Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Nekeeeeeem van bibibíííííííííí. Vaterán vettem. A portartálya tele volt, nem indult el, kiürítettem, kimostam, megszárítottam, azóta hibátlan. Fel kéne küldeni a déli sark fölé egy léggömbön, két nyomtatással betömné az ózonlyukat.
Persze ne ízéj má tényleg?
Jó neked Azt a kis port kibirod.
Meguntam, hogy a tintások állandóan beszáradtak. Az egyiket meghagytam lapscannernek. Mondjuk a cégnél meg vadi új konica minolták vannak. Lassan nehezebb lesz fekete fehéret találni mint szinest.
Na ne offoljunk, kéne az a link ami inverzé konvertája a pdf-et és közben nem tolja el a vektorosságát.
Idézet: „Mit csináltál? Semmi változás.” Mellényúltam én is a Foxit-tel... Ez viszont jó. Photoshop, de nem én csináltam. Itt írnak róla
Bármilyen hozott pdf-ből csinálok bármilyen pdf-et. (pozitív/negatív) Segítek szívesen.
Ez azért nem olyan vészes feladat.
Belvasod Photoshopba, CTRL+I és már kész is.
Valahogy úgy...
Elküldtem olyan helyre, ahol használnak Photoshopot
Nem vészes, ellenben nem is nagyon használható... Csak "kicsit" pixeles.
Amit én raktam fel, az kicsit más (jópdf.jpg)
Ez egyáltalán nem jó. Ez nagyon rossz minőség. Corel X3-al meg lehet oldani úgy, hogy vektoros maradjon.
72 dpi-s.
Mindössze a technikát írtam le, és egy példát küldtem.
Megcsinálhatnád 183627452649674521843 dpi-ben is, hogy jobb legyen.
A vektoros sem Photoshopban készült, hanem Illustratorban. Elnézést, senkit nem akartam félre vezetni.
Értem, csak a technika is rossz, ha a végeredmény pixeles. Akármilyen is a felbontás. Nem vitázni akarok, csak a tényeket írom le.
TEJÓATYAÚRISTEN! Lenyűgöző látvány!
Én is rendeltem volna,csak sajnos a pénztárcám nem engedi meg, hogy annyit rendeljek, hogy a postával együtt is megérje. Pedig jól jött volna.
Üdv!
Szia!
Bárcsak nekem is ennyi lenne! De erről csak álmodhatok. Igazából nem is kell nekem ennyi, 14 éves vagyok (leszek pár hét múlva), eddig 2 darab 30X20 cm-es NYÁK-ot használtam el. Üdv! Balázs
Nem is az övé mind. Ez az az adag, amit közösen rendeltek a fiúk.
Szia!
Akkor nem vagyok jól tájékozott. De akkor is elég fura látvány ennyi NYÁK-lapot látni egyszerre. Üdv! Balázs
Ez nem fura, hanem rémisztő. Ezt ugyanis le kellett sarabolnia nagy méterszer méteres lapokból.
Ez nem az övé. Közösen rendeltek a srácokkal, mindössze a bolti ár negyedéért..
Üdv! Az a kérdésem lenne, hogy egy adott panelon a rézfóliát, hogyan lehetne megvastagítani, hogy a nagyobb áramokat is bírja. Mellékeltem, hogy melyik kapcsolásról lenne szó.
Köszi!!
Szerintem ezen módosítani nem lehet. Újat kell rajzolni.
Vastagon befuttatod ónnal. H csak fél mili vastag az cirka 20*os vastagságot jelent a 35 mikronos rézréteggel szemben.
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy mennyivel éri meg jobban ha veszek P20-at és saját magam fújom le a panelt mint ha már az előre bevont panelt veszem meg? Lehet hülye kérdés de nem tudom hogy befektessek e P20-ba mert hát nem 1 olcsó dolog, legalábbis számomra. Előre is köszönöm a válaszokat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |