Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én 10V 2A adományozok neki, és lesz ami lesz.
Norbertonak: Korábban már felhozódott a betegséged kapcsán, hogy aki teheti, az az orvosokat kerülje. Én ezt teszem már régóta. A gyógyszer ott van a határba ingyen, adómentesen.
Ezért igyekeztem rövidre fogni a témát.
Jó éjszakát mindenkinek, holnap vár a munka.
A Tisza-tavon ma rendezték a második jég túrát, több mint száz fő részvételével. A képen a túrázók egy csoportja látható. Akadtak olyanok akik nem szeretnek gyalogolni, ők másképpen közlekedtek.
Igen, azt hiszem, pont akkor voltam megfázva, amikor beszéltünk itt a Normaflore-ról, meg hasonlókról. 1 hete nagyjából. Orvost akkor én se láttam, hiszem nem volt semmi komoly bajom szerencsére. Amennyire tudtam, kikúráltam magamat önerőből, a szokásos házi praktikákkal. 3-4 napig nem volt jó közérzetem, de mára simán elmúlt, még 1 picit köhögök, ozt ennyi.
A határba ingyen, adómentesen lévő dolog alatt a levegőt érted?
Gondolom a gyógynövényeket. És a szilvapárlat alapanyaga is ott leledzik.
Azok két tengelyesek ezek meg három!
http://thepirata.com/wp-content/uploads/2009/04/mini_hummer_02.jpg Itt egy igazi mini:
Inkább az előbbi.
Az utóbbit nem kockáztathattam meg, mivel ügyeletes voltam egész héten az egyik gyógyszergyárban. Szóval ilyenkor bármikor hívhatnak, és ha nagy gond van, autóba kell ülni és irány javítani. Meg aztán a munkanapok egy része is általában valamelyik gyógyszergyárban telik, vagy indul, és a portákon rendszeres a szűrővizsgálat. Ha bárkinek is alkoholt mutatnak ki a vérében, vagy egy minimálisat is kimutat a szonda, azonnal kitiltják a gyárból, úgyhogy nem érdemes cicózni ezzel.
Én már nem dolgozom így bármikor gondolhatok az utóbbi gyógyszerre. Mert valóban az.
Volt Jugoszlávia is, meg Szerb Királyság...
Az is. De sajnos csak volt.
Azám mekkora élményben volt részem: Ma Szegedről jöttem busszal, ami Szabadkáig megy, ami 30km-re van Horgostól a falumtól. A lüke sofőr nem ment be a faulba, elment tovább az autopályán, és már nem bírt visszafordulni. Szóval elvitt Palicsra, ami 25km Horgostól,és saját költségen utaztam vissza a faluba. Persze csak forintom volt, azzal nem lehetett fizetni, szóval hálás vagyok azoknak az embereknek, akik kifizették az út felét. Szerencsére vannak még ilyen emberek.
Nagyapám Csantavéren született. Akkor még az volt. A buszjegy árát meg miért nem a sofőrtől kérted el? Vagy a buszpályaudvar diszpécserétől? Nem végzi rendesen a munkáját és te kell, hogy mások jóindulatára szorulj. Az persze örvendetes, hogy vannak segítőkész emberek is.
Király! Ilyen járgány nekem is kell!
Akkor részben nem túl messzi vagy ! Csantavér kb 50-60km. lehet tőlem.
Nem akartam cirkuszolni, elég tahó ember volt. De az utasok is mondták, hogy elkérhettem volna. Nem akartam.
Tudom, hogy közel van hozzátok, azért is írtam. Mondjuk én már jó messze lakom onnét. Az a baj azzal ha nem "cirkuszolsz" a sofőrrel legközelebb sem figyel oda, aztán megint mehetsz körútra.
De máskor fel sem szállok erre a buszra. Ez is véletlen jött így ki. Máskor mindig vonatozok, vagy autóval megyek.
Az is megoldás, bár akkor a többi utassal szúr ki.
Az internetes bűnözés fénykorában én nem ajánlanám. Én se használom. Inkább személyesen megyek be, így kisebb az adatlopás esélye.
Apropó közlekedés: nem tudom járt e már valaki hasonlóan, mint amikor a kabátomat a buszon felejtettem. Csak másnap mentem a busz elé, hogy megnézzem ott van e. Ott volt, de addigra a Debrecen-Békéscsaba távot megtette oda-vissza. Ami nem kis táv.
Nekem volt egy tanárom a középsuliban, aki a suli laptopját hagyta ott a buszon. Telefonálgatás, oda-vissza, végül meglett, ott volt a buszban, de addigra már 100kmrel arrább járt a busz.
Középiskolás koromban Gyöngyösre jártam minden nap busszal egy időben. Mivel elég szétszórt tudtam lenni már akkor is, ha bárki bármit elhagyott a buszon, az éppen aktuális sofőr mindig tőlem kérdezte meg nem az enyém-e.
Elég ismert figura lehettél ezek szerint.
Gondolhatod, hiszen majd minden nap mentem érdeklődni, hogy nem találtak ezt vagy azt a buszon amit épp előző alkalommal hagytam fent. Szinte mindig olvastam a buszon. Sokszor még azért is szóltak, hogy szálljak már le nehogy vissza kelljen utaznom. Volt erre is példa néhányszor.
Én az alvással vagyok így. Mindig ébresztgetnek a végállomáson. De még egyszer sem maradtam fent.
A végállomáson rendben van, de mi van, ha nem utaznál addig?
Igen jó kérdés. Én se mindig a végállomásig utazok. Én egy kis faluban lakok. Átutazó falu tehát van olyan busz ami tovább megy. Akik ott szálnak le ahol én azok valamennyire ismernek és szolnak. Meg mostanában rászoktam arra hogy beállítom a telefont hogy csörögjön a busz megérkezés előtt 5 perccel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |