Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha ennyire jó kedvet akarsz csinálni, akkor egy örök klasszissal teszek rá egy kanállal. Nem lapáttal. kanállal.
http://www.youtube.com/watch?v=laXjcXV7hXY
Sziasztok!
Na, ma hogy jártam: az erősítőt, amibe reloop, meg köbi sokat segített befejeztem, és a bordát nem tudtam felcsavarozni. Láttam, hogy a borda egyik bordázata akadályozz, ezért odafúrtunk rokonnal bele menetet, így a távtartót bele tudtam a helyére csavarni. Aztán az IC-t volt nehézkes megoldani, de végül sikerült. Holnap tesztelek, eddig nem találtam zárlatot, hál'Istennek. Üdv!
Majd lássuk az eredményt, de ne itt hanem a ki mit építettben.
Perszehogy, de csak ha lesz alu dobozom hozzá. Sajnos nincs még terv sem, meg feliratozni szeretném, szóval lesz munka.
Miért pont alu? Tán hogy a kisebbségnél kapósabb legyen? Azt festeni is macerásabb.
Hát, ez gyárilag lenne festve. Nekem a műanyag is jó, de azt nehezebb munkálni úgy értve, hogy ne repedjen. Meg itt keletkezik hő is..
No el akartam vinni délután a moziba a gyerekeket. Végre megláttam egy olyan filmet, ahol nem volt korhatáros besorolás. Aztán elolvastam, hogy miről szól. Szerintetek is bejön egy 4 és egy 6-évesnek?Bővebben: Link
(na ma sem megyünk moziba)
Most vettem nagyon szép bőrös "malac" oldalast.
Általában csak meg szoktam sütni kicsi sóval meg borssal sütőben, esetleg némi sörrel locsolgatva. Egy baj van vele, rögtön fogyasztva nagyon jó a bőre, de másnap már nehéz elrágni (ebben a korban és fogazattal). Úgy ma 18:00-ig jöhetnek alternatív ötletek
Kocsonya? :finom: Ja, és 18:00 után mi is mehetünk? De inkább az alapötletre. A maradék sör nem fog kárba veszni.
Alternatív ötletnek jó leszek én, mint fogyasztó?
Köszönöm uram, pont ilyen kreatív ötlet kellett
Ebben az idényben még úgysem csináltam kocsonyát, és mikor, ha nem most... Fokhagyma van itthon (jó magyar), sárgarépát rekvirálok a tengerimalacoktól meg van még finom füstölt szalonnabőröm, mint fűszer. Holnapra szülinapira pont jó lesz. Másik felét meg megsütöm ma, vacsorára (részben bőrtelenítve, mert annál nagyobb égés nincs, mintha nem alszik meg a kocsonya...). @Janikukac: Ha eljössz, szívesen látlak.
Én egyszer magamnak olyat főztem, ami úgy indul mint a paprikás, csak kihagytam belőle a paprikát és tettem bele: mustárt, mézet és egy kevés szójaszószt. Nem lett volna rossz, ha nem hagyom, hogy egy kicsit lekapja.
Köszönöm szépen ! Persze csak viccnek szántam, sajnos nem tudok elmenni !
Urak ki az aki tud segíteni a PROJEKT 2007 letöltésében mert per pillanat tanfolyamra járok ahol a progit nem adták meg... Sajna mint gyerekkoromban most is van házi feladat amit ennélkül nem tudok megoldani. Várom válaszotokat...
A PROJEKT 2007 alatt az office csomagot dobta ki a mi drága guglink. Erre lenne szükséged? Vagy másra?
Az office helyett én az OpenOffice-t használom. Nekem ez vált be. Webhely: http://www.openoffice.org/ A Hobbielektronika.hu nem támogat semmiféle warez tevékenységet! Frankye
A gyerekek úgysem tudják ki az a prosztata, azt hihetnék, hogy a nagytata rokona. Így viszont a filmen keresztül tudatosodik bennük egy életre.
Ahogy öregszem egyre hülyébb vagyok?!
Kicsit kérhetném bővebben? Tudod én vidéki vagyok és kevés nekem ez az infó. Feleségem is azt kérdezi, hogy miért kell mindent a számba rágni.
Valaki Szeged környékén nem tudna röntgenképet csinálni a 2 GM70-emről, hogy lássam, hol a fűtőszál problémája?
Nem üzletelés miatt kérdem, de nincs valakinek egy régi, kattogós Wellerje, ami hibátlan, de már nincs rá szüksége, és baráti áron megüzletelné velem? Nagyon örülnék neki. Majdnem szereztem a héten egyet, de visszamondta az eladó, mert hibás volt.
Üdv!
Jó, jó, de most lenne időm még "üzletelgetni", mert szünet van itt . Aztán kezdődik a suli. Nameg, most tudnék pénzt is küldeni, ha találnék valakit, mert nővéremék a hétvégére jönnek haza.. Na, persze be is vagyok sózva...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |