Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Van egy "használható" módszer.
Most próbáltam. Kell hozzá egy .PDF-be mentett nyák rajz, egy teljes értékű acrobat. Edit-preferences-accessibility-dokument colors options Itt replace document colors pipa change the color of lineart as well as text pipa. A fölötte lévőből pipa ki. A page background-nál és a document text-nél felcseréled a szineket és egész használható lesz.
Próbáld kinyomtatni és meglepődsz.
Aztán mér ilyen szemét ez????
Mert ott csak a megjelenítést tudod állítani. Ez van. Én is végigjátszottam ezt, tudom. Először hurrá, utána pofára esés.
Egy ilyen pixelesről szerencsére lehet csinálni. Képként ki kell venni, negatívvá tenni és mehet vissza. Egy vektoros PDF-el (amiben normális esetben van a nyákterv) sajnos nem.
Itt láthatók a képpé konvertálás hibái. Mondjuk eleve nem kétszínű:
Eagle szerkesztőhöz van megoldásom két lépésben.A CAM feldolgozóval készített inverz PS képfájlt ezen az oldalon fordítom PDF-be.
http://www.stuffedcow.net/ps2pdf
És nincs több billentyűd, vagy hely a monitorodon?
Nem értelek?
Nincs hiba ha az eredetit is ki nagyítod 1200 as felbontásba ott is megtalálod ugyan ezeket a hibákat.
Mert mint mondtam az eredeti is pixeles. Egy normális nyáktervező vektoros pdf-et gyárt, azt nagyíthatod 96782321321213621 milliószorosára is akkor sem lesz pixeles.
Nem az a baj, hogy az inverz ps-ből nem tud pdf-et csinálni! Ezt már százszor leírtam hogy így kell eagle-ból negatív pdf-et csinálni!
A baj az, hogy adott pdf-ből kell neki negatív pdf, úgy hogy ne pixelesedjen ki.
Igen igazad van erre is van megoldás , bár nem tudom az Attila86féle Pic es nyák hogyan készült .Én az ó nyáktervét próbáltam , ja és a telefóliás részeket kihagytam bocs.Ha esetleg neked lenne olyan pdf fájlod , akkor szívesen megpróbálnám , ha nincs ellenedre.
Van egy 1000 éves negatívom, csinálj belőle pozitívat.
Bocsi,hogy nem olvastam végig az összes hozzászólásodat - én is az általános invertálásra keresem a megoldást.
Van egyébkén egy vektormagic nevű progi az ha jól emlékszem tud a képekből vektoros állományt gyártani.
Na szóval egy részlet , meg még egy kicsit nagyobbra is csináltam , tehát 2x nagyítást lehet csinálni mint az eredeti , de akkorában már azért tényleg meglátszik 6400x2 De marha vagyok az inverz kép kell bocs pill.
Lehet finomítani a beállításokon lehet akkor jobb eredményt hoz ez most automata volt:
Egy pixelesből a foxit pdf editorral fél per alatt lehet inverzet csinálni, de a vektorossal azzal sem.
Amúgy tényleg sokat számít az eredeti rajz, hogy miből mit akar az ember csinálni.
És egyébként ??Milyen lett?Na közbe meg lett a foxit eredménye, bár én nem használtam ezt a nevű programot.De lehet így jobban fog tetszeni.
Már bocsi de ez az eredeti. Mit csináltál? Semmi változás.
Alakul ez , de ne ragadjunk le szerintem ennél a nyáknál.Én már annyit csináltam ebből , hogy lassan ezzel fogok álmodni.Igen pixeles , de mekkora is a méret? Nagyon nagy Óriási, és még nagyítható, ezért írtam , hogy már akkorában meglátszik igen. A színezést most ne nézd, az csak dekor.
Pixeles.
A nyomda 5600DPI-vel dolgozik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |