Fórum témák
» Több friss téma |
Ha valakit érdekel digitális formába elektronikai könyvek és sok egyéb más az keressen meg priviben.
De, csak az a gond, hogy nem hosszú életűek a fájlmegosztókon a linkek.
Lehetne privát torrentet készíteni és, akkor mindenki tölthetné. Ki lehetne rakni a topik tetejére, hogy forgalma is legyen és akkor nem halna meg, ha mindenki hagyná egy kicsit a kliensében letöltés után. Én szívesen töltöm, mert mindig megy a gép, viszont nem én kéne elkészítsem, mert nem hiszem, hogy nekem van a legtöbb elektronikai könyvem. Most 2.5GB-nyi van. Pelda1 Megosztó oldalon volt az, csak nem 4shareden hanem megauploadon illetve multiuploadon, ebből a megauploadot bezárta az fbi, amit sosem gondoltam volna, a multin még megvannak a fájlok, de újabbat nem enged feltölteni. A 4sharedet nem szeretem, ennyi az oka hogy nem oda került, a feltöltések jórésze törlődött a megaupload bezárásával, sajnos. A feltöltéssel meg várok még ugyanis a főbb megosztók sorra buknak a mélybe, nem tudok biztos helyet, de ha valakinek van ötlete, írjon bátran.
Én eddig csak a megaupload-ot láttam, hogy lefoglalták. Na de miért foglalták le? A többit is lefogják foglalni? Én úgy tudom, hogy a hobbielektronikának a szervere több TB-s, Topit meg kéne kérdezni, hogy feltöltheti valaki a könyveket.
Persze, majd egyszer csak volt-nincs HE, mert illegális tartalommal töltik fel. Szerintem ha valakinek kell valami, akkor kérjen és biztosan küld valaki privátban.
Ha valakit érdekel: Sok szervízrajz, manuál
Miért foglalták le?
A rengeteg illegális cucc miatt........ A 4shared is masszívan töröl, szerintem csupán szerencse hogy az rt-k még megvannak. Mostanság a legismertebb tárak egymás után bedobják a törölközőt. A legbiztosabb egy saját offshore szerver bérlése volna, de mivel ez komoly pénz, ezért maradnak a fájlmegosztók.
Sziasztok.Meg tudná valaki mondani,hogy hol lehet letölteni a 2000-es elektor áprilisi számát? mert a 2000 pont nincs a többi között.
Köszönettel.
Köszi.De szerintem nem müködik az oldal jelenleg
Jelenleg nem működik, de nem is volt freereg, csak lehetett igényelni meghívót, én igényeltem, kb. 3 órára rá már nem működött
Ma azt tapasztaltam, hogy a 4shared mindegyike csak fizetős letöltést enged
Sziasztok! Esetleg valakinek megvan az alabbi konyv:
Dr. Szabone Nagy Zsuzsa: Magyar-Angol kepes szakmai szotar? Elore is koszi!
Erre gondoltál? Bővebben: Link
Eloszor is koszonom szepen valaszod Zolika!
Pontosan erre gondoltam es meg is talaltam ezt a valtozatot de nekem pdf ben kellene. Esetleg ismersz vmi technikat hogy hogyan lehetne innet kimenteni? Koszi!
Sziasztok!
Ajánlanék egy tuti kis oldalt a Scribd doksik letöltéséhez, természetesen ingyenesen: Bővebben: Link A fentebbi könyv letöltéséhez link, természetesen pdf-ben egyből : Letölt
Nem tudtam volna a megoldást, de szerencsére Zsolti246 igen.
Sziasztok!
Valakinek megvannak ezen az oldalon találhato könyvek esetleg eltudná küldeni!Bővebben: Link
Az nehéz lesz, mivel elég nagyméretűek...
Sziasztok!
Nagyon nagy szükségem lenne a következő könyvekre: Simonyi Károly: Elméleti Villamosságtan Fodor György: Elektromágneses terek Van három hónapom, hogy megtanuljam a tartalmukat és nem sikerül beszereznem őket. |
Bejelentkezés
Hirdetés |