, de most muszáj volt orvoshoz menni, mert elég "gatyául" voltam és az igazolás meg nem jön létre magától, és gondoltam hátha jó lesz ez a gyógyszer... Na de mostmár mindegy.
(#) SzAndras00 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Szia, itt írnak róla, de hogy hol lehet beszerezni, azt nem tudom. Lehet, hogy a pirate bay tud segíteni
(#) idlob válasza zenetom hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Normaflore - nem is túl nagy túlzással - a natúr joghurt szintjén van. Egyébként ha nincs panaszod - a székleted rendben - akkor nem sokat használ, bár nem is árt.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

És a normaflort meddig szedted? És utána minden rendbe jött?
(#) Norberto hozzászólása Feb 4, 2012 /

Múlt héten, autózás közben hallottam ezt a baromi jó dalt először, amit most ajánlok:

Keresztes Ildikó - Balázs Fecó: A csönd éve volt
(#) AZA válasza vilmosd hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Egy kis helyesbités:a fokhagymát nem belevagdosni hanem törni kell.Az a bizonyos baktériumölő anyag (allicin) nyomás hatására aktivizálódik benne,úgyogy törni,vagy rágni kell,ezmelett a kinai fehérhálós foghagyma fabatkát sem ér,tehát irány a piac haza termékért.
(#) poros válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Penicillin érzékenység?
(#) vilmosd válasza AZA hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Biztos jobb torve. En igy hasznalom mar sok eve, es igy is hatasos.
(#) Dodi_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Igen létezik. Egyszerűen csak feltelepíted és mindegyik olyan buta ahogy van! A bővítményeket nem rakod hozzá, nem lépsz fel a hálózatra akkor nem is akar frissíteni, de ha nagyon akarod megkeresek neked egy honlapot, ahol totál le tudod butítani az xp-t!
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Pedig jó régi. Még az öreg Tipóban hallgattam sokat, amit hat éve adtam el.
(#) Gafly válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

Taknykór (csak hogy osszam itt az eszet)
- Van ugye a vírus, a mi torokgyulladást és az influenzát okozza.
Első körben arra nincs orvosság (kivéve a láz, mert az használ mint természetes védőreakció). Meleg tea, ne mászkálj a hidegben és ne menj dolgozni hogy ne terjeszd a ragályt. Az nem bizonyított hogy feküdni kell, bár ha nagyon vacakul vagy, úgysem számbázol egész nap... Ilyenkor folyik ugyan az orrod, de víztiszta az orrválladék.
- Második körben bakteriálisan felül fertőződik, ekkor lesz az orrválladék (takony) sárga/zöld. Erre szokás antibiotikumot felírni (vagy ennek megelőzésére). Ha már elkezdted szedni az antibiotikumot, akkor be kell szedni az egész kúrát!!! A létező legrosszabb dolog amit tehetsz, az az, hogy beszedsz pár szem antibiotikumot és lázcsillápítót és utána abbahagyod (mert már jobban vagyok). Emiatt vannak egyre többen a "semmire nem ragáló" baktérium törzsek...
Ugyanakkor sajnos az antibiotikum kiiirtja a bélflórában élő hasznos bacikat is (lásd fosás). Ezeket pótolja a kefír/Normaflore, stb...
(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 5, 2012 / 1

Gafly csupán azért címezte neked,mert 15 év után már biztosan nem emlékszel arra mit is kell csinálni ilyen esetben. Csak felkészítés minden rossz szándék nélkül.
Hátha! Vagy inkább nátha? :hide:
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Feb 5, 2012 /

Sziasztok offlájnok.

Azt szeretném kérdezni tőletek, akinek van tapasztalata, hogy milyen mobil internetet érdemes vásárolni?
Az igények: Skype üzenet küldés, ritkábban hívások, oldalböngészés (fórum, blog, híroldalak, időjárás), esetlegesen jutyúb filmek nézegetése, e-mail, letöltések mind ezt androidos telefonnal.

Ebből az adódik, hogy a korlátlan internet előfizetésre lenne szükségem amit köztudott nem az.

Melyik szolgáltatóval a legkényelmesebb az e fajta "korlátlan csomag"? Természetesen a lefedettséget nemnézzük, mert ahol az igény felmerül(-t) ott minden esetben van lefedettség.

Köszönöm a segítséget mindenki részéről a témával kapcsolatban.
(#) pucuka válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

Ha Skypot is akarsz használni, akkor az a szolgáltató előnyös, amelyiknek van korlátlan csomagja. Én egyszer bekapcsolva felejtettem, seperc alatt megette a 3 GB -omat.
(#) jani1987 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

Milyen géped van? Mert nekem telepítőből nincs hiány. 3 windows-os és 3 linuxos telepítőm van.
(#) _ampervadasz_ válasza pucuka hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

Szia Pucuka.

Ezért is mondtam, hogy minden esetben szükségem, van a korlátlan csoamgra, csak az a jó kérdés, hogy melyik szolgáltatóét érdemes választani.

Ismert szolgáltatóknál az viselkedési norma, hogy jelentős tranzitterhelésnél a szolgáltató jogosult a sávszélesség csökkentésére, ezzel tehermentesítve tranzitvonalat. Igen csak az nincsen definícióba öntve hogy mi minősül "jelentős adatforgalomnak" így a szolgáltató, már egy mail nézegetésre is mondhatja, hogy jelentős terhelés.

Ez leginkább az online rádiónál tud jelentős lenni, mert ott általában 128k a stream szerverrel a kapcsolat ha nem többi.
(#) tiggersoft válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

Korlátként én csak a júpíszí-ét tudom(tapasztalatbol) ahol 3 hónap átlaga nem haladhatja meg a 300GB-ot. Ez alól a legkisebb-start csomagjuk kivétel ahol 5GB.
(#) pucuka válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

A helyzet az, hogy a lefedettséget lehet reklámozni, a forgalmi bővítés kemény pénzbe kerül. Inkább beírják a szerződésbe, hogy korlátozhatják, mert akkor nem reklamálhatsz. A "korlátlan" csomag, meg csak azért van leginkább, mert az adatforgalmat mérni, számlázni az előírások miatt nagyon nehéz, és költséges, inkább nem is számlázzák. Aztán ha valaki Heavy user, azt korlátozzák, hogy azért más is hozzáférjen. Azt a szolgáltatót válaszd a korlátlan csomag mellé, akinek a (3; 3.5 G) bázisállomása a legközelebb van.
(#) pucuka válasza tiggersoft hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

Mobil internet a júpíszínél? Én még nem tudok róla.
(#) _ampervadasz_ válasza pucuka hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

Nem vagy egyedül, na meg 500GB?!
Ez műhódos internet lesz.

Jut eszembe, aki szereti a flippert, de nem tud a szakmától elszakadni még a játék idejére sem, az próbálja aki a csatolt fájlmellékletet ami internet elérés nélkül is fut.
A játék flash alapú, társítás szükséges, valamelyik böngészdéhez (Adobe Flash Palyer bővítmény szükséges).

Pinball.swf

(#) tiggersoft válasza pucuka hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

Bocsi, átsiklottam a mobil szó felett... :hide:
(#) SzervízMacska válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

A voda kiesik, mert nem támogatja a voip alapú kommunikációt. Nekem t-s van, ezen hibátlanul menne a skype, de mivel nagyon fogta a telót, töröltem. Meggyőződésem, hogy minimum duál proc és 1GB RAM kell hozzá. Javaslom helyette a viber nevű alkalmazást, igaz, ezzel csak hanghívás és üzenetküldés bonyolítható, de nem igényel nick nevet, mert hívószám alapján azonosít. Ráadásul csak 6 megát eszik, nem fogja a telót. A pannonos netet nem ismerem. Nálunk, a westelnél egy 4 gigás csomag egész hónapra kitart, nincs túlforgalmazási díj, csak sebesség korlátozás. Ám ha elfogy, plusz díjért lehet venni plusz gigákat.
(#) _ampervadasz_ válasza tiggersoft hozzászólására (») Feb 5, 2012 /

Semmi probléma nincsen ezt gondoltam.
Következő: »»   1801 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem