Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Mozgásérzékelő, hogy ne menjen folyamatosan...?
Nem lenne rossz ötlet mivel a csöveket sajnálom nem megy egész nap.. Auto standby viszont lesz bent.
Igen tudom,hogy létezik de ez az óra már nem lesz átalakítva rengeteget szórakoztam vele.. Talán egy másikban .)
És ha meg akarod nézni menyi az idő integetsz az órának ??
Nagyon Szépen köszönöm és az észrevételeidet is.. Megmondom őszintén, imádom az a zöld színt és tény, hogy jól mutatnak.. A LED oszlopok sajnos annyira közel kerültek egymáshoz, hogy csak így tudtam beleilleszteni őket a tokokba.. bár így utólag gondolva pici csiszolást elbírtak volna.. :/
Á nem kell integetni , mivel ez érzékeny dolog a legkisebb
mozdulásra máris kapcsol , pl-ul én egy időzitőtvel egészitettem ki ami ha jól emlékszem 3 pecig megy aztán alapra áll vissza .
Nagyon Szépen köszönöm neked is.. Sajnos az a kis trimmer egy késői teljesen át nem gondolt áttervezés eredménye, de amiatt nem szerettem volna újra építeni. Eredetileg helitrimmerek foglaltak ott helyet. Viszont megmondom őszintén az volt még az első vasalásos technikával elkészített nyákom és egyben első "nagyobb" után építésem is..
Elkészültem egy rég óta tervezett projektemmel, méghozzá 4 csöves PIC NIXIE óra,
Még dobozolatlan. Picasa link Köszönöm a lehetőséget Jó építgetést mindenkinek!
Nagyon jó, tetszik az ötlet nagyon!
Sziasztok! Én is megosztom veletek a gyártmányomat. Köszönet a kapcsolásokért, és segítségért! Az első képen az új digitális forrasztó állomásom látható (köszönet mate_x, dtocy).
Második képen az új és a régi állomás látható (köszönet vzoole, Attila86, mate_x).
Gratulálok. Most már egyszerre forraszthatsz két pákával. A belsejét is megmutatnád? Különösen tetszik, hogy magyar feliratos.
Mind a kettő magyar feliratos, és csak egy pákám van
Bocsi, félre olvastam, köszi!
A kétpákás forrasztást humornak szántam, de elismerem nem sikerült a legjobban. A belseje titok?
Hát nem titok, de bevallom őszintén, hogy az újé még nem a legszebb, mert csak összedobtam, hogy megy e, és próbapanelon van anyagi okokból A régi az tűrhetőbb, készítek fotót.
Nem szépségverseny ez elsősorban. Igazándiból azt mutatja meg, hogyan bánsz a pákával és mennyire fordítasz gondot a nem látható részek összeépítésére. Mindenképp tanulságos lehet, sok olyan ötletet kaphatsz a hozzászólásokból, amire eredetileg nem gondoltál. Kíváncsian várom a képeket.
Nem a legjobban sikerült képek, de ha valami konkrét érdekel lefotózom. Az új itt még félkész.
Sokat nem látni a képeken, de csinosítani volna mit. Legalább a szigetelőszalagot cseréld zsugorcsőre, mert ott túl meleg lesz neki és leolvad. Gondolom legközelebb szebb lesz. Bár többnyire a dobozba tett ideiglenes megoldások véglegessé válnak, amíg javítani nem kell. Ez tapasztalat.
Van benne igazság
Ma lehet kicsit helyre pofozom. Mindenesetre egyenlőre boldog vagyok, hogy működik, ez az első PIC-es cuccom.
Szép lett nagyon tetszik, a belsőre én is kíváncsi lennék
Nekem is van sok olyan masinám, ami valamikor elkészült úgy, hogy jó lesz, csak működjön, majd a végén csinosítom. Aztán úgy van harminc éve. Ezt mint rossz és nem mint követendő példát hoztam fel. Sajnos ilyenek vagyunk sokan. Gyorsan gyorsan csak menjen már, aztán úgy marad, mert jönnek az újabb feladatok. Azért a rutinnal és az évekkel javul a helyzet, mert már kevesebb gondot okoz a megfelelő sémák alkalmazása.
Hát ez így van
Már elkezdtem becsövezni.
Köszi!
Üdvözlet mindenkinek!
Megépítettem a "Kapcsolások" közül isamisa által közzétett lágy-indítót, és most azt szeretném nektek megmutatni. Ez az első vasalásos nyákom, nem is lett az igazi, de a lényeg, hogy a kapcsolás hibátlanul működik. Üdv: ticko
A képek pedig szépen lemaradtak ,
De most jön a pótlás.
Üdv szép lett azért, én is kb egy hete dobtam össze ugyan ezt a panelt itthoni cumókból, anyit kérdeznék hogy mi a relé tipusa és hol vetted?
Szép estét!
Életem első hangfalvédő áramkörét láthatjátok.A panel Alkotó terve alapján készült,bátorkodtam lemásolni.A kétoldalas nyákkal kapcsolatban nem nyilatkozom,szeretek barkácsolni. Köszönet Alkotónak a sok megosztott információért!!Remélem megtartja ezt a jó szokását. Üdv.:Zoli |
Bejelentkezés
Hirdetés |