Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A kivezérlésjelző alapötlete pedig INNEN származik
Csak a készlet erejéig, mi? Nemtom mikor fogy el az a sok tízezer darab...
Ilyenem nekem is van: Bővebben: Link :beka3:
Nem semmi egy látvány, ugye? - tervbe van véve, hogy készítek egy URH vevőt EM84-es hangolásjelzővel, fadobozban és hozzá applikálom ezt a kijelzőt...
Amikor én vettem, még 38 darab volt. Most, ha jól látom 21. "Sok tízezer"??
Az egyik kedvenc ukrán webshopomban lehet 250-essével venni, és ilyen pakkból több mint 20 van elérhető (ez több mint 5000db, és csak az egyik bolt...)
Egy elérhetőséget ha adnál, megköszönném.
[OFF]Már meg is rendeltem, köszi
Nagyon szívesen! (Nem is értem, miért nem ukrán webshopból rendeltél 250 darabot...)
Gyönyörű!!!!!! Azt hiszem, egy ilyet készítek, ha olcsón sikerül beszereznem pár tucat csövet!
Üdv!
Csináltam egy ilyet. Bár a progi még nincs teljesen kész. procc: AT90CAN128@16MHz ledmeghajtó: 3 x TLC5947 2x24 RGB led a két oldal külön is vezérelhető. a tápot egy LTC3440 szolgáltatja. 3 db AA elemről max 200 mA-t eszik, ha mindkét oldal 100%-os kitöltéssel fehéren világít. USB: TUSB3410 Bootloaderrel frissíthető a firmware és a szabad flashbe saját képeket lehet tölteni. Sajnos csak palettás színt tud használni, mert a framebuffer nem férne el a 4 kB ramban. (esetleg ha valakinek van jó ötlete az ne tartsa magában ) A flashbe töltött képek sima 8bites színpalettás 128x24-es bmp képek.
Húúú apám, ez nagyon komoly project! Gratula Ez még egy új örület is lehetne a mai modern társadalomba!
Nem gyenge!
Ne lepődj meg, ha egy két hummer tulaj megkeres, hogy csinálj ilyet a felnijére, a lényeg, hogy vizálló legyen
Szerintem nagyon kafa!
Egyszer én is akarok valami hasonlót a cangámra építeni, megérdemelné, annyira komoly. Városlátogató tempóhoz tök ideális ez a kütyü. Biztos rendesen megnéznék a turisták...
Ez nagyon ott van!
[OFF] Vagy inkább jég-álló?
:O Ez igen!!!
Tetszik nagyon Ügyes Biztos megnéznek vele az utcán
Na a színeket is sikerült valamennyire belőni.
Itt is csak annyit tudok írni, hogy le a kalappal. :kalap:
NYÁK-ot mivel tervezted?
Szerbusztok.
Régebben valaki épitett egy hat ledes rendör villogot PIC-el.Nem találom sehol segitenétek? Üdv majorka
Szép nagy fültágítód van hallode! Hanyas?
Ha erre gondolsz, ez attiny, nem pic
Bővebben: Link
Üdv! A napokban én is készítettem egy stroboszkópot ! A kapcsolást innen töltöttem le Stroboscop ! Az alkatrészek beszerzésében nagy segítségemre volt JZoli aki kisegített engem 200 LED-el meg néhány ide illő alkatrészekkel! A kapcsolás módosítva lett Huba javaslatara !A nyákterv megtervezését és a panel kivitelezését jómagam készítettem!
Üdv:Levente
Nagy májer vagy apám Tényleg le a kalappal.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |