Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Még egy pár.
Még valami: Az kifejezetten tettszett, hogy szép tiszta a Duna, mert a hajók egyáltalán nem közlekednek, még csak veszteglőben sem. (A Komáromi hidat, ilyen tiszta környékkel sosem látni, mert tonnaszámra állni az uszályok)
Ez első és az utolsó tagot add össze. Oszd el kettővel. Majd szorozd meg a darabszámmal.
De ott van a logaritmus, ezért ez a megoldás nem jó.
Na végre rá jöttem, már idegesített . Nem is értem, hogy nem jutott eszembe. Az azonos alapú logaritmusú tagok összege egyenlő a tagok szorzatának a logaritmusával. Ha ezt kibontjuk, akkor mindennel le lehet egyszerűsíteni és csak az első tagból a nevező, az utolsó tagból a nevező marad. Ezeknek a hányadosának a természetes alapú logaritmusa a megoldás, ami nekem -0,3544399474, remélem jól számoltam Remélem nem gond, hogy ezt ide írtam, de jövő hét kedden lesz a matek OKTV döntő és nem árt néha gyakorolni
Nagyon szeretem a Dunát. Negyvenhat évet horgásztam a vízében. Úszni is a Dunán tanultam meg. Tízen évesen már átúsztunk a túlsó oldalra, felkapaszkodtunk az uszályokra. Szegény Mamámnak a mai napig nem mertem megmondani.
A nagy hullámverést mi okozta, erős szél volt? Rég voltam a Dunán, jó volt látni újra.
Hát a véletlenszámgenerátor csodákra képes!
Alapvetően y irányban a labda a sebességének megfelelő randomszámmal mozdul el. A sebessége pedig az elrúgás pillanatától lemegy 20-ról 0-ra, egyesével, ezért tűnik úgy mintha gyepen mozogna. Az x irányú elmozdulással már több a gond, majd valamit kitalálok... Ampi: Nem terveztem tutorialt. Elég annyi, hogyha óvatosan föntröl mész lefele, akkor beviszi középre a labdát, aztán onnan már könnyű.
Szia Nagy hoho.
Szél az volt rendesen, de nem olyan vészes. A jobban megvizsgálod képeket, körülbelül minium 4m a távolság a part és a víz között, ami közötte fekszik az meg a jég. A jég eléggé olvadó státuszban van és erre rájátszik a szintváltozás. Ahol tartózkodtam, ott elégé lejtett már a jég, és három felé szét volt törve, de valahogy azért stabil maradt. Erre jégtáblára mentem ki, majd letérdeltem , ezután két kézzel előre támaszkodtam a jég peremének és úgy fényképeztem. Ezen a részen körülbelül már 50cm a vízmélység meredek partfal miatt. A fényképezővel közvetlen a víz felett fényképeztem, úgy hogy a kézfejem egy része benne volt a vízben megkockáztatva a fényképező épségét. Egyszer meg is fürdettem, mert az egyik hullám bevert miközben soroztat felvételt készítettem amiről ez a képem maradt fenn (ezután felengedtem a gombot). Ezért csalókák a hullámok. Ha nagyobb szél lett volna, biztos szanaszét töredezik mindenhol a jég a hullámverésből kifolyólag, arról nem beszélve akkor sokkal zavarosabb lenne a víz és most nm az.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Boldog születésnapot Doncso!
Autentikus forrásból tudom, hogy ma van. :yes:
Én is csatlakozom, Boldog szülinapot!
Klemó86 - Nagyon szépen köszönöm.
Zolika60- Neked is, és a szülinapi ajándék weller hegyet is. Nagyon rendes tőled. Köszönöm mégegyszer. Csak egy pákász tudja minek örül egy másik pákász! Zolibá. Hát mit is mondjak, kicsit lestem először, aztán leeset mi is a warn lényege, aztán gondoltam írok egy üzenetet, ami persze nem sikerült azonnal de megoldottam. Köszönöm mindenkinek aki felköszöntött, igazán jól esett. Basszus, már 30 vagyok.
Isten éltessen sokáig, boldog szülinapot!
Jézusom! Már harminc vagy? Mi lesz jövőre??!! Tiszta őrület!
Mostmár akkor nem kell hogy csókolomot köszönjek Viktor bácsinak?
Na erről csak ennyit:
Megyek a múltkor a buszon, közben nézegetek egy csajt ott mellettem. Még gondoltam is magamban, hogy ugyan nem egy mai darab, de azért még nagyon jól néz ki. Egyszercsak megszólal: "Le tetszik ülni?"
Engem is csókolomoztak a kis 12 évesek 2 éve, amikor az iskolában melóztam Nekem tetszett Alig néztek hülyén, amikor aztán busszal mentem valahova, és a kislány csókolomot köszönt hangosan
Na, akkor még legalább háromszor ennyit Neked!
(Atya ég: másfélszer annyi vagyok, mint Te! )
Tizenévesen már megéltem. Először baromi rosszul esett, de aztán megszoktam.
(A nőknek én a mai napig kezét csókolom-mal köszönök. Mondjuk a lányom kortárs barátnői elég hülyén néztek rám eleinte, de megszokták ők is... )
Ne kötekedj Öreg, nem vagy Te nagymama!
(Akinek, szól, érti, remélem!)
Ergó te 100 vagy ? :smoke:
Sziasztok, jó estét mindenkinek azt szeretném kérdezni hogy honnan érdemes alkarészeket rendelni kiszálitással együtt.Fontos az ára, mert mire ideér...
Ez eléggé relatív. Mit szeretnél rendelni, hová, milyen értékben, stb.
Az attól függ, milyen kötés... A házasságé például?
már rendeltem 1szer az elektronik.hu-ról és most a hestore-ról és Porcsalmára rendelem csak a hestoren az a baj 990+utánvét(990)
Rendelj 15000Ft ért és ingyenes a kiszállítás! A 990Ft szerintem nem sok ha kiszámolod mennyibe kerülne ha elutaznál érte.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |